![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 3 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Dziwne znikanie kompozytów do flasz
Autor | Wiadomość |
---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem ![]() Rejestracja: 19 Mar 2011, o 14:02 Posty: 11 Podziękowano: 1 raz Otrzymanych podziękowań: 6 razy Nick w grze: Scientist Serwer: Tolnor ![]() |
Serwer: S1
Nick: Aar Data wystąpienia błędu: 15/05/2011 około godziny 20 Dziś przydarzyła mi się dość dziwna sytuacja podczas wyrobienia WF hp: Po zabraniu orczych ziół przyszedłem do depozytu w kamenak po brakujące komponenty (orcze amulety, amulety krwi) po przeniesieniu orczych amuletów z depo do postaci wszystko wyglądało jak najlepszym porządku wiec poszedłem do Sany w celu zrobienia flasz hp jakie było moje zdziwnienie jak na miejscu zauważyłem ze nie mam orczych amuletów miałem 6 zamiast 24 amuletów . 18 amuletów nie było ani w depo ani w postaci .Może i to mały błąd bo amulety orków łatwo zdobyć jednakże dość irytujace ze mając teoretycznie wszystko do flaszy nie mogę jej wykonać. Dziękuje z góry za pomoc w rozwiązaniu tego problemu. Aar |
15 Maj 2011, o 20:31 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() ![]() |
A sprawdziłeś może czy po relogu się pojawiły w depo?
_________________ Ignorantia iuris nocet. Fiat iustitia, et pereat mundus. |
24 Maj 2011, o 09:13 |
![]() |
![]() |
|
Administrator ![]() Rejestracja: 18 Cze 2009, o 16:34 Posty: 3515 Podziękowano: 108 razy Otrzymanych podziękowań: 1521 razy ![]() |
Jest bug z wyświetlaniem po wyjmowaniu części składników z depo. Po relogu składniki są w eq. Bug już naprawiony, czeka na wgranie.
|
24 Maj 2011, o 14:28 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 3 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |