Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Problem z wiadomościami
Autor | Wiadomość |
---|---|
Chodząca legenda
|
Mały problem, ale pierwszy raz mi się zdarzył. Chodzi o to, że w w zakładce nowe widziałem wiadomość, tą samą widziałem w wysłanych. Usuwając w nowych, zniknęła mi wiadomość w odebranych, tak jakby pozmieniały się miejscami zakładki. W końcu po skasowaniu tej w odebranych, zniknęła ta z wysłanych i chyba w efekcie również ta w nowych
_________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
24 Maj 2011, o 18:53 |
|
Duma Forum!
|
Wiadomości na forum? Na stronie poczty mailowej? Na kliencie poczty?
_________________ "Rząd wciąż chce naszego dobra, a my mamy go już tak mało." |
24 Maj 2011, o 19:26 |
|
Chodząca legenda
|
W grze
_________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
24 Maj 2011, o 19:38 |
|
Duma Forum!
|
Eh, jak to czasem ciężko trafić. Zmyliło mnie to "Usuwając w nowych, zniknęła mi wiadomość w odebranych", gdyż jest niemożliwe w grze. Nowe to odebrane.
Być może złapałeś laga i np. nie zmieniłeś zakładki tylko wczytała się zapisana nazwa innej. _________________ "Rząd wciąż chce naszego dobra, a my mamy go już tak mało." |
24 Maj 2011, o 20:01 |
|
Chodząca legenda
|
OK, sorry. Zamotałem się, działa cacy, chociaż dziwne jest, że wiadomość, którą dostajemy jest jednocześnie w nowa i w otrzymane, a usuwamy ją obojętnie z której zakładki naraz w dwóch. Nawet po odczytaniu nadal jest nowa
Można zamknąć czy usunąć temat. _________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
24 Maj 2011, o 23:39 |
|
Duma Forum!
|
Zmienimy nagłówek Nowa na Stwórz ;).
_________________ "Rząd wciąż chce naszego dobra, a my mamy go już tak mało." |
24 Maj 2011, o 23:53 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 207 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |