![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
wywalanie z walki
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uczeń Simona ![]() Rejestracja: 15 Lut 2011, o 10:54 Posty: 49 Miejscowość: Warszawa Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Data i godzina zauważenia błędu: 1:40
Serwer: s1 Nazwa postaci: DYVD Mob: fred Błąd występuje od pierwszej rundy: tak / nie - zdążało się częściej identyczna sytuacja na smoku nie tracę połączenia z internetem stałe łączę cały czas wykorzystywanie wiec to nie jest wina mojego połączenia wiec dlaczego mnie wywala? mało tego spada rar! przydało by się to jakoś mi zrekompensować tyle się człowiek meczy i g... z tego bo takie akcje ![]() _________________ meee |
26 Maj 2011, o 02:15 |
![]() |
![]() |
|
Administrator ![]() Rejestracja: 18 Cze 2009, o 16:34 Posty: 3515 Podziękowano: 108 razy Otrzymanych podziękowań: 1521 razy ![]() |
W logach serwera gry nie ma żadnych błędów. Możliwe, że gdzieś po drodze między twoim kompem a serwerem gry rwie połączenie. Na to niestety nie mamy już wpływu.
|
26 Maj 2011, o 02:53 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Simona ![]() Rejestracja: 15 Lut 2011, o 10:54 Posty: 49 Miejscowość: Warszawa Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Jakoś ciężko mi w to uwierzyć że własnie podczas gdy bije bosa i rar spada coś zrywa mi połączenie...
to może nie cos tylk ktoś ![]() _________________ meee |
26 Maj 2011, o 03:25 |
![]() |
![]() |
|
Administrator ![]() Rejestracja: 18 Cze 2009, o 16:34 Posty: 3515 Podziękowano: 108 razy Otrzymanych podziękowań: 1521 razy ![]() |
Tak, to spisek żebyś nie dostał rara
![]() Kiedy dokładnie zrywa to połączenie? Zawsze w ostatniej rundzie walki z bossem? W przedostaniej? Już po walce? No i ile razy się to zdarzyło? |
26 Maj 2011, o 03:38 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 3 Lut 2011, o 21:14 Posty: 384 Miejscowość: Stargard Szczeciński // Bielefeld Podziękowano: 94 razy Otrzymanych podziękowań: 109 razy Nick w grze: Inexx ![]() |
Dopisze ze przedwczoraj tez miałem zgłoszenie ze drużyne wyrzuciło ze smoka
![]() _________________ AVE JA Inexx - 140 dr InexxMo 123 mo Inexik 121 sh Wygranych turniejów: 31 |
26 Maj 2011, o 06:23 |
![]() |
![]() |
|
Trochę później znów to miało miejsce tym razem na miśku bylem z kolegą jego skasowały miśki bo korzeń nie wszedł
![]() na fredzie moja drużyna tez walczyła z powietrzem na dyvd. _________________ meee |
26 Maj 2011, o 12:48 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |