Krzysiekkcn
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 6 Kwi 2011, o 12:34 Posty: 3 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz
|
Trop Włóczni ++
Witam, dziś robiłem quest Prośba Lesgara i kolejne które się za nim ciągną i stanąłem na kolejnym po Tropie Włóczni.
Uleczyłem tego rybo-stwora od Tilsai, i dostałem zadanie na znalezienie maga, tak więc poszedłem ze statku w kierunku karczmy, z ciekawości zajrzałem pod Wodospad, w razie jak by tam był i zniknęło mi zadanie.
Poszedłem sprawdzić u Luanda(tego bogatego z m2, bo nie pamiętam dokładnej nazwy) i nie miał żadnych questowych tekstów, poszedłem do jaskini tam gdzie powinien być mag (na prawo od Jorisa o ile dobrze pamiętam), gdzie go oczywiście nie znalazłem.
Po wszystkim poszedłem wziąć quest od nowa i jak się okazało Tilsai zniknął.
P.S. W wykonanych nie mam żadnego questu powyżej Trop Włóczni.
Proszę o pomoc. Nick KrzysiekKCN Druid 28lvl S2
|
Felix
Pogromca Valdaroga
Rejestracja: 24 Paź 2010, o 20:00 Posty: 1388 Podziękowano: 28 razy Otrzymanych podziękowań: 43 razy
|
Re: Trop Włóczni ++
To nie jest ten etap, który się zaczynało rozmową z Darko?
_________________ Ignorantia iuris nocet. Fiat iustitia, et pereat mundus.
|
Krzysiekkcn
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 6 Kwi 2011, o 12:34 Posty: 3 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz
|
OMG. Dzięki, nawet nie wiesz ile się naszukałem za tym. Teraz pytanie, gdzie się podział Tilsai?
|
Felix
Pogromca Valdaroga
Rejestracja: 24 Paź 2010, o 20:00 Posty: 1388 Podziękowano: 28 razy Otrzymanych podziękowań: 43 razy
|
Nie wiem, ale Ty masz szukać Lamatha? Czy tam Dariusa?
_________________ Ignorantia iuris nocet. Fiat iustitia, et pereat mundus.
|