Strona 1 z 2 |
[ 13 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Pomyłka w obliczeniach ?
Autor | Wiadomość |
---|---|
Duma Forum!
|
Kurde albo ja coś nie umiem liczyć, albo czegoś nie dostrzegam ale chyba coś nie tak jest.
Wylogowałem się wróciłem po jakimś czasie, ofc zginąłem (na 1 chłodzie heh...) straciłem expa i spojrzałem na statystyki i ku mojemu zdziwieniu nagle miałem mniej expa niż to co miałem - zgon, a po drodze zabiłem jeszcze dwie 4rki górskich orków. co to za anomalia ? Załącznik: lol.jpg Nie posiadasz wymaganych uprawnień, by zobaczyć pliki załączone do tej wiadomości. _________________ Kreatywność, obiektywizm, optymizm = TESTER! The First 100 lvl on the Lands of Taern - at 114 the Career has been sacrificed. |
29 Maj 2011, o 10:37 |
|
Administrator
|
Za dużo z tego nie zrozumiałem
Tzn. 1. Zaliczyłeś zgona. Odjeło ci expa. 2. Zabiłeś 4 grupki. 3. Suma expa była mniejsza niż przed zgonem? No to chyba wszystko jest ok Zależy ile dostałeś za te grupki ale stawiam że walnąłeś się w obliczeniach Tu nic nie było zmieniane od dawien dawna. |
29 Maj 2011, o 15:32 |
|
Chodząca legenda
|
Chodzi o to, że stracił około 25k expa, a patrząc w ranking wychodzi, że stracił więcej. Strata powinna na ss wynosić z 15k, bo zabił jeszcze orki.
_________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
29 Maj 2011, o 15:33 |
|
Uczeń Simona
|
ranking jest aktualizowany co jakis czas,wiec nie ma bufu,tak mi sie zdaje
ps:kiedy 100lvl? i czy drygu podwyzszy max lvl u gracza? _________________ wrócę na s4 !i będę w top milion. |
29 Maj 2011, o 21:52 |
|
Duma Forum!
|
Drygu skoro rankign jest akatualizowany co kilka goidzin to tym baridzje powinno być info o mniejszym expie niżmiałęm.
A cchodiz o to,że było więcej niż mój lvl - zgon tzn. Ranking - zgon = mój aktyalny exp, jeżeli mój aktualny exp jest mnijeszy pomimo, że ranking jest aktualizowany co jakiś czas znacyz że jest jakiś bład. Ponieważ powinno być więcje. tzn. ranking powinien wskazywć mniej expa niż mam obcnie (aktualizacj agodzinna) więć minus 25k zognu daje efakt więskzy niz mam, a tak nie jest czyl error ?????????????!! _________________ Kreatywność, obiektywizm, optymizm = TESTER! The First 100 lvl on the Lands of Taern - at 114 the Career has been sacrificed. |
30 Maj 2011, o 01:00 |
|
Chodząca legenda
|
Ciekawe tylko, czy to błąd wyświetlania w rankingu, w Twojej postaci, czy może przy śmierci? Nie wiadomo gdzie, więc nie znana jest realna wartość twojego expa, błąd gdzieś musi być.
@down: nie wiedziałem, że wyświetlanie postaci jest bezbłędne. W takim wypadku zostają 2 opcje. _________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. Ostatnio edytowany przez Szymdaro, 30 Maj 2011, o 01:07, edytowano w sumie 1 raz |
30 Maj 2011, o 01:02 |
|
Duma Forum!
|
Szymdaro napisał(a): Ciekawe tylko, czy to błąd wyświetlania w rankingu, w Twojej postaci, czy może przy śmierci? Nie wiadomo gdzie, więc nie znana jest realna wartość twojego expa, błąd gdzieś musi być. Ogarnij się realna wartość wskazuje wartość ze statystyk ! _________________ Kreatywność, obiektywizm, optymizm = TESTER! The First 100 lvl on the Lands of Taern - at 114 the Career has been sacrificed. |
30 Maj 2011, o 01:04 |
|
Administrator
|
Stawiam, że zginąłeś chwilę wcześniej jeszcze raz i nie pamiętasz
|
30 Maj 2011, o 02:55 |
|
Walczący z drzewcami
|
No trochę zjadło ci expa . Przydało by się odzyskać . Daj drygowi poexpic tak z 5 kk to odda bez gadania
i tak wiem że chcesz mnie wprawic w depresję swoim workiem z platyna |
30 Maj 2011, o 08:34 |
|
Duma Forum!
|
drygu napisał(a): Stawiam, że zginąłeś chwilę wcześniej jeszcze raz i nie pamiętasz A możesz to sprawdzić ? Bo pytanie czy to mój błąd czy Twój ? ^^ Może mogłem paść chwile wcześniej nie przeczę, aczkolwiek poproszę o sprawdzenie _________________ Kreatywność, obiektywizm, optymizm = TESTER! The First 100 lvl on the Lands of Taern - at 114 the Career has been sacrificed. |
30 Maj 2011, o 08:38 |
|
Strona 1 z 2 |
[ 13 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 226 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |