Strona 1 z 2 |
[ 17 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Konto!
Autor | Wiadomość |
---|---|
Błądzący w Tunelach
|
Chciał bym coś powiedzieć, kupiłem konto za 300k wszystko było tak jak trzeba ale niestety jest błędny e mail lub hasło nie mogę się zalogować, ten gościu zabrał kaskę wylogował się i nie wrócił. Chciał bym wiedzieć czy można z tym coś zrobić powiedział ze mogę napisać do GM'a.
Wiec można coś z tym zrobić? http://imageshack.us/photo/my-images/684/kontoz.png/ http://imageshack.us/photo/my-images/198/konto2l.png/ ________________________________________________ Herszt barbarzyńca 47 (s1) Nigdy o nim nie zapomnę... HersztJUNI MO 39 (s1) Herszcik Łuk 26 (s1) HersztVD VD 12 (s1) HersztDrut Drut 10 (s1) _________________ "Lepiej jest nie odzywać się wcale i wydać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.." |
30 Maj 2011, o 20:12 |
|
Błądzący w Tunelach
|
mowilem 5 razy login:[email protected] haslo znasz
_________________ TheSpedXX barbarzyńca 27lvl s1 |
30 Maj 2011, o 20:49 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Napisz mi na pw tu na forum jakie hasło.
________________________________________________ Herszt barbarzyńca 47 (s1) Nigdy o nim nie zapomnę... HersztJUNI MO 39 (s1) Herszcik Łuk 26 (s1) HersztVD VD 12 (s1) HersztDrut Drut 10 (s1) _________________ "Lepiej jest nie odzywać się wcale i wydać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.." Ostatnio edytowany przez Herszt, 31 Maj 2011, o 20:17, edytowano w sumie 1 raz |
31 Maj 2011, o 16:20 |
|
Pogromca Valdaroga
|
grzmot daj znac czy sytuacja juz rozwiazana to zamkne temat
|
31 Maj 2011, o 17:29 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Jeszcze nie całkiem ale powoli do chodzi do ładu.
Czekam jeszcze na hasło na pw tu lub w grze. ________________________________________________ Herszt barbarzyńca 47 (s1) Nigdy o nim nie zapomnę... HersztJUNI MO 39 (s1) Herszcik Łuk 26 (s1) HersztVD VD 12 (s1) HersztDrut Drut 10 (s1) _________________ "Lepiej jest nie odzywać się wcale i wydać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.." |
31 Maj 2011, o 17:48 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Ech ale hasła niechce podac ponownie apeluje ale on nic nie odpisuje na pw.
________________________________________________ Herszt barbarzyńca 47 (s1) Nigdy o nim nie zapomnę... HersztJUNI MO 39 (s1) Herszcik Łuk 26 (s1) HersztVD VD 12 (s1) HersztDrut Drut 10 (s1) _________________ "Lepiej jest nie odzywać się wcale i wydać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.." |
31 Maj 2011, o 20:15 |
|
Błądzący w Tunelach
|
dalem ci dobre pasy!
31 Maj 2011, o 20:41 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Ja nie twierdze ze złe ale napisz mi na pw jeszcze raz bo to moze ja źle wpisuje hasło?
Wiec napisz mi jeszcze raz bardzo ładnie prosz na pw na forum? ________________________________________________ Herszt barbarzyńca 47 (s1) Nigdy o nim nie zapomnę... HersztJUNI MO 39 (s1) Herszcik Łuk 26 (s1) HersztVD VD 12 (s1) HersztDrut Drut 10 (s1) _________________ "Lepiej jest nie odzywać się wcale i wydać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.." |
31 Maj 2011, o 20:51 |
|
Duma Forum!
|
Radze wam sie szybko dogadac z tym kontem, bo jak my wkroczymy do akcji to nikt nie bedzie szczesliwy
|
1 Cze 2011, o 05:02 |
|
Błądzący w Tunelach
|
wszysko ok moglibyscie sprawdzic konto panprezes? Ma bana bo jak ja tam gralem smigalo
1 Cze 2011, o 07:37 |
|
Strona 1 z 2 |
[ 17 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 224 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |