Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Skarga
Autor | Wiadomość |
---|---|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Witam, pierwszy raz mam taką sprawę - składać skargę w grze via http://www....
Skarga jest stworzona na " fujtoyyy " SS który wskazuje na obrazę... Do drugiej sprawy nie mam ss ale może ludzie potwierdzą że on naprawdę tak robi... Na moim koncie " MichalBarb " 10lvl zaatakował mnie " fujtoyyy " po około trzech dniach na swoim VD zauważyłem go w jaskini, ostrzegłem go lecz nie zaatakowałem, po chwili gdy bylem na red on zaatakował mnie, naturalnie zabiłem go ale on dla jednej osoby którą spotkał w jaskini żalił się że to ja go zaatakowałem! Ten gość psuje mi reputacje, już raz ktoś inny tak zrobił i zarobiłem deda ... Mam nadzieje że duma taern coś z tym zrobi... Pozdrawiam Michał _________________ ------ Moje postacie: MichalXARD- s1 -Lucznik -30 level MichalVoodo - s1 - voodo - 26 level MichalDruid - s1 -Druid- 15 level |
31 Maj 2011, o 20:00 |
|
Błądzący w Tunelach
|
"Ciota" to aż tak cię uraziło ? Powinieneś napisać do moda/gm i on dał by pewno knebla ale za takie coś bana raczej nie będzie.
_________________ |
31 Maj 2011, o 20:04 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Lemorn, tak łatwo się nie prowokuje, akurat jak pisałem posta to zauważyłem to a poza ss obrażał tylko nie tak lekko
_________________ ------ Moje postacie: MichalXARD- s1 -Lucznik -30 level MichalVoodo - s1 - voodo - 26 level MichalDruid - s1 -Druid- 15 level |
31 Maj 2011, o 20:19 |
|
Błądzący w Tunelach
|
A masz wgl dowód że lekko nie obrażał ^^ "ss" bo tak to nie ma co liczyć na jakąkolwiek kare.
_________________ |
31 Maj 2011, o 20:20 |
|
Pogromca Valdaroga
|
Koles moze dostac kare tylko za to, co przedstawiles na ss'ach. Ciota to mala obraza, jak dla mnie dostanie knebla.
Przenosze. - Lester _________________ Lester - Barbarzyńca 70 lvl - [off] - 24.02.2013; [próba powrotu] - 05.05.2019 - 71 lvl |
31 Maj 2011, o 21:59 |
|
Duma Forum!
|
Ja w takich sytuacjach stosuje inna metode po prostu pisze do gracza, ze zostala na niego zlozona skarga, ze jest niekulturalny i obraza innych, ale dam mu szanse na poprawe i ladnie go prosze by sie do tego zastosowal, bo jak jedna wykorzysta to drugiej nie dostanie i porzegna sie z gra (taka rozmowa z GMem potrafi zdzialac cuda bo nikt sie do tej pory drugi raz nie skarzyl ^^).
|
1 Cze 2011, o 04:56 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 165 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |