![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 9 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
wilcza skora u larsa
Autor | Wiadomość |
---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 28 Maj 2011, o 13:25 Posty: 20 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Serwer:3
Nazwa postaci:PCL Data i godzina zauważenia błędu:od 2 dni Związane ze zgłoszeniem elementy: Quest:zlecenie u larsa na skore wilkow (kolo karczmy) Etap:1 NPC: Przedmiot:skora Kraina (mapa):Poludniowe Alaril Wzialem zlecenie u larsa na skore wilkow, ale stwierdzilem ze sobie je daruje i pujde na ichi w pare osob. Po drodze znalazlem te 2 skory wilka ale poszedlem dalej na ichi. Pochodzilem sobie pare razy na ichi i w koncu stwierdzilem ze mi ta skora wilka sie nie przyda. Chcialem ja wyrzucic/sprzedac ale jej sie nie da ruszyc z ekwipunku. Chce jej sie pozbyc bo mam 2 skory ktore waza razem160 i mi wadza. Prosze o pomoc ![]() ps. Jesli zalozylem temat w zlym miejscu prosze o wybaczenie ![]() |
1 Cze 2011, o 11:43 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() ![]() |
Ładne zgłoszenie we właściwym miejscu.
W takim wypadku masz dwa rozwiąznia: 1) Zawołać GM-a na czacie i poprosić o usunięcie skór. 2) Ponownie wziąć to zlecenie i oddać skóry (korzystniejsze). [Edit Krawiec: to nie zadziała, pozostaje opcja pierwsza ![]() _________________ Shade, 63 lvl, sheed, S1 (nieaktywny) |
1 Cze 2011, o 11:56 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 3 Lut 2011, o 21:14 Posty: 384 Miejscowość: Stargard Szczeciński // Bielefeld Podziękowano: 94 razy Otrzymanych podziękowań: 109 razy Nick w grze: Inexx ![]() |
jak wybierzesz opcje nr 1 to pw w grze do mnie
![]() _________________ AVE JA Inexx - 140 dr InexxMo 123 mo Inexik 121 sh Wygranych turniejów: 31 |
1 Cze 2011, o 11:59 |
![]() |
![]() |
|
Chodząca legenda ![]() Rejestracja: 19 Kwi 2011, o 03:06 Posty: 2255 Miejscowość: Wawa Podziękowano: 216 razy Otrzymanych podziękowań: 865 razy Nick w grze: Szymdaro ![]() |
Cytuj: 2 skory ktore waza razem160 Która skóra tyle waży?? Z czarnego wilka może do Q jedynie, nie przypominam sobie innych tak ciężkich skór. Poza tym to nie zlecenie, tylko zadanie u Larsa (zlecenie bierze się w karczmie na zabicie szarych wilków, a skóry sprzedaje do Wilczego bez żadnych innych warunków - ale tylko z szarego wilka i grizzly), nie pamiętam dokładnie które, ale musisz mieć te 3 skóry z czarnego wilka i wtedy przerzuci Cię na górskie orki. W takim przypadku nie ma żadnego błędu, przedmioty questowe nosi się na sobie, może GM przychyli się do prośby i skasuje skóry / zresetuje zadanie. Ps - ja w innym Q nie miałem kasy, dostałem kulę, która ważyła 800 i dodatkowe 10k do zapłacenia :/ Jakoś musiałem sobie poradzić, chociaż wtedy nic nie dało się zbierać. _________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
1 Cze 2011, o 12:29 |
![]() ![]() |
![]() |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 28 Maj 2011, o 13:25 Posty: 20 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Krawiec napisał(a): Ładne zgłoszenie we właściwym miejscu. W takim wypadku masz dwa rozwiąznia: 1) Zawołać GM-a na czacie i poprosić o usunięcie skór. 2) Ponownie wziąć to zlecenie i oddać skóry (korzystniejsze). opcja nr. 2 jest nie dostepna ![]() |
1 Cze 2011, o 13:39 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 3 Lut 2011, o 21:14 Posty: 384 Miejscowość: Stargard Szczeciński // Bielefeld Podziękowano: 94 razy Otrzymanych podziękowań: 109 razy Nick w grze: Inexx ![]() |
ta tu występuje mały błąd ponoć już zgłaszany ^^ sprawa załatwiona temat zamykam
![]() _________________ AVE JA Inexx - 140 dr InexxMo 123 mo Inexik 121 sh Wygranych turniejów: 31 |
1 Cze 2011, o 13:49 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() ![]() |
Ten sam błąd:
Dinothe, s1 9.06.2011 g. 20:00 Problem rozpracowany. Wilcza skóra (ID 100) zostaje, jeżeli nie odda się jej w Zleceniu od Larsa. Niestety zakwalifikowana jest jako przedmiot questowy i nie można jej wyrzucić, ani sprzedać. Wprawdzie zlecenie można wziąć ponownie, ale nie sposób oddać tych starych skór. Dinothe, dziękuję. Proszę o naprawę. _________________ Shade, 63 lvl, sheed, S1 (nieaktywny) |
9 Cze 2011, o 20:07 |
![]() |
![]() |
|
Duma Forum! ![]() Rejestracja: 8 Lis 2010, o 01:32 Posty: 4230 Miejscowość: Cagliharmon Podziękowano: 107 razy Otrzymanych podziękowań: 303 razy ![]() |
Moze wprowadzic cos takiego, jak skup tych skor, ale po duzo nizszej cenie niz w zleceniu.
|
10 Cze 2011, o 06:38 |
![]() |
![]() |
|
Administrator ![]() ![]() |
Z tego co widzę id 100 jest oznaczony jako surowiec. Co oznacza, że może wywalić z plecaka i zablokować quest. Dodałem drużynom z czarnym wilkiem owe skóry id 100, więc jak ktoś sprzeda albo wywali to ma szansę zdobyć te skórki bijąc czarne wilki.
|
14 Cze 2011, o 17:10 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 9 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |