![]() |
Strona 1 z 5 |
[ 44 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Usuwanie pozostałości po questach S1
Autor | Wiadomość |
---|---|
Pogromca Valdaroga ![]() Rejestracja: 6 Cze 2010, o 12:14 Posty: 1907 Miejscowość: Warszawa Podziękowano: 89 razy Otrzymanych podziękowań: 258 razy ![]() |
Wpisujcie swój nick oraz pozostałości po queście (pełna, dokładna nazwa).
ps. notatki zatondera nie usuwamy, ponieważ będzie kontynuacja. [Nie usuwamy także Listy Dostaw Orizjum, o ile ktoś nie wykonał questa "Ku chwale Ojczyzny!", oraz Dziwnej Włóczni, o ile nie wykonał ktoś questa "Trop Włóczni" - Mysth] _________________ NIKT z ekipy NIGDY nie poprosi Cie o HASŁO do konta. Mój kanał YT |
3 Cze 2011, o 21:42 |
![]() |
![]() |
|
Chodząca legenda ![]() Rejestracja: 19 Kwi 2011, o 03:06 Posty: 2255 Miejscowość: Wawa Podziękowano: 216 razy Otrzymanych podziękowań: 865 razy Nick w grze: Szymdaro ![]() |
A co w przypadku, jeśli już zostały notatki usunięte? Odzyskamy je czy tracimy szansę na kolejne zadanie bezpowrotnie?
Nie ma szans, żeby były usunięte. Najwyżej ktoś ich poprostu nie dostał. - Lester edit: wiem, że nie ten S, ale usunął mi je Inexx wczoraj rano o ile dobrze pamiętam. _________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. Ostatnio edytowany przez Szymdaro, 4 Cze 2011, o 12:39, edytowano w sumie 1 raz |
3 Cze 2011, o 23:49 |
![]() ![]() |
![]() |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem ![]() ![]() |
MuencaBrava przedmiot: Mieszek złota
Ers ~ zrobione _________________ ![]() ![]() |
16 Cze 2011, o 20:42 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 1 Maj 2011, o 10:40 Posty: 3 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Witam mi po zadaniu krwawe zaloty został "mieszek złota" i nic nie moge z nim zrobić ani wyrzucić ani sprzedać ani dać do depozytu. Naitine
Ers ~ zrobione |
16 Cze 2011, o 20:44 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() Rejestracja: 16 Sty 2011, o 02:38 Posty: 1597 Miejscowość: Szczecin Podziękowano: 109 razy Otrzymanych podziękowań: 101 razy ![]() |
a tablice po Berle urgrima?
i wątroby parobków po misji Przebudzenie (chyba) Armer S1 Ers ~ zrobione |
16 Cze 2011, o 22:00 |
![]() |
![]() |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem ![]() ![]() |
Katarinka napisał(a): MuencaBrava przedmiot: Mieszek złota Ers ~ zrobione Nie zrobione, mieszek jest nadal ![]() _________________ ![]() ![]() |
16 Cze 2011, o 22:25 |
![]() |
![]() |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
![]() |
Bilo S1 zostały mi Mapa do Krzyżaka i Mieszek złota
Ers ~ zrobione nie zrobione, dalej wiszą _________________ ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Bilo, 21 Cze 2011, o 16:12, edytowano w sumie 1 raz |
16 Cze 2011, o 22:28 |
![]() |
![]() |
|
Duma Forum! ![]() Rejestracja: 8 Lis 2010, o 01:32 Posty: 4230 Miejscowość: Cagliharmon Podziękowano: 107 razy Otrzymanych podziękowań: 303 razy ![]() |
Ludzie nie piszcie z takimi rzeczami jak mapa krzyzaka czy filary (tablice z questa Berło Urgrima). Przeciez sami je mozecie wyrzucic!
|
17 Cze 2011, o 00:50 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 1 Maj 2011, o 10:40 Posty: 3 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
"wskazówka Leili" Demonn
Nie wiem co z tym zrobic, nic nie moge z tym zrobic ani wyrzucic ani nic, prosze o pomoc Ers ~ zrobione [wskazówki dostaje się od Leili, jeśli nie zrobiło się questu u Simona. Wzięcie questu Simon mówi odbiera Wskazówki. Jeśli gracz wcześniej robił quest U Simona, Leila nie da mu Wskazówek. Poprawione jakiś czas temu, możliwe, że Wskazówki zostały z wcześniejszych tygodni. Proszę zgłosić mi na PW, jeśli nadal zostają w EQ-trgrd] |
17 Cze 2011, o 12:48 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk ![]() ![]() |
MoonCurse S1 "Słoik paskudztwa z robali" x2
zrobione - SZ dziękuję ![]() |
18 Cze 2011, o 13:45 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 5 |
[ 44 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |