![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 3 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
zgrzyty
Autor | Wiadomość |
---|---|
Pogromca Valdaroga ![]() ![]() |
Nie wiem czy ktos już o tym pisał ale zgrzyty nie posiadają animacji obrony na uroki.
|
5 Cze 2011, o 21:17 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Simona ![]() Rejestracja: 9 Sty 2011, o 04:23 Posty: 65 Miejscowość: Ab'dendriel Podziękowano: 90 razy Otrzymanych podziękowań: 12 razy ![]() |
Animacja obrony działa, a z tego co zauważyłem zgrzyty zachowują się bardzo podobnie do zedów, więc możesz się na nich lepiej przyjrzeć.
_________________ I chodź bym szedł ciemną doliną zła się nie ulęknę. Nieograniczona władza w rękach ograniczonych ludzi zawsze prowadzi do okrucieństwa. |
6 Cze 2011, o 09:35 |
![]() |
![]() |
|
Współpracownik Gnarla ![]() Rejestracja: 16 Paź 2010, o 13:18 Posty: 176 Miejscowość: Gdzieś na Podkarpaciu Podziękowano: 3 razy Otrzymanych podziękowań: 10 razy ![]() |
Przyjżyj się uważniej one sie troszke kulą jest taki mały odruch
_________________ DarkenRall-Barbarzyńca lvl 103[s1] Rall - rycerz 75lvl s1Postać turniejowa Jestem duchem twoich ofiar jestem piekelną karmą Jestem twym najgorszym wrogiem możesz mówić na mnie Arioch. Wiedza to skarb... ja nie jestem chciwy wiec zostawiam ją dla innych |
6 Cze 2011, o 09:38 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 3 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |