![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Obraza gracza o nicku CSD
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 13 Cze 2011, o 18:54 Posty: 2 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Sytuacja była taka, że chciałem dołączyć do tego gracza. On jednak zasugerował mi, abym lekko mówiąc sobie poszedł, oczywiście wulgarnie. Nie udało mi się uchwycić tego momentu, ale dalsza część naszej konwersacji wyglądała następująco:
![]() Nie wiem jakie są kary za takie zachowanie, ja jednak takiego czegoś bardzo nie lubię w grach typu MMO, dlatego postanowiłem to zgłosić. Mam nadzieję, że temu graczowi odechce się obrażania innych. Pozdrawiam |
13 Cze 2011, o 19:22 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga
![]() |
Za pojedyncza obraze w na tym ss'ie otrzyma cos typu knebl, o ile w ogole cos otrzyma.
Podaj jeszcze serwer na ktorym grasz, bez tego ani rusz. _________________ Lester - Barbarzyńca 70 lvl - [off] - 24.02.2013; [próba powrotu] - 05.05.2019 - 71 lvl |
13 Cze 2011, o 19:32 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 13 Cze 2011, o 18:54 Posty: 2 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Serwer 3
|
13 Cze 2011, o 19:37 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 3 Lut 2011, o 21:14 Posty: 384 Miejscowość: Stargard Szczeciński // Bielefeld Podziękowano: 94 razy Otrzymanych podziękowań: 109 razy Nick w grze: Inexx ![]() |
Ukarany
![]() _________________ AVE JA Inexx - 140 dr InexxMo 123 mo Inexik 121 sh Wygranych turniejów: 31 |
13 Cze 2011, o 20:08 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |