![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Błąd z wzmocnieniem
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Pogromca Valdaroga ![]() Rejestracja: 16 Sty 2011, o 02:38 Posty: 1597 Miejscowość: Szczecin Podziękowano: 109 razy Otrzymanych podziękowań: 101 razy ![]() |
Więc tak - pewnie nie jestem pierwszym, który zauważył ten błąd.
W momencie rzucenie wzmocnienia wyświetlana jest ilość rund. ![]() jednak w pierwszej rundzie działania, czyli rundę po rzuceniu czaru widać już, że czar działa o jedną rundę mniej (a jeszcze nie odczuliśmy jego efektu). Prowadzi to do tego, że w ostatniej rundzie działania czaru nie mamy wyświetlanej grafiki ![]() Na chłopski rozum brak zgrania wyświetlanej grafiki z działaniem czaru (jak myślałem nad tym jakoś lepiej to brzmiało) Dodam jeszcze, że wzmocnienie ze screenów na 2 poziomie (może ktoś z wyższym/niższym nie ma takowego problemu) @down o tym właśnie piszę (przedostatnie zdanie:) ) Ostatnio edytowany przez 3siu, 13 Cze 2011, o 21:40, edytowano w sumie 1 raz |
|
13 Cze 2011, o 21:25 |
![]() |
|
![]() |
||
Chodząca legenda ![]() Rejestracja: 19 Kwi 2011, o 03:06 Posty: 2255 Miejscowość: Wawa Podziękowano: 216 razy Otrzymanych podziękowań: 865 razy Nick w grze: Szymdaro ![]() |
Nie sądzę, że to błąd, raczej takie działanie tego uroku. Nie wiem czy opis tego nie precyzuje, faktycznie jest tak jak mówisz niezależnie od poziomu wzmocnienia. Ilość rund zgadza się, nie zgadza się wyświetlanie, ale przecież urok po wrzuceniu już jest, działa dopiero później.
_________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
|
13 Cze 2011, o 21:36 |
![]() ![]() |
|
![]() |
||
Duma Forum! ![]() ![]() |
Niedawno dodane zostało info, że kondycja regeneruje się od następnej rundy.
Po aktualizacji gry będzie widoczne. _________________ "Rząd wciąż chce naszego dobra, a my mamy go już tak mało." |
|
14 Cze 2011, o 20:05 |
![]() |
|
![]() |
||
Pogromca Valdaroga ![]() Rejestracja: 16 Sty 2011, o 02:38 Posty: 1597 Miejscowość: Szczecin Podziękowano: 109 razy Otrzymanych podziękowań: 101 razy ![]() |
nie będę zakładał tematu w literówkach:
a w tekście będzie popraw? bo teraz między przedostatnią a ostatnią linijką opisu jest linijka odstępu (przynajmniej na mozilli)? @down no to do zamknięcia ![]() Ostatnio edytowany przez 3siu, 14 Cze 2011, o 20:34, edytowano w sumie 1 raz |
|
14 Cze 2011, o 20:20 |
![]() |
|
![]() |
||
Duma Forum! ![]() ![]() |
Poprawione.
_________________ "Rząd wciąż chce naszego dobra, a my mamy go już tak mało." |
|
14 Cze 2011, o 20:29 |
![]() |
|
![]() |
||
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |