![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 3 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Zamiana nicku S2
Autor | Wiadomość |
---|---|
Walczący z drzewcami ![]() ![]() |
Serwer: S2
Nazwa postaci: PakerFaker Czas: Opis: Proszę o zmianę nicku na BloodlineMage, ponieważ teraźniejszy nick "łamie" zasady gry. Zrobiłem to nieświadomie, dlatego, że nicku używam od wielu lat: w grach, na forach itp itd. (Napisałem łamie w cudzysłowiu, gdyż chciałem zaznaczyć, że ma ono inny wydźwięk niż na pierwszy rzut oka się wydaje. Faker nie ma oznaczac F**ker lecz Faker- z j.ang. Fake, co znaczy: -rzeczownik 1. podróbka 2. fałszerstwo 3. falsyfikat 4. fałsz 5. imitacja 6. oszukaństwo, -czasownik 1. fałszować 2. sfingować 3. udać 4. fabrykować). Zmienić nick, mimo to, chciałbym, by nie mieć w przyszłości z nim problemów. Próbowałem tylko w jakimkolwiek (być może i niewielkim) stopniu dowieść swojej niewinności, z poważaniem PakerFaker PS liczę na szybką odpowiedź. Gracz na moja prośbę umieszcza podanie na zmianę nicku, mimo ze ma sensowne wytłumaczenie co do łamania regulaminu tym nickem, nadal uważam ze nick PakerFaker bardziej się kojarzy z wulgarnym nickiem niż z normalnym, proszę o wypowiedzenie się innych GMow ~~ Mist _________________ BloodlineMage s2 86 mo OFF UndeadMage s4 121 mo OFF UndeadPonyH Ostlor 123 łucznik Undi EU 62 druid OFF Undiii Ostlor 40 Ryc |
8 Lip 2011, o 22:59 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() ![]() |
Cóż, niestety też tak sądzę, choć wytłumaczenie sensowne.
Jeśli gracz nie ma zbytnich obiekcji (a widzę, że nie ma), to prosiłbym o zmianę kogoś z panelem ![]() _________________ Ignorantia iuris nocet. Fiat iustitia, et pereat mundus. |
8 Lip 2011, o 23:20 |
![]() |
![]() |
|
Mistrz Gry ![]() Rejestracja: 16 Gru 2010, o 14:24 Posty: 2608 Podziękowano: 85 razy Otrzymanych podziękowań: 284 razy Serwer: Tolnor ![]() |
Zmieniony. Zamykam.
_________________ ![]() ![]() |
9 Lip 2011, o 11:36 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 3 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |