![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 2 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Ban
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk ![]() Rejestracja: 10 Lip 2011, o 11:58 Posty: 1 Miejscowość: Bielsko-Biała Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Serwer: S2
Nazwa postaci: Mortall Czas: 1 rok Opis: Witam ! Chciałbym aby został zdjęty ban za oszustwo na turnieju z mojej postaci na s2 nick Mortall , ponieważ gm mówił że ban jest dlatego poniewaz zapisałem go do turnieju. Ja nie wiem o co chodzi prosze mi to wytłumaczyć sprawdzalem druzyne bylem tam ja , spiderman , edffice, i taka byla druzyna sprawdzalem przed zapisem po czym wchodze na arene i zapisałem druzyne . Czekam na walke a potem wyskakuje ban że ,,Oszustwo na turnieju" to co ? gm do mnie dołonczył i go zapisałem? naprawdę nie rozumiem tego wcale. Prosze o rozpatrzenie tego odwołania.Poniewaz nie wiem jak to się stało i ten gm to ,,phate" Nie rozumiem.Ostatni raz ide na turniej.Proszę mnie odbanować to była najlepsza gra w jaką kiedykolwiek zagrałem i z góry przepraszam ale nie wiem co zrobiłem. Bardzo przepraszam ale nie mam co robić i bardzo lubię grać w tą gre i bardzo mi się podoba. |
10 Lip 2011, o 15:37 |
![]() |
![]() |
|
Mistrz Gry ![]() Rejestracja: 16 Gru 2010, o 14:24 Posty: 2608 Podziękowano: 85 razy Otrzymanych podziękowań: 284 razy Serwer: Tolnor ![]() |
Ktoś do Twojej drużyny zapisał postać GM Phate, jest to postać służąca nie do grania i posiadająca statystyki znacznie wykraczające ponad dostępność graczy to po pierwsze, po drugie znalazła się w Twojej drużynie po ostrzeżeniu innego użytkownika, który zrobił to samo i za zignorowanie ostrzeżenia dostał bana.
Jednak jako że mogłeś nie wiedzieć co się dzieje ban zostanie zdjęty w dniu jutrzejszym... Pozdrawiam. Ban zdjęty~Naz _________________ ![]() ![]() |
10 Lip 2011, o 22:34 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 2 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |