Strona 1 z 1 |
[ 1 post ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
EsAmo - zbiory błędów
Autor | Wiadomość |
---|---|
Duma Forum!
|
Legenda: mniej ważne, bardziej ważne
Naprawione: 2. Błąd w zleceniu Hoberl - oferta złota.[zrobione] 3. Depozyt. Porównywanie ilość*waga z pozostałym udźwigiem depo, zamiast wybrana ilość*waga.[zrobione] 4. Jeden z kolczyków nie zabiera platyny.[zrobione] 5. Po zmianie wyglądu dostałem info "Straciłeś: -26 platyny"... Ale wyświetlany koszt wynosił 19 platyny. [zrobione] 6. Następna strona przedmiotów w ekwipunku powinna się pojawiać nie po osiągnięciu, a przekroczeniu limitu [zrobione] 7. Nieaktualny stan postaci w ekwipunku.[zrobione] 8. Błąd w wypowiedzi Hoberl, położenie zioła Miętek. [zrobione] 9. Quest Ucieczka poza horyzont. Murrag nie zabiera drewna, które trzeba mu przynieść. [zrobione] 10. Nadal nie możemy przenosić kluczy do depozytu. [zrobione] 11. Custus, walki na arenie. [zrobione] 12. W grze jesteśmy nadal widoczni przed załadowaniem do końca gry. Nie jestem pewien, ale wnioskuję, że ktoś nawet może nas zaatakować, zanim wczyta nam się gra. [W grze pojawia się w momencie wczytania się gry ale przed wgraniem się scenerii. Jest to spójne z Przemieszczaniem się miedzy krainami. Z dwojga złego wolałem aby gracz był widoczny zanim wczyta mu się krainka niż aby zniknął zupełnie z planszy na czas wczytywania nowej krainy] 13. 2/1 strony w Osiągnięciach. [zrobione] 14. Błąd w informacji o Odwadze.[zrobione] 15. Niezamierzone przenoszenie grafiki przedmiotów z ilością w depozycie.[zrobione] 16. Znikające złoto w handlu. [zrobione] 17. Przypominam, że przy atakach grupowych nie wyświetlane są szanse.[zrobione] 19. Podwózka do Tentris - dwa błędy. [zrobione] 20. Dodatkowe puste strony w depozycie. [zrobione] 21. Wydobywanie surowców. Zmiana 800<limit na 799<limit.[zrobione] 23. Literówki - 6[zrobione] 28. Depozyt. Przenoszenie 0 danego przedmiotu powoduje, że zawisa w powietrzu. [zrobione] 29. Depozyt. Zmiana czcionki udźwigu.[zrobione] 30. Zmiana wyglądu - kolor.[zrobione] 31. Fałszywa wyświetlana ilość przedmiotów po przenoszeniu z użyciem entera.[zrobione] 32. Zamykanie/otwieranie kart statystyki, drużyna, zadania.[zrobione] 33. Modyfikacja umiejętności Voodoo Szpila w oko.[zrobione] Zgłoszone w Mantisie: by Sunny: Heremon pobiera 3 księgi wiedzy nie 2 jak jest napisane w poradniku ulepszania sprzętu. 22. Po śmierci mapa wczytuje lokalizację nie aktualną, a sprzed śmierci. 25. Urwany tekst w umiejętnościach. 26. Modyfikacja ikonek jednoosobowej drużyny. 27. Inhibitory, klucze - potrzebne info o tym, że przedmiot nie jest na sprzedaż. 34. Zlikwidowanie informacyjnego spamu z boxa po lewej.35. Nieaktualne zaproszenie do handlu. 36. Zamieszanie z grafiką umiejętności w momencie ataku, kiedy w tym czasie ustawiamy 'szybkie ustawienia ataku'. 37. Ucinanie statystyk przedmiotu. 38. Literówka w depozycie, urwany tekst w zakończonych questach, błędy w queście Zdrajca! 39. Maślane masło - minusowa strata. 40. Propozycja lokacji 1x1 przed wczytaniem mapy. 41. Rycerz - umiejętności poziomów 5 i 8. Zamienione miejscami lub poziomami. Do zrobienia: 1. Umiejętność VooDoo: Powinno być tu "Krawienie x%" (skoro u Sheeda w Latającym Kolanku jest ;) ) http://esamo.wrzuta.pl/sr/f/4dZvqWd0Ufc 18. Turvill. Na screenach czerwonym kolorem zaznaczyłem wybór odpowiedzi. Nie jest to bug, ale dziwnie wygląda. Niepotrzebna opcja "Chciałbym porozmawiać o czymś innym" lub niepotrzebne przechodzenie do innej części rozmowy po kupieniu Pyłu. Wystarczy sama pierwsza część rozmowy (1.). 1. http://c.wrzuta.pl/wi16073/ccdb76e7002256c84ca0b3ae 2. http://c.wrzuta.pl/wi7684/2ad455670009a53b4ca0b3ba 3. http://c.wrzuta.pl/wi9821/4087d8cd001ebb544ca0b3a2 [tutaj za dużo nie poszalejemy. Możemy jedynie ukryć oferty sprzedaży zawsze do drugiego poziomu. Wtedy nie będzie to występowało.] 24. Kiedy klikniemy OK (lewy górny róg) podczas walki treningowej, wyskakujemy z walki i od tej pory chodzimy tylko po dwa pola. Tłumaczyłem kiedyś ten błąd, powstawał kiedy podczas rozmowy z Celnikiem kliknęliśmy np. Statystyki, co zostało naprawione. [Sprawdziłem i problem nie występuje. Może w międzyczasie naprawiło go coś innego :) ] _________________ "Rząd wciąż chce naszego dobra, a my mamy go już tak mało." |
19 Wrz 2010, o 23:13 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 1 post ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 40 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |