![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
2 bugi na lodowym przed chwila
Autor | Wiadomość |
---|---|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 23 Lip 2010, o 23:06 Posty: 371 Miejscowość: Tam za szafą Podziękowano: 4 razy Otrzymanych podziękowań: 18 razy ![]() |
Serwer: S1
Nazwa postaci: DariusVortex Czas: ok. 19:20 Opis: Najpierw stanęła nam walka. Dopiero relog wszystkich sprawił że zegar ruszył od nowa. Stało się to po tym jak sheed użył koncentrancji. Następnie miałem na sobie mase efektów (aure cienia, inke, zr, koncentracje, aure zimna i zamrozenie), aura zimna miała trwać 2 rundy. Jednak po oczyszczeniu miałem 9 PA jeszcze przez 3 rundy i w tym czasie znowu dostałem koncentracje ale nadal miałem 9. Jak minęło miałem 14 PA |
3 Sie 2011, o 19:26 |
![]() |
![]() |
|
Duma Forum! ![]() ![]() |
z tym zacięciem to przypadek, a co do PA to coś nie halo i trzeba pobawić się z tym na s0 czy tam jest czy jednorazowy błąd.
_________________ Kreatywność, obiektywizm, optymizm = TESTER! The First 100 lvl on the Lands of Taern - at 114 the Career has been sacrificed. |
3 Sie 2011, o 20:39 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach ![]() ![]() |
To nie jest jednorazowy błąd bo na s3 tez po oczyszczeniu zostaje 9 pa , a aury zimna nie ma. I tak jest z każdym pujściem na Valdaroga.
_________________ |
3 Sie 2011, o 20:43 |
![]() |
![]() |
|
Chodząca legenda ![]() ![]() |
Potwierdzam występowanie problemu.
Po oczyszczeniu ciągle stałem z 9 PA, i tak trwało do końca walki z valdarogiem. |
13 Sie 2011, o 15:56 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |