![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Wiecej informacji na temat BANA.
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uczeń Simona ![]() ![]() |
Serwer: S1
Nazwa postaci: BloodPac Czas: 07.08.2011r. godzina ok 21.07 Opis: Witam z tej strony gracz S1 a dokladniej BloodPac pisze z konta mojej dziewczyny poniewaz nie mam wiecej postaci z ktorych moglbym napisac. Pisze w sprawie wyjasnienia BANA poniewaz wylogowalem sie wczoraj z gry ok 21. Po czym dowiedzialem sie chwilke po tym ze dostalem BANA piszac do GMostwa S1 zostalem pinformowany tylko tyle ze BAN jest do dzis do 21.07 czyli dostalem go na 24H lub BAN jest na cale konto i nie pokorzystam juz z mojej postaci. Dziwi mnie to ze nie zostalem poinformowany przez zadnego z adminow lub gmow o banie lub zapytany o wyjasnienia. Prosze o odpowiedz PW. Z gory dziekuje. BLOODPAC! _________________ Ciocia Quti druid s1 110 lvl |
8 Sie 2011, o 10:41 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() Rejestracja: 18 Sty 2011, o 20:48 Posty: 1556 Miejscowość: Konin Podziękowano: 28 razy Otrzymanych podziękowań: 34 razy ![]() |
Konto zostało pozbawione możliwości gry permanentnie.
Dopuściłeś się tak okropnych wulgaryzmów (wielokrotnie byłeś za nie karany, brak jakiejkolwiek poprawy), lecz najgorsze było użycie gróźb karalnych na jednym z graczy. Zdajesz sobie sprawę, że takie groźby kierowane w stronę drugiego człowieka w obliczu prawa rzeczpospolitej podchodzą pod karę więzienia? _________________ ![]() Surowe prawo, lecz prawo. "Wolę być nienawidzony za to, kim jestem, niż kochany za to, kim nie jestem." - Kurt Cobain |
8 Sie 2011, o 11:28 |
![]() |
![]() |
|
Nie dopuscilem sie takowych rzeczy a to ze wdawalem sie czasem w konfilkty z graczami nie znaczy ze nie nadaja sie do swiata TAERNU
![]() Czekam na odpowiedz. _________________ Ciocia Quti druid s1 110 lvl |
8 Sie 2011, o 13:02 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() Rejestracja: 18 Sty 2011, o 20:48 Posty: 1556 Miejscowość: Konin Podziękowano: 28 razy Otrzymanych podziękowań: 34 razy ![]() |
Potwierdzenie dostałeś ode mnie na pw.
Dziwne, że nie pamiętasz, że komuś groziłeś... Sytuacja jest o tyle dobra dla Ciebie, że gracz poszkodowany śmiało mógłby poprosić nas o dane kontaktowe do Ciebie (ma takie prawo z racji powagi sytuacji) w celu wyjścia na drogę sądową. Na Twoje szczęście odmówił prośby o kontynuacje sprawy. _________________ ![]() Surowe prawo, lecz prawo. "Wolę być nienawidzony za to, kim jestem, niż kochany za to, kim nie jestem." - Kurt Cobain |
8 Sie 2011, o 13:40 |
![]() |
![]() |
|
To jestem ciekaw dlaczego nie skopiowac tego co on do mnie pisal??
Bo niejaki Impołuk nie jest takim swietoszkiem jakiego udaje i jakby skopiowal to co wczesniej do mnie pisal to bana bym nie dostal. Chyba ze to ban po znajomosci. A zadnej wiadomosci nie dostalem bo godzine wczesniej z gry wyszlem. _________________ Ciocia Quti druid s1 110 lvl |
8 Sie 2011, o 17:09 |
![]() |
![]() |
|
Duma Forum! ![]() Rejestracja: 17 Paź 2010, o 22:03 Posty: 4171 Miejscowość: 100lica Podziękowano: 452 razy Otrzymanych podziękowań: 1822 razy Nick w grze: HeavenM ![]() |
Temat został Ci wyjaśniony i nie widzę powodów jego kontynuowania. Fakt, że kara została nałożona po jakimś czasie nie ma tu nic do rzeczy. Po prostu zgłoszenie o groźbach było sprawdzane.
Dalsza dyskusja nie ma sensu, za kolejne sugestie dotyczące banów po znajomości dostaniesz ostrzeżenie na każdym koncie, z którego będziesz pisał. Heavenmaker |
8 Sie 2011, o 20:49 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |