![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 8 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Bug
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 31 Maj 2011, o 18:28 Posty: 6 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Serwer: S1
Nazwa postaci: kubathc Czas: 14:30 Opis: Witam. mam problem. pokazalem gosciowi moje itemki na trade i jakims cudem przeszly na niego a byly przypisane. podobno sie tak nieda zrobic wiec cos jest nietak. stracilem caratris,arcanscape i obraczke .mam ssy i moge je wyslac na email. gracz posiadajace moje itemki ma nick rzerznik |
13 Sie 2011, o 14:50 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 31 Maj 2011, o 18:28 Posty: 6 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
S3 pomyłka
|
13 Sie 2011, o 14:52 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() ![]() |
Witaj.
Jeżeli masz dowody ( w postaci screenów), gdzie widać iż przedmioty są przypisane do Twojej postaci, wstaw je do tego tematu. ![]() _________________ ![]() |
13 Sie 2011, o 14:58 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach ![]() ![]() |
W związku z tym, że gracz ma problemy z wstawieniem ssów wstawiam je za niego.
Dodam tylko, że byłam sprawdzić czy faktycznie gracz Rzerznik jest w posiadaniu tych przedmiotów i potwierdzam, że tak też jest. nie wiem czy to są wszystkie przedmioty, ale tylko te zostały mi pokazane przez gracza Rzerznik. Nie posiadasz wymaganych uprawnień, by zobaczyć pliki załączone do tej wiadomości. _________________ ...s4 "Niech ginie ! ! !" ![]() |
13 Sie 2011, o 15:15 |
![]() |
![]() |
|
Duma Forum! ![]() ![]() |
Według logów przekazałeś to wszystko Rzerznikowi. Tzn pokazałeś i kliknąłeś ok, doszło do transakcji. Potem Rzerznik oddał ci jeden z przedmiotów.
Cytuj: 6. 13.08.11 14:14 - KubaTHC(0g/Rękawiczki Wzmocnienia i Mistrzostwa"Arcanscape II""Caratris"Zielona obrączka Eteru i Sfery minimum/0p) - Rzerznik(0g//0p) 5. 13.08.11 14:23 - Rzerznik(0g/Rękawiczki Wzmocnienia i Mistrzostwa/0p) - KubaTHC(0g//0p) Problem w tym, że faktycznie nie jest to możliwe po ostatnich aktualizacjach ^^. _________________ "Rząd wciąż chce naszego dobra, a my mamy go już tak mało." |
14 Sie 2011, o 14:03 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk
ale czy odzyskam te itemki?
|
14 Sie 2011, o 14:49 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk
wiej jesli niejest to mozliwe po aktualizacjach to dlaczego tak sie stalo?
|
14 Sie 2011, o 15:05 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 21 Gru 2010, o 00:34 Posty: 287 Miejscowość: wrocław Podziękowano: 4 razy Otrzymanych podziękowań: 23 razy ![]() |
Rozmawiałem z tym całym rzerznikiem ciężki facet, przez 30-35 min prosiłem sie o pokazanie itemów to grał ze mna kotka i myszkę. Czekam aż usunie itemy wtedy zwrócę właścicielowi jego sprzęt, a sprawę przekazania itemow podpisanych trzeba jakoś wyjaśnić.
Edit: sprawa wyjaśniona wszystko już gra, zamykam _________________ s1 ??? s2 SishiVD s3 Sishii s4 Sishi |
14 Sie 2011, o 16:21 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 8 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |