![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 3 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
LECZENIE SIE ZAWIESZA
Autor | Wiadomość |
---|---|
Jedną nogą w Haligardzie ![]() Rejestracja: 18 Kwi 2011, o 07:20 Posty: 40 Miejscowość: Rzeszów Podziękowano: 1 raz Otrzymanych podziękowań: 2 razy ![]() |
Serwer: S3
Nazwa postaci: Masos Czas: 19.08.2011 ~8.15-8.20 Opis: Witam Przed chwilą byłem na duszkach wraz z 3 osobami. Podczas walki z duchem ognia kolega stracił troche hp. dałem na niego 2x leczenie po 3PA i raz korzenie na ducha na 1PA. gdy walka sie rozpoczeła leczenie nie zadzialało moja postac nie wykonała ruchu jak przy leczeniu dopiero póżniej wbilem na ducha korzenie. w next turze dałem 2x Leczenie grupowe po 3PA i raz rój os na ducha ognia. sytuacja sie powtórzyła leczenie grupowe nie zadziałalo jak bym go woogóle nie dał i osy weszły na 1PA. . po walce okazało sie ze kolega z malo ilością hp PADŁ. . . Nie wiem dlaczego tak sie zrobiło reszta drużyny na tym nie ucierpiała . . . prosze po poprawienie tego przy kolejnym upade ![]() _________________ Co masz zrobić jutro, zrób pojutrze bedziesz miał 2 dni wolnego . . . Teraz i Zawsze s3 ( Druid ) +95 ON ( Rycerz ) +102 ON ( Barbarzyńca ) 75 OFF |
19 Sie 2011, o 08:31 |
![]() |
![]() |
|
Duma Forum! ![]() Rejestracja: 8 Lis 2010, o 01:32 Posty: 4230 Miejscowość: Cagliharmon Podziękowano: 107 razy Otrzymanych podziękowań: 303 razy ![]() |
Witaj, tu nie ma problemu z leczeniem. Gdy masz zaznaczonego kogos kto padl to zaden buff nie wchodzi (nawet buffy grupowe typu leczenie grupowe). Bledem bylo jedynie wyswietlanie Ci, ze dany kolega zyje, ale na to zalecam czyszczenie pamieci podrecznej i plikow cookies i juz nie powinno Ci sie to powtorzyc, a jesli tak sie stanie napisz tutaj.
|
19 Sie 2011, o 10:52 |
![]() |
![]() |
|
Jedną nogą w Haligardzie ![]() Rejestracja: 18 Kwi 2011, o 07:20 Posty: 40 Miejscowość: Rzeszów Podziękowano: 1 raz Otrzymanych podziękowań: 2 razy ![]() |
gdy dałem 1 raz leczenie na kolege on jeszcze żył gdy dawałem leczenie grupowe dałem na siebie i nadal nie zadziałało . . . ta sytuacja zdażyła mi sie juz kiedys dlatego tu to opisałem bo jesli zdarza sie to kilka razy to nie moze to byc przypadek, , ,
_________________ Co masz zrobić jutro, zrób pojutrze bedziesz miał 2 dni wolnego . . . Teraz i Zawsze s3 ( Druid ) +95 ON ( Rycerz ) +102 ON ( Barbarzyńca ) 75 OFF |
20 Sie 2011, o 16:29 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 3 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |