![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 8 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
problem z gildia etc
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk ![]() Rejestracja: 3 Lip 2011, o 00:43 Posty: 8 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Serwer: S3
Nazwa postaci: verc Czas: Opis: wczoraj po kraszu bylem w gildi z ktorej wyszedlem i tej w ktorej jestem.. dzis sie lognalem nie jestem w zadnej... nie mozna mnie odac etc.. zbugowalo sie cos ! prosze o pomoc jutro mial byc wyscig w kt biore udz z gidlia.. mam nadzieje ze honor i prest mi nie spadnie jak przy przejsciu do innej gildi :> pzdr i czekam na naprawe... przy okazji iw mojej gildii dalej nie naprawiono braku kanclerza... pzdr.. _________________ ![]() ![]() |
31 Sie 2011, o 18:40 |
![]() |
![]() |
|
Duma Forum! ![]() Rejestracja: 17 Paź 2010, o 22:03 Posty: 4171 Miejscowość: 100lica Podziękowano: 452 razy Otrzymanych podziękowań: 1822 razy Nick w grze: HeavenM ![]() |
niestety takie historie się przytrafiają, sprawę analizujemy i szukamy problemu
H |
31 Sie 2011, o 19:53 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach ![]() Rejestracja: 6 Cze 2011, o 17:11 Posty: 153 Podziękowano: 323 razy Otrzymanych podziękowań: 108 razy Nick w grze: Maerle ![]() |
WItam serdecznie.
Również dołączam się do prośby Verca. Wprawdzie jestem we właściwej gildii (w tej w której powinen być Verc, a go wcieło czyli Wytrawni Smakosze), ale jak już mój szanowny gildiowycz powyżej wspomniał, od 2 tygodni nie mamy kanclerza. Niestety, pomimo zgłoszeń tego bug'a do administracji, nikt nie jest w stanie nam pomóc ![]() Niestety powoli tracę zapał ![]() ![]() _________________ Gildia: Wytrawni Smakosze Profesja: Barb [Ostlor] |
31 Sie 2011, o 20:15 |
![]() ![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk ![]() ![]() |
Witam.
Pisałam do szanownego Duro będąc w gildii strategiem oczywiście wiadomość została odczytana natomiast, nie otrzymałam żadnej odpowiedzi sytuacja się powtarza .. Najpierw było tak z ArcaVir był w dwóch osobach w gildii ,natomiast on sam nie nosił znamion członka gildii nie widział czatu itd itp.. ja rozumiem "problemy" ale mam wrażenie ze to się tyczy tylko nas .. i chyba my jesteśmy tu dla WAS a nie odwrotnie płacąc Wam za premium i grając dajemy zatrudnienie. Na koniec powiem tylko tyle nie w jedna grę grałam i gram ale z taka opieszałością się nie spotkałam .. zaczynam się zastanawiać czy jest sen w te gre nadal inewstowac.. chyba ze nasze pieniądze "śmierdzą" A moze wystarczy odrobina odwagi i zadecydowania .. załozymy nową goldia a Wy szanowne grono GM przekażecie nam nasze punkty i po kłopocie .. Z poważaniem Beksa ![]() _________________ ![]() |
31 Sie 2011, o 20:34 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk ![]() ![]() |
Bardzo dziękujemy za pomoc i zweryfikowanie naszych problemów i bledów
![]() _________________ ![]() |
1 Wrz 2011, o 10:03 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach ![]() Rejestracja: 6 Cze 2011, o 17:11 Posty: 153 Podziękowano: 323 razy Otrzymanych podziękowań: 108 razy Nick w grze: Maerle ![]() |
Ja również bardzo dziękuję za pomoc!
_________________ Gildia: Wytrawni Smakosze Profesja: Barb [Ostlor] |
1 Wrz 2011, o 10:05 |
![]() ![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk ![]() Rejestracja: 3 Lip 2011, o 00:43 Posty: 8 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
dziekuje za szybka i sprawna pomoc
![]() _________________ ![]() ![]() |
1 Wrz 2011, o 12:41 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 24 Lis 2010, o 17:37 Posty: 3 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
s1 Garon Witam w zasadzie mam dwie sprawy z gildii odeszła osoba nick Aluta a widzę że nadal istnieje w gildii i druga sprawa nie wiem czy to takie ważne ale zauważyłem że jak miałem 60IvI power postaci był ponad 830 a teraz po podniesieniu postaci o jeden poziom 798 .Proszę o udzielenie mi odpowiedzi.
![]() |
5 Wrz 2011, o 10:51 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 8 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |