Strona 1 z 2 |
[ 12 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Platyny
Autor | Wiadomość |
---|---|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Witajcie!
Czy platyny mogę zdobyć tylko poprzez grę lub sms czy są też jakieś pomoce za które mogę dostać platyny? _________________ ------ Moje postacie: MichalXARD- s1 -Lucznik -30 level MichalVoodo - s1 - voodo - 26 level MichalDruid - s1 -Druid- 15 level |
11 Paź 2010, o 16:12 |
|
Walczący z drzewcami
Rejestracja: 25 Wrz 2010, o 19:15 Posty: 245 Miejscowość: W-wa, Targowek Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 1 raz |
Za kazde 10 leveli zrobionych dowolna postacia dostajesz na 10 lev - 10 platyny, na 20 - 15 itd. az do 60tego.
Dodatkowa platyne mozesz na turniejach wygrac lub kupic od graczy za gold (sa tacy, ktorzy sprzedaja). _________________ M3f - s1 - rycek lv. 60 Jezzar - s1 - sock puppet of doom Veecos - s2 - the other white meat ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- |
11 Paź 2010, o 16:17 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Jeśli to wszystkie to ja je znam.
_________________ ------ Moje postacie: MichalXARD- s1 -Lucznik -30 level MichalVoodo - s1 - voodo - 26 level MichalDruid - s1 -Druid- 15 level |
11 Paź 2010, o 16:35 |
|
Walczący z drzewcami
|
Inne tricki na platynę:
- Polecanie gry znajomym (nie wiem jak to działa - jest odnośnik na ekranie logowania), - Udział i wygrywanie w turniejach, - Zgłaszanie usterek, błędów, niedociągnięć (ale to czy otrzymasz platynę nie jest pewne) Prawdopodobne na przyszłość: - Udział w eventach Cytuj: (...)czy są też jakieś pomoce za które mogę dostać platyny? Hmm, tego nie wiem. Poczekamy co admini na to. _________________ Shade, 63 lvl, sheed, S1 (nieaktywny) |
11 Paź 2010, o 17:08 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Mnie jedynie interesują pomoce itp bo na voodoo wydałem trochę punktów w statach na siłę i chce zresetować staty bez problemowo.
_________________ ------ Moje postacie: MichalXARD- s1 -Lucznik -30 level MichalVoodo - s1 - voodo - 26 level MichalDruid - s1 -Druid- 15 level |
11 Paź 2010, o 17:18 |
|
Współpracownik Gnarla
|
Namów znajomych do gry, tak jak pisano powyżej i jeśli oni będą kupować platynę, Ty też będziesz otrzymywał bonus.
_________________ |
11 Paź 2010, o 21:55 |
|
Duma Forum!
|
Krawiec napisał(a): - Polecanie gry znajomym (nie wiem jak to działa - jest odnośnik na ekranie logowania) _________________ "Rząd wciąż chce naszego dobra, a my mamy go już tak mało." |
12 Paź 2010, o 08:23 |
|
Błądzący w Tunelach
Rejestracja: 11 Paź 2010, o 18:00 Posty: 85 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
a ja mam takie pytanie.
Da się bezproblemowo grać w Taern'a nie wydając ani złotówki na platyny? Czy by to było zbyt męczące i trudne? (nie mówię tu o kupowaniu za złoto platyn w grze) |
12 Paź 2010, o 12:19 |
|
Walczący z drzewcami
|
Nie jest to takie teoretyczne. By zachęcić do działania i pobudzić wyobraźnię powiem tak:
- grał kiedyś ze mną tu kumpel, zrezygnował, obecnie mam dostęp do jego konta, ale nie używam w ogóle tej postaci, - nigdy nie kupił żadnej platyny, tę, którą dostał za testowanie, wydał, - jedną z ostatnich rzeczy, jakie zrobił, było wysłanie linków polecających, - obecnie ma 689 pt i jakieś 200k zł - bez jednego kilknięcia. _________________ e-meritus. |
12 Paź 2010, o 12:26 |
|
Błądzący w Tunelach
Rejestracja: 11 Paź 2010, o 18:00 Posty: 85 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
czyli trzeba polecać..też niedobrze.. ;/ ehm Szkoda, że się nie da wymieniać np. 50k na 1 platyne czy cos takiego.. kwestia przelicznika w drugą stronę też by to mogło działać.. Szkoda mi pieniędzy na gierki, a ta jest dość ciekawa akurat;/ Dzięki za odpowiedź mimo to
|
12 Paź 2010, o 12:59 |
|
Strona 1 z 2 |
[ 12 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 49 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |