Autor |
Wiadomość |
Demolka
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 20 Kwi 2014, o 11:20 Posty: 17 Podziękowano: 9 razy Otrzymanych podziękowań: 13 razy
Nick w grze: PunisherI
|
Re: Ciekawość
Ma racje robic wjazd na moich rodzicow co nie zyja? Uwazaj bo na tym punkcie to moge sie rzeczywiscie zapomniec
|
23 Sie 2014, o 21:08 |
|
|
gromak
Uczeń Heremona
Rejestracja: 20 Lip 2011, o 22:55 Posty: 578 Miejscowość: Parowar Podziękowano: 478 razy Otrzymanych podziękowań: 2053 razy
Nick w grze: Inkwizycja
Serwer: Tolnor
|
[quote="Demolka"]Jak nazwac czlowieka ktory gra postacia kobiety i ubiera sie jak kobieta? Prosze tutaj nie pisac to temat przeznaczony dla Adminow[/quote]
To w Taernie da się ubrać jak kobieta?
_________________ "Zawsze mam rację z prostego powodu-nie chrzanie głupot" - Kalart
"Moja refleksja jest taka że kneblować każdy umie, domagać się sprawiedliwości wobec innych " - Mroczna
"Wybacz jeżeli uraziłam Twoje myślenie" - Ruuda
|
23 Sie 2014, o 21:14 |
|
|
gromak
Uczeń Heremona
Rejestracja: 20 Lip 2011, o 22:55 Posty: 578 Miejscowość: Parowar Podziękowano: 478 razy Otrzymanych podziękowań: 2053 razy
|
Dawaj dowody na ten wjazd człowieku demolko! :D
_________________ "Zawsze mam rację z prostego powodu-nie chrzanie głupot" - Kalart
"Moja refleksja jest taka że kneblować każdy umie, domagać się sprawiedliwości wobec innych " - Mroczna
|
23 Sie 2014, o 21:15 |
|
|
UndeathVd
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 24 Kwi 2014, o 17:43 Posty: 17 Podziękowano: 9 razy Otrzymanych podziękowań: 36 razy
|
Gromak to samo pytanie kieruje do ciebie, jak to jest grać postacią kobiety może jesteś shemale?
Jeszcze te twoje sweet eq które było/jest (nie wiem, wchodzisz na grę żeby kogoś obrazić więc cie nie widziałęm)
|
24 Sie 2014, o 15:43 |
|
|
Hhuhh
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 3 Sie 2014, o 19:18 Posty: 5 Podziękowano: 22 razy Otrzymanych podziękowań: 4 razy
Nick w grze: Hhuhh
|
Niech gra nawet postacią obojniaka tobie nic do tego nie jest powiedziane że postacią kobiety może grać tylko kobieta
_________________ S1 Hhuhh lvl21 Łucznik Moim mistrzem jest ten który zna te sprawy.
|
24 Sie 2014, o 22:50 |
|
|
gromak
Uczeń Heremona
|
Azion, to jest gra. To, że parę razy zagadałeś do mnie jak do kobiety licząc na Taernowy romans to już nie moja wina. Swoich kolegów z Taernu z którymi się wesoło bujasz na wyprawy a którzy grają postaciami kobiet też tak nazywasz?
|
25 Sie 2014, o 18:57 |
|
|
|