![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 10 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Podatek gildyjny
Autor | Wiadomość |
---|---|
Błądzący w Tunelach ![]() Rejestracja: 20 Paź 2015, o 11:55 Posty: 137 Podziękowano: 67 razy Otrzymanych podziękowań: 101 razy Nick w grze: JeeanD Serwer: HardCore ![]() |
Kochałeś się kiedyś z kobietą?
Ostrzeżenie. Nie będziemy tolerować takiego zachowania, a rozkręcasz się co raz to bardziej. Za 3 ostrzeżenie, ban na 7 dni Zar _________________ ,,Jesteśmy zbudowani z odpadów atomowych, utworzonych w procesie śmierci gwiazd." National Geographic - ,,Podróż na kraniec wszechświata" |
2 Gru 2016, o 14:47 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 2 Gru 2016, o 11:28 Posty: 9 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: Browix Serwer: HardCore ![]() |
Serio? co to ma do czego?
|
2 Gru 2016, o 14:49 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() Rejestracja: 5 Lis 2010, o 01:50 Posty: 1466 Miejscowość: Płock Podziękowano: 201 razy Otrzymanych podziękowań: 140 razy Nick w grze: Darkhen Serwer: Tolnor ![]() |
Jeean napisał(a): Kochałeś się kiedyś z kobietą? Przeginasz trochę. Wysłane z mojego E2003 przy użyciu Tapatalka _________________ Łucznik 124lvl Larkas - OFF Rycerz 64lvl Larkas - OFF 27-12-2016 Koniec przygody z The Pride of Taern. |
2 Gru 2016, o 15:13 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Simona ![]() Rejestracja: 25 Sty 2012, o 14:42 Posty: 56 Miejscowość: Ruska wieś Podziękowano: 33 razy Otrzymanych podziękowań: 17 razy Nick w grze: Demolitore Serwer: Ostlor ![]() |
Mam wrażenie że Jeean ma jakieś kompleksy związane z pewnymi sprawami
![]() Kobieta jak kobieta musi swoje złości gdzieś wyładować a kota raczej nie pobije ![]() _________________ W grze od 07. 2011r. (s1) ---> (s4) ---> (s7) ---> Ostlor ŁUK 70 BRB 50 |
2 Gru 2016, o 15:46 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach ![]() Rejestracja: 20 Paź 2015, o 11:55 Posty: 137 Podziękowano: 67 razy Otrzymanych podziękowań: 101 razy Nick w grze: JeeanD Serwer: HardCore ![]() |
Achaja napisał(a): @Jeean Sądzę, że życie seksualne innych osób nie jest odpowiednim tematem do rozmów na tym forum. Jeżeli pisząc post wiesz, że jego treść nie ma merytorycznie żadnej wartości to może sobie oszczędź - jeszcze wyłapiesz ostrzeżenie i sobie zaszkodzisz. Napisałam coś złego? Czym Twoim zdaniem jest merytoryczna wartość? _________________ ,,Jesteśmy zbudowani z odpadów atomowych, utworzonych w procesie śmierci gwiazd." National Geographic - ,,Podróż na kraniec wszechświata" |
2 Gru 2016, o 18:18 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Heremona ![]() Rejestracja: 20 Lip 2011, o 22:55 Posty: 578 Miejscowość: Parowar Podziękowano: 478 razy Otrzymanych podziękowań: 2053 razy Nick w grze: Inkwizycja Serwer: Tolnor ![]() |
A ja tak zapytam moderatora przy okazji - czy 3 ostrzeżenia na przestrzeni 2 tygodni, to nie jest przypadkiem ban i odpoczynek Mrocznej-Jean od forum ?
[color=#00FF00]niedopatrzenie, dziękuję za zwrócenie uwagi - zar[/color] _________________ "Zawsze mam rację z prostego powodu-nie chrzanie głupot" - Kalart "Moja refleksja jest taka że kneblować każdy umie, domagać się sprawiedliwości wobec innych " - Mroczna "Wybacz jeżeli uraziłam Twoje myślenie" - Ruuda |
2 Gru 2016, o 18:49 |
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Achaja napisał(a): @Jeean Sądzę, że życie seksualne innych osób nie jest odpowiednim tematem do rozmów na tym forum. Jeżeli pisząc post wiesz, że jego treść nie ma merytorycznie żadnej wartości to może sobie oszczędź - jeszcze wyłapiesz ostrzeżenie i sobie zaszkodzisz. A zdajesz sobię sprawę z tego Ze Polska umrze jak nie będziemy się rozmnażać? ![]() _________________ ,,Jesteśmy zbudowani z odpadów atomowych, utworzonych w procesie śmierci gwiazd." National Geographic - ,,Podróż na kraniec wszechświata" |
2 Gru 2016, o 18:52 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Simona ![]() Rejestracja: 25 Sty 2012, o 14:42 Posty: 56 Miejscowość: Ruska wieś Podziękowano: 33 razy Otrzymanych podziękowań: 17 razy Nick w grze: Demolitore Serwer: Ostlor ![]() |
Przy gromaku to ty się schować możesz
![]() _________________ W grze od 07. 2011r. (s1) ---> (s4) ---> (s7) ---> Ostlor ŁUK 70 BRB 50 |
2 Gru 2016, o 19:13 |
![]() |
![]() |
|
Współpracownik Gnarla
![]() |
.
|
11 Gru 2016, o 13:20 |
![]() |
![]() |
|
Współpracownik Gnarla
![]() |
.
|
13 Gru 2016, o 11:23 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 10 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 7 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |