![]() |
Strona 2 z 2 |
[ 13 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Forumowa Komisja Śledcza pod przewodnictwem Aveda M...
Autor | Wiadomość |
---|---|
Walczący z drzewcami ![]() ![]() |
AvadKevadra napisał(a): gromak napisał(a): No wiec zamiast huczec o tych dowodach, badz laskaw je przedstawic. A niby po co mam to robić? Ekipa już nie raz pokazała że jak czegoś nie chce zobaczyć to choćby to było na czerwono podkreślone to i tak tego nie zobaczy. Czy ty się w ogóle zdajesz sobie sprawę jakie bzdury wypisujesz. Jeżeli miałbym podchodzić do życia tak jak to przedstawiłeś w tej wypowiedzi to bym nie zakładał tego tematu. Powiem wprost straciłem 2 minuty mojego życia na przeczytaniu wszystkich wypowiedzi i odpisaniu... _________________ "Standing alone with no direction How did I fall so far behind? Why am I searching for perfection? Knowing it's something I won't find" "No Road Left" Linkin Park |
11 Cze 2015, o 15:56 |
![]() |
![]() |
|
Współpracownik Gnarla ![]() Rejestracja: 1 Sie 2013, o 12:32 Posty: 180 Miejscowość: Salem Podziękowano: 347 razy Otrzymanych podziękowań: 258 razy Nick w grze: AvadKevadra Serwer: Tolnor ![]() |
Onion napisał(a): AvadKevadra napisał(a): gromak napisał(a): No wiec zamiast huczec o tych dowodach, badz laskaw je przedstawic. A niby po co mam to robić? Ekipa już nie raz pokazała że jak czegoś nie chce zobaczyć to choćby to było na czerwono podkreślone to i tak tego nie zobaczy. Czy ty się w ogóle zdajesz sobie sprawę jakie bzdury wypisujesz. Jeżeli miałbym podchodzić do życia tak jak to przedstawiłeś w tej wypowiedzi to bym nie zakładał tego tematu. Powiem wprost straciłem 2 minuty mojego życia na przeczytaniu wszystkich wypowiedzi i odpisaniu... Tak strasznie mi przykro z tego powodu. _________________ "Zmiany bez pośpiechu, zgodnie z planem, konkretne. Potrafię zaskoczyć życie, biorę z niego co najlepsze. Choć pomysły miało wredne, jestem niewygodnym graczem, zawsze do celu biegnę własnym wytyczonym szlakiem." |
11 Cze 2015, o 16:11 |
![]() |
![]() |
|
Duma Forum! ![]() Rejestracja: 17 Paź 2010, o 22:03 Posty: 4171 Miejscowość: 100lica Podziękowano: 452 razy Otrzymanych podziękowań: 1822 razy Nick w grze: HeavenM ![]() |
Avad, nam też przykro, że jest Ci przykro. Dlatego, żeby nie potęgować tej przykrości temat zamykam i przenoszę do SZ. Tam pasuje jak ulał.
|
11 Cze 2015, o 16:18 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 2 z 2 |
[ 13 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |