![]() |
Strona 2 z 2 |
[ 11 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Złodziejska inkwizycja na s1
Autor | Wiadomość |
---|---|
Pogromca Valdaroga ![]() Rejestracja: 4 Cze 2011, o 20:32 Posty: 1947 Miejscowość: Wrocław Podziękowano: 442 razy Otrzymanych podziękowań: 514 razy Serwer: Tolnor ![]() |
Tłumaczyłem Ci na globie i na privie.
Nie masz żadnych dowodów, że ktoś próbował Cie oszukać. Nie zostałeś oszukany. Masz tylko ssa na którym drugi gracz kliknął ok, co się często zdarza przypadkiem. Mimo to destabilizujesz czat, spamujesz tak ze dostajesz kary za multirecydywe od warna, poprzez kneble i jaile do bana na 7 dni potem na 30 z różnych postaci. Ten temat również zamykam jako, że wszystko co miałem Ci do powiedzenia powiedziałem na privie. Proszę moderatorów forum o zamykanie podobnych prowokacyjnych tematów i odpowiednie ich nagradzanie. Ten Pan nie rozumie czegoś co mu się tłumaczy po 20 razy. _________________ Druid 129 i wciąż rośnie:) MO 134 nawalam z fireballa:D 100 level wbity 4.09.2014 ![]() "Quis custodiet ipsos custodes?" Morana ubita na 111 levelu. 21.05.2015 w składzie sh,bb,łuk,ryc... |
19 Cze 2015, o 20:51 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 2 z 2 |
[ 11 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |