Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 53 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna
 Forum w krzywym źwierciadle. 
Autor Wiadomość
Uczeń Heremona
Awatar użytkownika

Miejscowość: Piaseczno
Podziękowano: 626 razy
Otrzymanych podziękowań: 451 razy
Nick w grze: Szpitalnik
Post Re: Forum w krzywym źwierciadle.
zVirusowany napisał(a):
Taki mały off top :) .Ta Gadzio trochę w stylu "język ociekający jadem"
przypomina mi Kaitę ( lubiłem jej długie i zjadliwe wypowiedzi ...) a Wam ?

Image

Nie bój nic, kaita grzecznie sobie odpoczywa na banie ;)

6 Wrz 2014, o 20:52
Uciekinier Taernijczyk

Podziękowano: 1 raz
Otrzymanych podziękowań: 4 razy
Nick w grze: Gadzio
Pierwszy komplement w moją stronę, rozczuliłam się. Mój *języczek* ocieka jadem, mam nadzieje niejednokrotnie to udowodnić :). Obyście byli ze mnie dumni ;).

6 Wrz 2014, o 21:18
Chodząca legenda
Awatar użytkownika

Podziękowano: 262 razy
Otrzymanych podziękowań: 697 razy
Nick w grze: desacred
gromak napisał(a):
A powiedz mi co Ty dokonałaś na forum lub w grze, żeby mianować się jednoosobową komisją oceniającą posty i twórczość innych?[...]

Właśnie Gadzio, nie porównuj się do gromaka. Musisz w grze zrobić absolutnie nic, a na forum zgarnąć masę warnów i jakieś bany, żeby być w tej samej lidze. Myślę, że Odpadniesz w przedbiegach :lol:

@poniżej. Nie. Wtedy będzie "chamem i prostakiem" :mrgreen:

"Nie znam się, to się wypowiem."
"Znam się na wszystkim, na niczym dobrze."

6 Wrz 2014, o 21:48
Profil WWW
Błądzący w Tunelach

Podziękowano: 519 razy
Otrzymanych podziękowań: 276 razy
desacred napisał(a):
gromak napisał(a):
A powiedz mi co Ty dokonałaś na forum lub w grze, żeby mianować się jednoosobową komisją oceniającą posty i twórczość innych?[...]

Właśnie Gadzio, nie porównuj się do gromaka. Musisz w grze zrobić absolutnie nic, a na forum zgarnąć masę warnów i jakieś bany, żeby być w tej samej lidze. Myślę, że Odpadniesz w przedbiegach :lol:

Lub wklejać na forum idiotyczne memy. Chociaż nie wtedy będziesz "kreatywnym" inżynierem.

Koniec gry 2017.04.19

6 Wrz 2014, o 21:53
Uciekinier Taernijczyk

desacred napisał(a):

Moje marzenie legło w gruzach. Co ja teraz biedna zrobie, na kim się wzorować, kogo klepać po plecach, gdzie znaleść ludzi którzy by mnie trzymali za kostki gdybym komuś za głęboko *wślizneła* się w docelowe miejsce?

6 Wrz 2014, o 21:54
Uczeń Heremona
Awatar użytkownika

Miejscowość: Parowar
Podziękowano: 478 razy
Otrzymanych podziękowań: 2053 razy
Nick w grze: Inkwizycja
Serwer: Tolnor
desacred napisał(a):

A to przepraszam, ile banów zgarnąłem, że doliczasz się ich "całą masę" ? Wiesz, jak na razie z widocznych rzeczy dla tego forum zrobiłem więcej niż Ty - Ty tylko chełpisz się z tego (olaboga) że jesteś zwyczajnym, z czystej wody chamem i tym (a to ciekawe!) że jako inżynier tworzący tego Bossa ubiłeś jako pierwszy Moranę (ależ zaskoczenie!).

No tak, zapomniałbym - jak już wyciągamy brudy, to jeszcze jako jedyny moderator liczysz ostrzeżenia sprzed nawet roku, byleby tą osobę zbanować (nie muszę mówić, że wbrew regulaminowi).

"Moja refleksja jest taka że kneblować każdy umie, domagać się sprawiedliwości wobec innych " - Mroczna

"Wybacz jeżeli uraziłam Twoje myślenie" - Ruuda

6 Wrz 2014, o 22:12
Profil ICQ WWW
Gadzio napisał(a):
... kogo klepać po plecach...

;) Może tak jak w życiu ...wystarczy wiedza kogo i gdzie polizać, lub pocałowac ...w zależności od preferencji lizanego/całowanego.

desacred napisał(a):
"chamem i prostakiem" :mrgreen:

Dziwnie to zabrzmiało pod Twoim "piórem" :twisted:
[Edit]
Gadzio napisał(a):
Virus mogę poćwiczyć lizanie na lizaku o smaku coli? Image No powiedz że mogę ;) .

Spoko ... zezwalam, ale myślę, że to nie wystarczy :D

[Edit II ] Ale ja mam miękkie serducho :cry: żadnej kobiecie nie potrafię odmówić

Ostatnio edytowany przez zVirusowany 6 Wrz 2014, o 22:45, edytowano w sumie 2 razy

6 Wrz 2014, o 22:18
Uciekinier Taernijczyk

Sama slodycz, aż dreszcze rozkoszy mnie przebiegają gdy to czytam. Tygrysku nie zameldowałeś się jeszcze w moim domku więc swoich brudów tu nie wypierzesz.
Virus mogę poćwiczyć lizanie na lizaku o smaku coli? No powiedz że mogę ;) .

6 Wrz 2014, o 22:28
Chodząca legenda
Awatar użytkownika

Podziękowano: 262 razy
Otrzymanych podziękowań: 697 razy
Nick w grze: desacred
gromak napisał(a):
desacred napisał(a):

A to przepraszam, ile banów zgarnąłem, że doliczasz się ich "całą masę" ? Wiesz, jak na razie z widocznych rzeczy dla tego forum zrobiłem więcej niż Ty - Ty tylko chełpisz się z tego (olaboga) że jesteś zwyczajnym, z czystej wody chamem i tym (a to ciekawe!) że jako inżynier tworzący tego Bossa ubiłeś jako pierwszy Moranę (ależ zaskoczenie!).

No tak, zapomniałbym - jak już wyciągamy brudy, to jeszcze jako jedyny moderator liczysz ostrzeżenia sprzed nawet roku, byleby tą osobę zbanować (nie muszę mówić, że wbrew regulaminowi).
Gromak, gromak, gromak... Świętszy niż wszyscy święci :mrgreen:
Zrobiłeś więcej niż ja dla tego forum? Jeśli spam, trolling i obrażanie innych wliczasz do swoich osiągnięć to fakt - chapeau bas - jesteś na czele peletonu. Przy czym jeśli robisz cokolwiek dla społeczności Tearnu, co wychodzi jej na dobre to chwała Ci za to. I jeśli Cię to uspokoi możesz uważać, że zrobiłeś więcej. Taki prezent od firmy dla stałego, upierdliwego klienta :mrgreen:
A cham i prostak, to twoja słowa - w mojej sygnaturze zajmują zaszczytną funkcję sarkazmu 8-)
No i ta Morana... Skoro wystarczy być inżynierem żeby ją ubić, ciekawe czemu reszta tego nie zrobiła? No i tych kilkudziesięciu testerów którzy ją testowali. To przecież tylko formalność, czyż nie? Na tym polu mój przyjacielu - niestety - ja gram w lidze mistrzów, ty w okręgówce.
Żeby uciąć spekulacje i wyjaśnić sprawę na przyszłość - AI bossów układa Willy. Żaden inny niebieski nie ma wglądu do tych narzędzi, które za to odpowiadają.
Aaa no i jeszcze ten nieszczęsny regulamin. Tak, zdarzało się że liczyłem stare ostrzeżenia, gdy trafiłem na rasowego trolla. Wszystko sprowadza się do § 5.3.a. Ostrzeżenia przedawniają się w profilu, ale nie przedawnia się historia kar. Taka mała różnica.

To by było na tyle. Wybacz Gadzio, że troszeczkę zaśmieciłem temat, ale my z Gromakiem w myśl powiedzenia "kto się czubi, ten się lubi" musimy sobie czasem wcisnąć szpilę pod żebro. A jak Widzisz, bardzo się lubimy :lol:

"Nie znam się, to się wypowiem."
"Znam się na wszystkim, na niczym dobrze."

7 Wrz 2014, o 05:47
Profil WWW
Uciekinier Taernijczyk

Desacred nie obrażaj mnie porównaniem Gromaka do rasowego trolla, to że przeczytał definicje kim jest troll nie czyni go nim w najmniejszym stopniu. Mlasnełam i zjadłam żelka. Przykłady:
1. Ja:
Cytuj:
No i faktycznie chodziło mi o to że Ty zrobiłeś te filmiki w pierwszym poście było wzmianka o krówce co nie ryczy i mleczka nie daje.

Gromak:
Cytuj:
Wypraszam sobie, dużo ryczę a i mleczka daję i to całkiem sporo.

Odpowiedź superowa, prawdziwa bomba atomowa, wszechświat przestał istnieć.
2. Ja:
Cytuj:
Wybierz sobie odpowiedź, na każda krzyczę ooooo taaaaaak bejb!

Gromak:
Cytuj:
A powiedz mi co Ty dokonałaś na forum lub w grze, żeby mianować się jednoosobową komisją oceniającą posty i twórczość innych? Wiesz, krowa co dużo ryczy mało mleka daje... Marnej jakości opowiadanko jak to biłaś szczury na statku? Takich narcyzów jak Ty to forum pochłania jednym mlaśnięciem, więc baw się póki możesz zanim nie zrazisz do siebie wszystkich dookoła.

książkowe uderzenia, *jesteś nikim* *uważaj bo zrazisz do siebie wszystkich* dowodzące słabości. Nie ma jak się ogryźć to trzeba atakować byle jak :D.
3. Ja:
Cytuj:
Popieram Twoją ambicje, jestem z Tobą kocurku .

Gromak: .........................
Prawdziwy troll się nie poddaje, nie odchodzi z opuszczoną głową powłócząc nogami.
A przepraszam, zaczepił Ciebie, jak wychudzony gepard szukający ofiar które za szybko nie uciekają, z satysfakcją zauważyłam że ofiara mu mignęła jedynie zadkiem z większej odległości przed i tyle jej widział.

Gromak może co najwyżej być praktykantem wspaniałego nurtu jakim jest trollowanie bo:
Prawdziwy troll nikogo nie obrazi. Co Gromak wielokrotnie czyni gdy już mu argumentów brak. Czym jeszcze jest prawdziwy troll zachowam dla siebie, ja wykształcona na rasowego trolla przez osławioną grupę *SpamTeam*.

A to dla Gromaka: http://www.youtube.com/watch?v=nzY2Qcu5i2A

7 Wrz 2014, o 10:39
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.   [ 53 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 67 gości