![]() |
Strona 3 z 5 |
[ 41 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4, 5 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Zbijanie statusu zwał jak zwał
Autor | Wiadomość |
---|---|
Błądzący w Tunelach ![]() Rejestracja: 6 Cze 2011, o 17:11 Posty: 153 Podziękowano: 323 razy Otrzymanych podziękowań: 108 razy Nick w grze: Maerle ![]() |
Destylator napisał(a): gdy by nie było kar za zbijanie statusu to by nikt na to uwagi nie zwracał. Właśnie, ja mam wrażenie, że ekipa dała się wciągnąć w jakieś chore akcje, zaczęła banować tam gdzie nie trzeba i wyszedł z tego teraz taki galimatias, że każdy na każdego donosi. Absurd! Po co się wpychać tam, gdzie nie jest to potrzebne, zwłaszcza, że systemowego rozwiązania nie ma (nie wiem, wymyślam teraz; np blokady walk między dwoma członkami gildii na czarnym, etc). Doszło do takich kretyńskich sytuacji, że nie mogę sobie pacnąć kumpla z gildii (albo kumpel mnie ![]() Gdzie w tym sens? Nie wiem. Przykład sprzed dwóch dni; szukam Halma na wieży, wyłażę, idzie kolega z gildii z RS, wiele się nie zastanawiając zaatakowałem, typowa walka z zaskoczenia, wygrywam, pośmialiśmy się, było fajnie. Po chwili, priv od kolegi, "stary nie atakuj w ten sposób, bo nam ktoś jeszcze screena zrobi i złapiemy po banie". Autentycznie do łba mi to nie przyszło, a po przeczytaniu tego co napisałem powyżej, proszę o jedno - niech mnie ktoś uszczypnie, bo oczom nie wierzę. Aha i dziękuję że nikt nam nie zrobił screena! Bardzo dziękuję. _________________ Gildia: Wytrawni Smakosze Profesja: Barb [Ostlor] |
11 Kwi 2016, o 10:30 |
![]() ![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach
Rejestracja: 18 Lip 2012, o 11:13 Posty: 96 Podziękowano: 16 razy Otrzymanych podziękowań: 7 razy Nick w grze: Przemyslaf ![]() |
CZyli co brak reakcji z strony ekipy ?
_________________ Kawa będzie mocniejsza jeżeli zamiast cukru dodasz amfetaminy Grzyby są różne: jedne nakarmią, inne film wyświetlą... - Jaki jest najlepszy hamulec świata? - Kobieca dłoń. Raz chwyci i już stoi... |
11 Kwi 2016, o 16:18 |
![]() |
![]() |
|
Współpracownik Gnarla
![]() |
Becian jak stworzyłeś w dziale "twórczości" to czego się spodziewasz? Poproś moda o przeniesienie tematu do karczmy to będzie on bardziej rozpatrzony..
|
11 Kwi 2016, o 16:21 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach
Rejestracja: 18 Lip 2012, o 11:13 Posty: 96 Podziękowano: 16 razy Otrzymanych podziękowań: 7 razy Nick w grze: Przemyslaf ![]() |
prosilem juz Gm olal mnie
_________________ Kawa będzie mocniejsza jeżeli zamiast cukru dodasz amfetaminy Grzyby są różne: jedne nakarmią, inne film wyświetlą... - Jaki jest najlepszy hamulec świata? - Kobieca dłoń. Raz chwyci i już stoi... |
11 Kwi 2016, o 16:54 |
![]() |
![]() |
|
Jedną nogą w Haligardzie
![]() |
To załóż nowy temat.
|
11 Kwi 2016, o 16:59 |
![]() |
![]() |
|
Mistrz Gry ![]() Rejestracja: 24 Mar 2014, o 20:56 Posty: 1894 Miejscowość: Krusin Podziękowano: 106 razy Otrzymanych podziękowań: 90 razy Nick w grze: Poszyty ![]() |
Przemku, przeniosłem temat.
Co do samego "zbijania statusu" jest to stwierdzenie bardzo mało trafne jeżeli chodzi o tę sytuację. Już napisze dlaczego: - 1 gleba - brak zmiany koloru tarczy/czachy - brak respu czempa Dodatkowo mamy sam fakt iż sprawdzana była "jakość" smugi, zresztą o której pisze sam Stay. Ani jeden ani drugi nic nie zyskał z tytułu tego pvp. Mam nadzieję iż zrozumiałeś mój skromny przekaz. _________________ Poszyty z Ostlor Nieobliczalny z Nieobliczalnych |
11 Kwi 2016, o 17:18 |
![]() |
![]() |
|
Jedną nogą w Haligardzie
![]() |
No tak oczywiście bo to jest gm jak by to był normalny gracz to by zarobił bana bez pytania;d
|
11 Kwi 2016, o 17:23 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Simona ![]() Rejestracja: 1 Cze 2012, o 21:41 Posty: 45 Miejscowość: Doncaster Podziękowano: 16 razy Otrzymanych podziękowań: 10 razy ![]() |
SZyty od sprawdzania GM ma s0
![]() _________________ BartSimpson MO 110 And LisaSimpson AR 15 S7 |
11 Kwi 2016, o 17:23 |
![]() |
![]() |
|
Mistrz Gry ![]() Rejestracja: 24 Mar 2014, o 20:56 Posty: 1894 Miejscowość: Krusin Podziękowano: 106 razy Otrzymanych podziękowań: 90 razy Nick w grze: Poszyty ![]() |
Kingdarek napisał(a): SZyty od sprawdzania GM ma s0 ![]() Panie Kierowniku, a od kiedy na S0 załatwiamy swoje PRYWATNE sprawy? To po pierwsze. Sprawą drugą jest, że chyba nie przeczytałeś mojej opinii w tym temacie. Co dała jednemu bądź drugiemu ta śmierć? Jakie mieli z tego korzyści ? _________________ Poszyty z Ostlor Nieobliczalny z Nieobliczalnych |
11 Kwi 2016, o 17:26 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Simona ![]() Rejestracja: 1 Cze 2012, o 21:41 Posty: 45 Miejscowość: Doncaster Podziękowano: 16 razy Otrzymanych podziękowań: 10 razy ![]() |
Hmmm Jesli gracz prosi o sprawdzenie czegoś GM może wejsc na s0 i sprawdzic wiec ?
Wiele razy prosiłem GM o sprawdzenie czegoś czy Inzyniera jesli zauwazyłem jakis bład ![]() _________________ BartSimpson MO 110 And LisaSimpson AR 15 S7 |
11 Kwi 2016, o 17:28 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 3 z 5 |
[ 41 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4, 5 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 7 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |