Strona 3 z 3 |
[ 24 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
"saba11pl opowiastki" - wykłady z matematyki
Autor | Wiadomość |
---|---|
Walczący z drzewcami
|
@ MaxMar
Ten temat właśnie spełnił swoją funkcje. Możecie sobie pisać o wszystkim i o niczym, prawdopodobieństwie i innych teoriach, nie śmiecac juz w temacie nowego bossa. Seba11pl sam stwierdził, że może powinien w oddzialnnym temacie, a moderator również to zasugerował. |
30 Kwi 2018, o 20:18 |
|
Uczeń Heremona
|
Titania napisał(a): @ MaxMar Ten temat właśnie spełnił swoją funkcje. Możecie sobie pisać o wszystkim i o niczym, prawdopodobieństwie i innych teoriach, nie śmiecac juz w temacie nowego bossa. Seba11pl sam stwierdził, że może powinien w oddzialnnym temacie, a moderator również to zasugerował. Nie ma tematów do wszystkiego. W 1 poście każdego tematu i w tytule można uzyskać informacje na temat tego czego dotyczy dana dyskusja, oczywiście w danym temacie mogą pojawić się inne dyskusje powiązane w jakiś sposób z pierwotnym tematem dyskusji. Co najśmieszniejsze to Ty założyłeś/aś ten prowokacyjny temat. @Edit: A w moim poście przyczepiłem się jedynie do tego co napisał gromak. Regulamin musi być egzekwowany, nie interesują mnie wasze dyskusje. _________________ _______ Ostatnio edytowany przez MaxMar, 30 Kwi 2018, o 20:23, edytowano w sumie 1 raz |
30 Kwi 2018, o 20:22 |
|
Uciekinier Taernijczyk
|
jak widzisz nie rozumiesz mojego punktu widzenie - nie chce wnikać w polemikę bo to nie jest zależne ani od Ciebie ani ode mnie...
loguje idę na koks inste i masz ss-ki jak to się kończy - czego nie rozumiesz? faktów z insty? tu jest problem teorii z praktyką... teoria - wiesz jak co działa co z czym się komponuje i dlaczego... praktyka - nie masz pojęcie dlaczego, ale wszystko się ładnie spina i się brnie do przodu... tutaj łączymy teorie z praktyką - nic nie działa i nie wiemy dlaczego - welcome to Taern tyle ode mnie w tym temacie.... |
30 Kwi 2018, o 20:23 |
|
|
@up
Tu masz cały dział do takich tematów viewforum.php?f=84 Chociaż patrzac na niego lepiej błedy zgłaszać na supporcie. Titania napisał(a): @ MaxMar Ten temat właśnie spełnił swoją funkcje. Możecie sobie pisać o wszystkim i o niczym, prawdopodobieństwie i innych teoriach, nie śmiecac juz w temacie nowego bossa. Seba11pl sam stwierdził, że może powinien w oddzialnnym temacie, a moderator również to zasugerował. stwierdzilem ze trollowania tez tam nie powinno byc, a ty jestes jednym w tych trolli. Na dodatek prowokujesz dalej i trollujesz po poscie Szymdaro. Waszych wypowiedzi typowo prowokacyjnych i trollowych nie powinno być nigdzie. |
30 Kwi 2018, o 20:36 |
|
Strona 3 z 3 |
[ 24 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 7 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |