kaita
|
Re: Forum w krzywym źwierciadle.
Witam
Kyth Moire, swoją opinię a propos Twojej osoby wyraziłam już nieraz i nieraz ją wyraziłam dobitnie - za co skądinąd poleciał jeden z moich banów. Ekscytuj się dalej, że 'nieuprzedzony' admin wklejający idiotyczne ss-y mające na celu sprowokowanie mnie przywala mi bany o kosmicznej długości. Brawo! Ekscytuj się, tym bardziej, że o Tobie zapomina, pomimo iż Twe ulubione sformułowania to głupiec, idiota, kłamca, zero i ignorant, które obrazami i prowokacją nigdy nie są of kors xd Cóż, mam wrażenie, że te , masz rację, łącznie trwające około pół roku, bany, są na mnie nakładane nie za to CO piszę, ale JAK piszę. Jest mi naprawdę przykro, że w obrazie jestem bardziej lotna i wyrafinowana niż Ty, czego nie potrafi najwyraźniej docenić Szczęśliwie Nam Panujący Żelazny Admin, co też mnie specjalnie nie dziwi zważywszy na to, że skonstruowanie przez niego poprawnego zdania wielokrotnie złożonego to wysiłek porównywalny z sesją pilatesa dla mnie. No, z wyjątkiem tego, że mi się w końcu, ewentualnie, udaje... Ale nie o tym. Ja naprawdę rozumiem, że jestem Twoją pasją, obsesją, kokainą , whatever. No, cóż mogę rzec, ma się ten urok :P ale zanim zaczniesz pierniczyć farmazony, mój drogi, radziłabym zweryfikować informacje, zanim zaczniesz siać insynuacje ( ech, cóż za piękny rym mi wyszedł):
- po pierwsze, pierwej bym się pocięła zanim bym napisała 'źwierciadło' - po drugie, pierwej bym się pocięła zanim bym użyła miliarda zdrobnień. Na Kasię Cichopek raczej nie wyglądam ^^ - po trzecie , gdybym utworzyła multi, uwierz mi na słowo, wiedziałbyś, że to ja:)
Po czwarte i najważniejsze - napisałam wprost 'odwal się ode mnie'. Przeliterować, żebyś zrozumiał? Bo jak na razie to ty masz wybitne kłopoty z tą czynnością.
Pozdrawiam
ps ciekawa jestem, czy w Strefie Zgniotu też uczynicie dla mnie wyjątek i przysolicie mi warna usankcjonowanego bliżej niesprecyzowanym punktem regulaminu, bo 'w końcu nie mogliśmy wziąć pod uwagę wszystkich przypadków, jest to rzecz fizycznie niemożliwa'
|