Strona 6 z 13 |
[ 123 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 13 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Pytanie do administracji,innych graczy i expertow Taerna
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Uciekinier Taernijczyk
|
SweatPea napisał(a): Dodatkowo gwiazda stonek Judasz pokasował wszyyystkie filmy z bossów na których u nich był oraz wspólnych turków. Na większości był właśnie z Frutttim. Dziwne nieprawdaż? judasz to jeszcze dziecko był podjarany funflem z glidii:):):):) |
|
26 Mar 2016, o 22:06 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
|
gromak napisał(a): Heavenmaker napisał(a): @up Skoro widać gołym okiem to banowanie zacznę od Ciebie, ok? Bo nie przypominam sobie żebyś ten błąd zgłaszał. I każdego kto podobnie zacznie smędzić dokładnie tak samo potraktuję. Mistrzu, w pierwszej walce w filmiku który ktoś tu zamieścił, widać było, że walczy z Hassiną, przypominam INŻYNIEREM. Widać Hassina wierzy, że w tej grze VD na takim poziomie może mieć na oko 1400 wiedzy. Jego nie dziwiło, że sam nie trafia kolesia na 8% a ten koleś jego łupie po 70 ? Co on ślepy był, czy co? Takie właśnie kwiatki są w tej grze. I to te kwiatki właśnie powodują, że odechciewa się w nią grać. hassina to nie inzynier młotku ogarnij sie |
|
26 Mar 2016, o 22:09 |
|
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
reskatorr napisał(a): SweatPea napisał(a): Dodatkowo gwiazda stonek Judasz pokasował wszyyystkie filmy z bossów na których u nich był oraz wspólnych turków. Na większości był właśnie z Frutttim. Dziwne nieprawdaż? judasz to jeszcze dziecko był podjarany funflem z glidii:):):):) Fakt, ale skasował dowody rzeczowe Skoro ukarano Frutttiego za bugusing to dlaczego pokasował filmy, przecież im nic nie groziło? A może jednak na tych filmach było coś więcej? _________________ Nathalia | lvl 118 | Dru | . | Ostlor Oddałam swoje serce przystojnemu barbie ♥ Kocham Cię Rikuś |
|
|
|
Uciekinier Taernijczyk
|
Graczy by satysfakcjonowało proste stwierdzenie a mianowicie jakie konsekwencje poniosą, czy inne osoby korzystają i jak długo korzystają z tego buga.
|
|
|
|
Uciekinier Taernijczyk
|
Powiadasz używał buga znacznie przed tym niż doloczył do Stonek hmm.. lecz w Stonkach gości już prawie 5 miesięcy i sam fakt tego ze chodził i dropił zdobywał prestiż już daje do myślenia. Jest to przykre i niesprawiedliwe wobec innych Guildii .
_________________ aVe JA Gloria Victis Łucznik 127 lvl IVincere aut mori |
|
26 Mar 2016, o 22:11 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Każdy musi tu wsadzić swoje brudne zapyziałe 3 grosze .
_________________ Natura dałam nam dwoje oczu, dwoje uszu, ale tylko jeden język, po to abyśmy więcej patrzyli i słuchal, niż mówili. |
|
26 Mar 2016, o 22:12 |
|
|
Duma Forum!
|
Vanja7777 napisał(a): to jest naprawde zenujace co TY drogi hm wypisujesz jestesmy wolnymi ludzmi i mamy prawo wyrazac swoje zdanie i skoro pol serwera podejrzewalo go ze ma cos pokrecone z postacia to moze warto było wczesniej to sprawdzić a nie teraz nas straszyc karami , bo ani jeden z nas maluczkich nie mial tego jak sprawdzic a jak podac kogos na sup skoro nie ma sie dowodow ktorych Ty zadasz za kazdym razem wymagasz a ma sie tylko przypuszczenia , przeciez byc nas wysmial lub znowu pogrozil karami jak to masz w zwyczaju, proponuje trzezwe podejscie do sprawy wyjasnienie innym graczą na czym polegał przekręt i kare jaką wobez niego zastosowaliście Nie zamierzam tłumaczyć na czym polegał przekręt - nie praktykuje tego. Ci co wiedzą niech się tym pochwalą - ale mechanikę tego znała garstka, choć znacznie więcej osób coś słyszało ale G z tym zrobiło. Co do dowodów - czym innym jest publiczne oskarżanie, czym innym jest pisanie na support "ej, haem, ten czy tamten ze stonek to oszust - zbanujcie go bo dropi za duzo", a czym innym jest napisanie że ten czy tamten gracz, robi to i to i jest to niemożliwe ponieważ tamto czy owamto - na to nie stać większości 'mądralińskich' z tego tematu. Bo zwyczajnie pojęcia o tym nie macie, a teraz zagotowało się i korzystacie z okazji, żeby dowalić gildii, z którą rywalizujecie. To zwyczajnie niepoważne jest i wartość merytoryczną takich wpisów sprowadza poniżej zera. ExpulsoRyc napisał(a): Gdyby zrobiła to inna G, w której nie ma GM-a dostali by wszyscy bana. A Stonki to wyjątek? Niech zostaną ukarani Ci co korzystali z tego. Podaj mi analogiczny przykład z historii. |
|
26 Mar 2016, o 22:14 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
|
gromak napisał(a): Heavenmaker napisał(a): @up Skoro widać gołym okiem to banowanie zacznę od Ciebie, ok? Bo nie przypominam sobie żebyś ten błąd zgłaszał. I każdego kto podobnie zacznie smędzić dokładnie tak samo potraktuję. Mistrzu, w pierwszej walce w filmiku który ktoś tu zamieścił, widać było, że walczy z Hassiną, przypominam INŻYNIEREM. Widać Hassina wierzy, że w tej grze VD na takim poziomie może mieć na oko 1400 wiedzy. Jego nie dziwiło, że sam nie trafia kolesia na 8% a ten koleś jego łupie po 70 ? Co on ślepy był, czy co? Takie właśnie kwiatki są w tej grze. I to te kwiatki właśnie powodują, że odechciewa się w nią grać. z tego co wiem to widzial w tym problem. hm'ie skoro nikt nic z tym nie robil, nikt nie zglaszal to powiedz nam/mi jak trafiliscie na trop? |
|
26 Mar 2016, o 22:19 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 17 Wrz 2015, o 20:45 Posty: 1 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 1 raz Nick w grze: TomeQ |
Z czystej ciekawości zapytam HM dlaczego tak bronisz tych Stonków bo z tego co widzę po Twoich wypowiedziach nie jesteś bezstronny.
|
|
26 Mar 2016, o 22:21 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Heavenmaker napisał(a): @up Skoro widać gołym okiem to banowanie zacznę od Ciebie, ok? Bo nie przypominam sobie żebyś ten błąd zgłaszał. I każdego kto podobnie zacznie smędzić dokładnie tak samo potraktuję. No to zaczyna być żałosne. Ban na jakiej podstawie? To nie ja byłem z nim gildii, to nie ja chodziłem z nim na instancje, i w końcu to nie ja jestem osobą funkcyjną, która powinna dbać o porządek, a takie miały okazje obserwować go niemal codziennie. Nawet nie oglądałem filmików z jego udziałem. O całej sprawie dowiedziałem się jakiś czas temu gdy już była w toku. Więc proszę przestań mi grozić bezpodstawnym banem, bo nie ma ŻADNEGO powodu by mi go nałożyć. No chyba że Twoje widzimisię. Pozdrawiam I wesołego alleluja _________________ fac fideli sis fidelis mors certa hora incerta fac te ipse felicem |
|
26 Mar 2016, o 22:21 | ||
Strona 6 z 13 |
[ 123 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 13 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 13 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |