Strona 7 z 13 |
[ 123 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 13 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Pytanie do administracji,innych graczy i expertow Taerna
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Uczeń Heremona
|
Heavenmaker napisał(a): teraz zagotowało się i korzystacie z okazji, żeby dowalić gildii, z którą rywalizujecie. To zwyczajnie niepoważne jest i wartość merytoryczną takich wpisów sprowadza poniżej zera. No weź - ktoś mówi, że używał tego przynajmniej 5 miesięcy, bo tyle był w tamtej G, a powiedziałeś, że używał już wcześniej. To jak, mając takiego kozaka w składzie tamta Gildia się nie wzbogaciła? Próbujesz nam tu wmówić, że to nic dziwnego, jak inny VD łupie w Moba na 70% jak taki o 10 lvl większy dajmy na to łucznik trafia ledwie na 15% ? Że niby ich to nie dziwowało? Że byli nieświadomi, i myśleli, że on ma wszystko ulepszone na +40 ? _________________ "Zawsze mam rację z prostego powodu-nie chrzanie głupot" - Kalart "Moja refleksja jest taka że kneblować każdy umie, domagać się sprawiedliwości wobec innych " - Mroczna "Wybacz jeżeli uraziłam Twoje myślenie" - Ruuda |
|
26 Mar 2016, o 22:21 | ||
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 14 Paź 2015, o 12:13 Posty: 0 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 1 raz Nick w grze: ExpulsoRyc |
To wytłumacz jeszcze jak Dziubos miał oszykać pzeznaczenie na turnieju nie mając skompletowanego setu ?
|
|
26 Mar 2016, o 22:22 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
Heavenmaker napisał(a): ExpulsoRyc napisał(a): Gdyby zrobiła to inna G, w której nie ma GM-a dostali by wszyscy bana. A Stonki to wyjątek? Niech zostaną ukarani Ci co korzystali z tego. Podaj mi analogiczny przykład z historii. na s4 ludzie dodawali sobie złoto ich postraci uległy kasacji (publicznie) na s5 sokolisko za oszustwa banował ludzi ( publicznie) Wytłumacz mi teraz różnicę. proszę o podanie przykładu gdzie kary były zbiorowe a nie indywidualne - to jest różnica ~HM |
|
26 Mar 2016, o 22:23 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Heavenmaker napisał(a): Co do dowodów - czym innym jest publiczne oskarżanie, czym innym jest pisanie na support "ej, haem, ten czy tamten ze stonek to oszust - zbanujcie go bo dropi za duzo", a czym innym jest napisanie że ten czy tamten gracz, robi to i to i jest to niemożliwe ponieważ tamto czy owamto - na to nie stać większości 'mądralińskich' z tego tematu. Bo zwyczajnie pojęcia o tym nie macie, a teraz zagotowało się i korzystacie z okazji, żeby dowalić gildii, z którą rywalizujecie. To zwyczajnie niepoważne jest i wartość merytoryczną takich wpisów sprowadza poniżej zera. Przeciez jak by ktos zglosil na support to twoja odpowiedz wahała by się mniej wiecej w takich realiach "Można jakieś dowody?" Nie ma dowodów nie ma sprawy" _________________ Natura dałam nam dwoje oczu, dwoje uszu, ale tylko jeden język, po to abyśmy więcej patrzyli i słuchal, niż mówili. |
|
26 Mar 2016, o 22:24 |
|
|
Uczeń Simona
Rejestracja: 5 Lis 2012, o 09:37 Posty: 75 Miejscowość: Kłaków Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 57 razy Nick w grze: Pafel |
ExpulsoRyc napisał(a): To wytłumacz jeszcze jak Dziubos miał oszykać pzeznaczenie na turnieju nie mając skompletowanego setu ? Morphy... albo bug, który pojawiał się przy secie, gdzie mimo braku setu właściwości nadal działały. _________________ Nie zabijaj polskich znaków! https://www.youtube.com/c/PafelVD Żmij Attawa Gorthdar |
|
26 Mar 2016, o 22:26 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Oczywiscie ze bug z setu moim zdaniem 100% setu dzialalo jakims sposobem nadal z rarami typu morana itp nie mam setu a chetnie bym po probowal
_________________ Tyski VD 135 |
|
26 Mar 2016, o 22:28 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 17 Wrz 2015, o 20:45 Posty: 1 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 1 raz Nick w grze: TomeQ |
Co do Dziubosa w morphy wątpię bo ma set jak i rary. 3 razy miał oszukać przeznaczenie podczas rundy turniejowej.
|
|
26 Mar 2016, o 22:29 |
|
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Mhm napisał(a): ExpulsoRyc napisał(a): To wytłumacz jeszcze jak Dziubos miał oszykać pzeznaczenie na turnieju nie mając skompletowanego setu ? Morphy... albo bug, który pojawiał się przy secie, gdzie mimo braku setu właściwości nadal działały. Kto normalny takie morfy by robil? Skoro to bug który się pojawiał to znaczy, że też korzystają z bugusingu. Jakoś u innych którzy noszą sety+rar to nie występowało. _________________ Nathalia | lvl 118 | Dru | . | Ostlor Oddałam swoje serce przystojnemu barbie ♥ Kocham Cię Rikuś |
|
26 Mar 2016, o 22:30 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 14 Paź 2015, o 12:13 Posty: 0 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 1 raz Nick w grze: ExpulsoRyc |
Morphniesz set na rary z morany? Wątpie.
|
|
|
|
Uciekinier Taernijczyk
|
Panie HM.czyli mam rozumiec,ze przekret nadal istnieje i co niektorzy moga z niego korzystac?Czy zrobiliscie cos z tym aby go wyeliminowac ?
tak zrobiliśmy - błąd już jest zablokowany - dzień po zablokowaniu frutti dostał bana ~HM _________________ Czaga dr 125 Shingmen mo 129 ( rośnie ) Graaham ryc 63 Żmij zdobyty 08.03.2018 http://scr.hu/0e5r4/qap4k |
|
|
|
Strona 7 z 13 |
[ 123 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 13 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 71 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |