Strona 7 z 13 |
[ 122 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 13 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Czy w taernie istnieje jeszcze cos takiego jak uczciwosc?
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Uciekinier Taernijczyk
|
Mówiąc prościej stal się nie wygodny to się go pozbyliscie
|
|
21 Mar 2017, o 10:36 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
Czyli teraz lepiej przymykać oczy, zdrowszym się będzie.
_________________ "Zmiany bez pośpiechu, zgodnie z planem, konkretne. Potrafię zaskoczyć życie, biorę z niego co najlepsze. Choć pomysły miało wredne, jestem niewygodnym graczem, zawsze do celu biegnę własnym wytyczonym szlakiem." |
|
21 Mar 2017, o 11:15 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
No ty już zdrowszy nie będziesz...
I przymykanie oczu tu nic nie pomoże... Ale możesz w tej intencji zrobić miesiącznice do Wrocławia _________________ Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy. |
|
21 Mar 2017, o 13:19 |
|
|
Uczeń Heremona
|
Lepiej to unikać wyssanych z palca oskarżeń.
@kerk miesiĘcznice, miesiącznica to roslina |
|
21 Mar 2017, o 13:30 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
Jaarekezg napisał(a): Lepiej to unikać wyssanych z palca oskarżeń. @kerk miesiĘcznice, miesiącznica to roslina 52pa też były wymyślone przez "zawistnych" graczy i biedna ekipa nie wiedziała co sie dzieje i o co ten szum. Ps. O moje zdrowie się nie musisz martwić kerklisie czy jak ci tam, ty się martw by ci wazeliny wystarczyło. _________________ "Zmiany bez pośpiechu, zgodnie z planem, konkretne. Potrafię zaskoczyć życie, biorę z niego co najlepsze. Choć pomysły miało wredne, jestem niewygodnym graczem, zawsze do celu biegnę własnym wytyczonym szlakiem." |
|
21 Mar 2017, o 13:43 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Avad, daruj sobie te teorie spiskowe. Gdyby zostały przedstawione jakieś dowody, które by potwierdzały jego słowa, to nie byłoby takiej sytuacji. Galajus złamał regulamin i to wszystko.
|
|
21 Mar 2017, o 13:59 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
Radogostt napisał(a): Avad, daruj sobie te teorie spiskowe. Gdyby zostały przedstawione jakieś dowody, które by potwierdzały jego słowa, to nie byłoby takiej sytuacji. Galajus złamał regulamin i to wszystko. Ale niby jakie teorie spiskowe i niby jak gracz ma mieć dowody przecież normalni kombinatorzy nie są tak głupi by się tym chwalić publicznie. Przy akcji z dodatkowymi pa jakoś członkowie ekipy będący w gildii z winnym oszustwa nic nie podejrzewali a wy wymagacie dowodów od zwykłych graczy? _________________ "Zmiany bez pośpiechu, zgodnie z planem, konkretne. Potrafię zaskoczyć życie, biorę z niego co najlepsze. Choć pomysły miało wredne, jestem niewygodnym graczem, zawsze do celu biegnę własnym wytyczonym szlakiem." |
|
21 Mar 2017, o 14:07 |
|
|
Uczeń Heremona
|
Radogostt napisał(a): Galajus złamał regulamin i to wszystko. Z mojego punktu widzenia pokazał też, jak małostkowym i tęskniącym za atencją swoich widzów człowiekiem jest. Że tak zacytuję "Miałeś chamie złoty róg, miałeś chamie czapkę z piór, ostał Ci się jeno sznur". @Avad, oczywiście Ty, będąc na zupełnie innym serwerze wiesz o sprawie najwięcej i ona najbardziej ciebie dotyczy. Jak zwykle z resztą... Byle bić pianę. To przestań w końcu grać w tą grę pełną nieuczciwości i oszustów. Będzie lżej i tobie i nam. _________________ "Zawsze mam rację z prostego powodu-nie chrzanie głupot" - Kalart "Moja refleksja jest taka że kneblować każdy umie, domagać się sprawiedliwości wobec innych " - Mroczna "Wybacz jeżeli uraziłam Twoje myślenie" - Ruuda |
|
21 Mar 2017, o 14:09 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
|
Zdaje się nagrywanie rozmów z TS jest zabronione więc jak ma ci dowody przedstawić? Nie ma ich bo nie chciał łamać regulaminu. I nie wiem co wy mysleliscie ze wszyscy w kolo są głupi i nikt nie wie o układach z wami?
|
|
21 Mar 2017, o 14:12 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
gromak napisał(a): @Avad, oczywiście Ty, będąc na zupełnie innym serwerze wiesz o sprawie najwięcej i ona najbardziej ciebie dotyczy. I pisze to typ który spamił w każdym temacie dotyczącym Dunebu, a propos jak tam twoje pożegnanie z grą? Ty ponoć miałeś już nie grać? Foch minoł? _________________ "Zmiany bez pośpiechu, zgodnie z planem, konkretne. Potrafię zaskoczyć życie, biorę z niego co najlepsze. Choć pomysły miało wredne, jestem niewygodnym graczem, zawsze do celu biegnę własnym wytyczonym szlakiem." |
|
21 Mar 2017, o 14:16 |
|
|
Strona 7 z 13 |
[ 122 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 13 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 20 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |