Strona 1 z 3 |
[ 24 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2, 3 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
mini up w lutym
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uczeń Heremona
|
Witam
Czy w miniupie szykowanym na upie będą rozwiązane następujące problemy: - Wysyłanie kopert do osób z polskim znakami w nicku - Mieszanie wiadomości priv (zamiast adresata wiadomość dostaje zupełnie obca osoba) Mam nadzieje ze będzie jakaś odpowiedź |
4 Sty 2014, o 19:16 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Tak mini-up jest własnie po to by wszystkiego rodzaju bledy naprawic i wgrac pare latek "przyszlosciowych"
_________________ "Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem." 21:26 GumisKabi: bo Nekro jest graczem ktory jest gmem a nie gmem ktory udaje gracza:P |
4 Sty 2014, o 19:46 |
|
Uczeń Heremona
|
Supakille napisał(a): Tak mini-up jest własnie po to by wszystkiego rodzaju bledy naprawic i wgrac pare latek "przyszlosciowych" No tak. Ale jestem ciekaw czy akurat te błędy też będą naprawione czy tylko "wiemy o tym, było to zgłaszane, ciągle pracujemy nad rozwiązaniem" |
4 Sty 2014, o 19:55 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
a ja slyszalem ze w miniupku wejda zmiany w interfejsie:D
taern ma wygladac mniej wiecej tak.... http://scr.hu/0ajv/a5x9c |
4 Sty 2014, o 21:32 | |
Uczeń Heremona
|
Red napisał(a): a ja slyszalem ze w miniupku wejda zmiany w interfejsie:D taern ma wygladac mniej wiecej tak.... http://scr.hu/0ajv/a5x9c No tak, ale to za mało czytelne. A co jak ktoś będzie chciał dorzucić platynę? |
4 Sty 2014, o 21:48 |
|
Walczący z drzewcami
|
to kliknie któryś z 274 przycisków znajdujących się na ekranie
|
4 Sty 2014, o 21:50 |
|
Uciekinier Taernijczyk
|
Hmm.. Jak w lutym, na blogu wyraźnie Napisane jest, ze od 2 do 4 tygodni po update. Czyli zmiany będą juz w ty miesiącu, mam taką nadzieję.
pozrawiam |
4 Sty 2014, o 22:02 |
|
Duma Forum!
|
Ze względu na wypowiedzi niemerytoryczne temat zostaje przeniesiony do Strefy Zgniotu.
|
4 Sty 2014, o 22:25 |
|
Walczący z drzewcami
|
hihi :p fajny dział . Rozumiem że tu regulamin nie obowiązuje ?
|
5 Sty 2014, o 13:20 |
|
Walczący z drzewcami
|
Skoro nikt z Ekipy tutaj nie zagląda to prawdopodobnie tak jest.
_________________ "Każdego dnia budzimy się, by walczyć o jutro, każdej nocy zasypiamy marząc o lepszej przyszłości" |
5 Sty 2014, o 14:58 |
|
Strona 1 z 3 |
[ 24 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2, 3 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 75 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |