Autor |
Wiadomość |
Amper
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 9 Maj 2014, o 10:41 Posty: 3 Podziękowano: 21 razy Otrzymanych podziękowań: 32 razy
|
Zmiany u Łucznika.
hehe popieram w 100% , widze powoli się miska goryczy przelewa a taki bez szczelny rzuffik jesio pyskuje do graczy próbujac zastraszyc nas przed dalszym pociskiem w strone inzynierki za nie róbstwo i w strone modów za pitolenie głupot xd apropo 5 klatki łukiem 132 tez trudno ubić bez potek , takie sople to potrafia spalić duuuuuuuuzo zasobów ...... także wkoncu ruszcie te 4 literki i zacznijcie robic renament łuka zamiast obiecywać w tych blogach i pitolic głupoty , jezeli "Nie" to wysiadam z tego autobusu . pzdr ave łucznicy
Ostrzeżenie + SZ. rzuff
_________________ "" Lepszy jeden mały czyn niż tysiąc myśli ""
|
12 Maj 2015, o 12:50 |
|
|
gromak
Uczeń Heremona
Rejestracja: 20 Lip 2011, o 22:55 Posty: 578 Miejscowość: Parowar Podziękowano: 478 razy Otrzymanych podziękowań: 2053 razy
Nick w grze: Inkwizycja
Serwer: Tolnor
|
Re: Zmiany u Łucznika.
A weź mi powiedz rzufie za co SZ + ostrzeżenie. Ciekaw jestem
_________________ "Zawsze mam rację z prostego powodu-nie chrzanie głupot" - Kalart
"Moja refleksja jest taka że kneblować każdy umie, domagać się sprawiedliwości wobec innych " - Mroczna
"Wybacz jeżeli uraziłam Twoje myślenie" - Ruuda
|
12 Maj 2015, o 22:43 |
|
|
Amper
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 9 Maj 2014, o 10:41 Posty: 3 Podziękowano: 21 razy Otrzymanych podziękowań: 32 razy
|
Re: Zmiany u Łucznika.
LOL za co ostrzeżenie?? jest wolność słowa a żadnej obrazy nie było , to tylko moja opinia i krytyka.. ktoś tu jest wrażliwy i czuje się nietykalny :/
_________________ "" Lepszy jeden mały czyn niż tysiąc myśli ""
|
13 Maj 2015, o 19:11 |
|
|
|