Strona 1 z 13 |
[ 123 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5 ... 13 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Pytanie do administracji,innych graczy i expertow Taerna
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 6 Sie 2014, o 18:49 Posty: 0 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 2 razy Nick w grze: Lamonja |
Niedawno widziałem filmik na forum w osiągnięciach na którym 3 osoby zabijały admirała, był wsród nich vd Fruttti, który miał dubla i oszukać przeznaczenie nie mając skompletowanego setu, żeby osiagnąć te efekty, ponieważ miał ubrany epik oraz hełm z morany. Kiedyś spotkałem się z nim w pvp, gdy jeszcze miał nick Bójkas i zdziwił mnie jego dmg i bardzo wysoki procent na trafienie. Ponieważ sam gram 125 VD i jako takie doświadczenie w tej klasie posiadam, chciałbym się dowiedzieć jak to jest możliwe, żeby mieć takie efekty przy wykluczającym je zestawie eq, oraz skąd ten dmg i wysoka szansa na trafienie? Nie znam vd, który mialby taki dmg i taki procent jednocześnie. Czy jest to możliwe? Aktualnie filmik jest juz niedostępny, usunięty przez osobę udostępniającą go, znajdował się w temacie viewtopic.php?f110t46424.
Może ktoś widział ten filmik albo spotkał sie z nim w pvp i jest w stanie mi odpowiedzieć czy ja czegoś nie wiem albo nie rozumiem czy z nim jest cos nie tak? |
26 Mar 2016, o 20:26 | |
Jedną nogą w Haligardzie
|
Bugushing. Temat możesz zamknąć wszystko Ci wyjaśniłem
_________________ Tyski VD 135 |
26 Mar 2016, o 20:29 |
|
Uciekinier Taernijczyk
|
To szybko odpowiem jak to jest wg mnie. Takie % sa totalnie niemozliwe przy tym dmg... Trzeba byc kretynem,zeby umieszac taki film w sieci ktory ewidentnie daje do myslenia,ze cos jest nie tak. ta celnosc i dmg to wartosci,które możnaby było osiagnac przy okolo 90% mod trafienia i mod obrazen lub uzywaniu atakow po 5 PA. Jak? nie wiem i sie pewnie nigdy nie dowiem. Pozdrawiam, wesolych swiat
|
26 Mar 2016, o 20:57 |
|
Duma Forum!
|
KroosDe napisał(a): Jak? nie wiem i sie pewnie nigdy nie dowiem. Pozdrawiam, wesolych swiat My wiemy. I problem został rozwiązany. Również Wesołych Świąt wszystkim życzę |
26 Mar 2016, o 21:00 |
|
Uciekinier Taernijczyk
|
"jak to bugusing? pod nosem 3 GM'ow?:D"
|
26 Mar 2016, o 21:00 |
|
Uciekinier Taernijczyk
|
Heavenmaker napisał(a): KroosDe napisał(a): Jak? nie wiem i sie pewnie nigdy nie dowiem. Pozdrawiam, wesolych swiat My wiemy. I problem został rozwiązany. Również Wesołych Świąt wszystkim życzę prosze dokladnie opisac jak problem zostal rozwiazany, co z dropem i innym rzeczami |
26 Mar 2016, o 21:01 |
|
Duma Forum!
|
reskatorr napisał(a): prosze dokladnie opisac jak problem zostal rozwiazany, co z dropem i innym rzeczami Nie przewiduję robienia z tego publicznej dyskusji. Problem został rozwiązany i to jest najważniejszą informacją. |
26 Mar 2016, o 21:03 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Takie zachowanie graczy wprowadza we mnie utratę wiary w ludzi .
Ludzie których darzyłem szacunkiem robią takie rzeczy . To uwłacza godności Zespolu The Pride Of The Taern , Oraz mojej osobistej . Czuje wielki niesmak _________________ Natura dałam nam dwoje oczu, dwoje uszu, ale tylko jeden język, po to abyśmy więcej patrzyli i słuchal, niż mówili. |
26 Mar 2016, o 21:06 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
Rejestracja: 29 Sie 2014, o 15:29 Posty: 30 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 8 razy Nick w grze: Dragonsh |
Odpowiedz jest prosta , Stonka ;D
|
26 Mar 2016, o 21:10 |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 7 Mar 2012, o 18:21 Posty: 5 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 1 raz Nick w grze: Devilin |
w waszym mniemaniu problem rozwiazany pytanie jak dlugo uzywal bugusingu ile itemow dzieki temu wydropil ile turkow wygral i czy cos z tym zrobiliscie, rowniez wesolych swiat zycze
|
26 Mar 2016, o 21:13 |
|
Strona 1 z 13 |
[ 123 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5 ... 13 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 31 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |