Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Valdek Solo.
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
|
dziusS napisał(a): Do aqy to nawet nie masz co podchodzić chyba ze masz 42 pa kolejny bez mózgowy debil... gz saj prawie rok po mnie na 13 pa nie trzeba się tak unosić. ostrzeżenie ~ zar |
23 Cze 2016, o 22:28 |
|
Uciekinier Taernijczyk
|
Swattek napisał(a): dziusS napisał(a): Do aqy to nawet nie masz co podchodzić chyba ze masz 42 pa kolejny bez mózgowy debil... gz saj prawie rok po mnie na 13 pa a kim ty smieciu jestes zeby nazywac kogos debilem? a po drugie pisze sie bezmozgi debilu gz saj a od katarzyny (ktora goraco pozdrawia sfatkow i administracje): gdzie sa moderatorzy forum? czy sfatek moze sobie obrazac ludzi? albo moze debil jest wg administracji tej gry komplementem? |
25 Cze 2016, o 21:56 |
|
Uciekinier Taernijczyk
|
nobody napisał(a): Swattek napisał(a): dziusS napisał(a): Do aqy to nawet nie masz co podchodzić chyba ze masz 42 pa kolejny bez mózgowy debil... gz saj prawie rok po mnie na 13 pa a kim ty smieciu jestes zeby nazywac kogos debilem? a po drugie pisze sie bezmozgi debilu gz saj a od katarzyny (ktora goraco pozdrawia sfatkow i administracje): gdzie sa moderatorzy forum? czy sfatek moze sobie obrazac ludzi? albo moze debil jest wg administracji tej gry komplementem? Dzięki, ale prowokacje to na Priv sobie róbcie... _________________ ''Istnieje tylko jeden zakątek wszechświata, który z pewnością możesz ulepszyć, a jesteś nim ty sam.'' W grze od 05-06-11 Najgorszy Łuk z s7 Gildia: TylkoJakość Paluch - Pudle Siles ft. Paluch, OKI - Nie mów |
26 Cze 2016, o 00:29 |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 26 Cze 2016, o 14:44 Posty: 1 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 1 raz Nick w grze: zenkracy Serwer: Ostlor |
trudno się nie zgodzić.
|
26 Cze 2016, o 15:34 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 63 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |