![]() |
Strona 1 z 3 |
[ 28 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2, 3 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Zabawne %% :)
Autor | Wiadomość |
---|---|
Jedną nogą w Haligardzie ![]() Rejestracja: 18 Kwi 2013, o 03:50 Posty: 27 Miejscowość: Vratislavia Podziękowano: 18 razy Otrzymanych podziękowań: 150 razy ![]() |
Avad widzę że grube bossy/chempy orasz.
Darkhen napisał(a): Okrzyk wbity Lugowi na 1%. Ciekawe czemu jeszcze nie pisał na forum Pewnie dlatego że nie jest trollem. _________________ fac fideli sis fidelis mors certa hora incerta fac te ipse felicem |
5 Lis 2016, o 13:33 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() Rejestracja: 5 Lis 2010, o 01:50 Posty: 1466 Miejscowość: Płock Podziękowano: 201 razy Otrzymanych podziękowań: 140 razy Nick w grze: Darkhen Serwer: Tolnor ![]() |
Wilkor napisał(a): Avad widzę że grube bossy/chempy orasz. Darkhen napisał(a): Okrzyk wbity Lugowi na 1%. Ciekawe czemu jeszcze nie pisał na forum Pewnie dlatego że nie jest trollem. Możliwe,że nie uczył się od Ciebie. Ja mam świadków Wysłane z mojego E2003 przy użyciu Tapatalka _________________ Łucznik 124lvl Larkas - OFF Rycerz 64lvl Larkas - OFF 27-12-2016 Koniec przygody z The Pride of Taern. |
5 Lis 2016, o 13:37 |
![]() |
![]() |
|
Jedną nogą w Haligardzie ![]() Rejestracja: 18 Kwi 2013, o 03:50 Posty: 27 Miejscowość: Vratislavia Podziękowano: 18 razy Otrzymanych podziękowań: 150 razy ![]() |
Darkhen napisał(a): Możliwe,że nie uczył się od Ciebie. Ja mam świadków Oj zupełnie nie są potrzebni, dowodów na to zostawiłeś aż nadto. _________________ fac fideli sis fidelis mors certa hora incerta fac te ipse felicem |
5 Lis 2016, o 13:43 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() Rejestracja: 5 Lis 2010, o 01:50 Posty: 1466 Miejscowość: Płock Podziękowano: 201 razy Otrzymanych podziękowań: 140 razy Nick w grze: Darkhen Serwer: Tolnor ![]() |
Oj przepraszam, że nie bije bossów z palcem na przycisku do robienia screenów i nie czekam na żadne dziwne sytuację.
Wysłane z mojego E2003 przy użyciu Tapatalka _________________ Łucznik 124lvl Larkas - OFF Rycerz 64lvl Larkas - OFF 27-12-2016 Koniec przygody z The Pride of Taern. |
5 Lis 2016, o 14:55 |
![]() |
![]() |
|
Darkhen napisał(a): Oj przepraszam, że nie bije bossów z palcem na przycisku do robienia screenów i nie czekam na żadne dziwne sytuację. Za to szybko się tym na forum dzielisz. _________________ fac fideli sis fidelis mors certa hora incerta fac te ipse felicem |
5 Lis 2016, o 15:05 |
![]() |
![]() |
|
Dzielę się tak jak inni, którzy mówią o otrzymanych atakach np na 3%
Wysłane z mojego E2003 przy użyciu Tapatalka _________________ Łucznik 124lvl Larkas - OFF Rycerz 64lvl Larkas - OFF 27-12-2016 Koniec przygody z The Pride of Taern. |
5 Lis 2016, o 15:26 |
![]() |
![]() |
|
Miło że w końcu się przyznałeś że jesteś trollem. Jednakże łączę się z Tobą w bólu że masz teraz kogoś nad sobą kto to ukróca. Więc nie rozpędzaj się za bardzo, bo będzie reprymenda
![]() _________________ fac fideli sis fidelis mors certa hora incerta fac te ipse felicem |
5 Lis 2016, o 15:49 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk ![]() Rejestracja: 24 Sty 2016, o 23:19 Posty: 0 Podziękowano: 1 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: ManiekBb Serwer: HardCore ![]() |
Dostałem kory od dr na 4% w pvp, mialem jakieś 100-200hp i bym go ubil gdyby nie weszly, jestem bb...
![]() |
5 Lis 2016, o 15:52 |
![]() |
![]() |
|
Wilkor napisał(a): Miło że w końcu się przyznałeś że jesteś trollem. Jednakże łączę się z Tobą w bólu że masz teraz kogoś nad sobą kto to ukróca. Więc nie rozpędzaj się za bardzo, bo będzie reprymenda ![]() Jak zacznie ktoś cenzurować moje wypociny to poznasz to po kolorze mojego nicku. Jak na razie sam Drygu tego nie robi. Wiem, że uwiera Was "kolorowy" , który nie bawi się z Wami w uprzejmości. Ale mam to głęboko w nosie, a swoim postem nie wniosłeś nic do tematu. Wysłane z mojego E2003 przy użyciu Tapatalka _________________ Łucznik 124lvl Larkas - OFF Rycerz 64lvl Larkas - OFF 27-12-2016 Koniec przygody z The Pride of Taern. |
5 Lis 2016, o 17:56 |
![]() |
![]() |
|
Darkhen napisał(a): Jak zacznie ktoś cenzurować moje wypociny to poznasz to po kolorze mojego nicku. Jak na razie sam Drygu tego nie robi. Wiem, że uwiera Was "kolorowy" , który nie bawi się z Wami w uprzejmości. Ale mam to głęboko w nosie, a swoim postem nie wniosłeś nic do tematu No to jest dramat że Drygu nie cenzuruje Twoich postów, tylko robią to "mniejsi" od niego. Fajnie że masz jakiś cel w tym trollowaniu "być ocenzurowanym przez najwyższego", no to faktycznie będzie powód do dumy. A tak na marginesie, to który Twój post wnosi cokolwiek do któregokolwiek tematu? _________________ fac fideli sis fidelis mors certa hora incerta fac te ipse felicem |
5 Lis 2016, o 18:13 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 3 |
[ 28 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2, 3 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 7 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |