![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
albo albo
Autor | Wiadomość |
---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 2 Lis 2016, o 21:21 Posty: 15 Miejscowość: Giżycko Podziękowano: 8 razy Otrzymanych podziękowań: 8 razy Nick w grze: Castervile Serwer: Tolnor ![]() |
Dla sheed watache ogar motyl i twig czy może plox motyl darkling prosze o sporo opini i najlepiej przykłady
![]() _________________ "Prawo,szabla jest prawem" NAPOLEON BONAPARTE Castervile Łucznik 131 Gildia Ghost Division Mrcaster Rycerz 70 PanCaster Druid 80 LordCaster 88 ImCaster 66 XcasterX 30 VcasterV 30 SERWER: S2=>Larkas=>TOLNOR |
6 Gru 2016, o 22:11 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Heremona ![]() Rejestracja: 20 Lip 2011, o 22:55 Posty: 578 Miejscowość: Parowar Podziękowano: 478 razy Otrzymanych podziękowań: 2053 razy Nick w grze: Inkwizycja Serwer: Tolnor ![]() |
Poziom zapytań oraz nazewnictwa tychże, na tym forum osiągnął poziom mułu.
_________________ "Zawsze mam rację z prostego powodu-nie chrzanie głupot" - Kalart "Moja refleksja jest taka że kneblować każdy umie, domagać się sprawiedliwości wobec innych " - Mroczna "Wybacz jeżeli uraziłam Twoje myślenie" - Ruuda |
6 Gru 2016, o 22:58 |
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
gromak napisał(a): Poziom zapytań oraz nazewnictwa tychże, na tym forum osiągnął poziom mułu. Jesteś tak atrakcyjny, że kazdy marzy aby zrównać się z Tobą poziomem...dlatego. Polecam aktywnie uczestniczyć w spotkaniach w klubie seniora, zamiast czytać młodzież, której nie zrozumiesz i z góry nienawidzisz każdy wpis. P.S. daruj sobie z odpisywaniem zgryźliwy starcze ![]() ![]() P.S. II Jeśli pomimo mojego "p.s." odpisałeś tzn. że jednak dążysz do akceptacji innych, a to znaczy, że starokawalerstwo zbyt mocno zryło Ci beret ![]() |
6 Gru 2016, o 23:48 |
|
![]() |
|
Uczeń Simona
Rejestracja: 16 Lut 2015, o 02:04 Posty: 62 Podziękowano: 74 razy Otrzymanych podziękowań: 33 razy Nick w grze: Liebing Serwer: Tolnor ![]() |
zVirusowany napisał(a): gromak napisał(a): Poziom zapytań oraz nazewnictwa tychże, na tym forum osiągnął poziom mułu. Jesteś tak atrakcyjny, że kazdy marzy aby zrównać się z Tobą poziomem...dlatego. Polecam aktywnie uczestniczyć w spotkaniach w klubie seniora, zamiast czytać młodzież, której nie zrozumiesz i z góry nienawidzisz każdy wpis. P.S. daruj sobie z odpisywaniem zgryźliwy starcze ![]() ![]() P.S. II Jeśli pomimo mojego "p.s." odpisałeś tzn. że jednak dążysz do akceptacji innych, a to znaczy, że starokawalerstwo zbyt mocno zryło Ci beret ![]() Czy się z tym zgadzasz czy nie.. Gromak ma rację. Niby obecne dzieciaki "od zawsze" mialy internet a za grosz jakichkolwiek zasad czy logiki nie wykazują. Rzekomo to madrzejsze, nowoczesniejsze pokolenie... Swego czasu gdy nie przestrzegalo się zasad ortografii czy naduzywalo się interpunkcji w wypowiedziach to dostawalo się kilka słów nagany. Dzisiaj glaszcze się glupcow po głowach i czeka na "może jednak coś wyrośnie". Również mi nie odpisuj, bo tu nie zajrzę ![]() Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka |
7 Gru 2016, o 02:32 |
![]() |
![]() |
|
Duma Forum! ![]() Rejestracja: 17 Paź 2010, o 22:03 Posty: 4171 Miejscowość: 100lica Podziękowano: 452 razy Otrzymanych podziękowań: 1822 razy Nick w grze: HeavenM ![]() |
A ja powiem krótko: każda z wypowiedzi w tym temacie kwalifikuje sie do Strefy Zgniotu - w sumie każda za coś innego, ale kierunek jest jasny i tam też temat ląduje...
|
7 Gru 2016, o 09:41 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 7 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |