Strona 1 z 3 |
[ 28 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2, 3 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Zabawne %% :)
Autor | Wiadomość |
---|---|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Avad widzę że grube bossy/chempy orasz.
Darkhen napisał(a): Okrzyk wbity Lugowi na 1%. Ciekawe czemu jeszcze nie pisał na forum Pewnie dlatego że nie jest trollem. _________________ fac fideli sis fidelis mors certa hora incerta fac te ipse felicem |
5 Lis 2016, o 13:33 |
|
Pogromca Valdaroga
|
Wilkor napisał(a): Avad widzę że grube bossy/chempy orasz. Darkhen napisał(a): Okrzyk wbity Lugowi na 1%. Ciekawe czemu jeszcze nie pisał na forum Pewnie dlatego że nie jest trollem. Możliwe,że nie uczył się od Ciebie. Ja mam świadków Wysłane z mojego E2003 przy użyciu Tapatalka _________________ Łucznik 124lvl Larkas - OFF Rycerz 64lvl Larkas - OFF 27-12-2016 Koniec przygody z The Pride of Taern. |
5 Lis 2016, o 13:37 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Darkhen napisał(a): Możliwe,że nie uczył się od Ciebie. Ja mam świadków Oj zupełnie nie są potrzebni, dowodów na to zostawiłeś aż nadto. _________________ fac fideli sis fidelis mors certa hora incerta fac te ipse felicem |
5 Lis 2016, o 13:43 |
|
Pogromca Valdaroga
|
Oj przepraszam, że nie bije bossów z palcem na przycisku do robienia screenów i nie czekam na żadne dziwne sytuację.
Wysłane z mojego E2003 przy użyciu Tapatalka _________________ Łucznik 124lvl Larkas - OFF Rycerz 64lvl Larkas - OFF 27-12-2016 Koniec przygody z The Pride of Taern. |
5 Lis 2016, o 14:55 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Darkhen napisał(a): Oj przepraszam, że nie bije bossów z palcem na przycisku do robienia screenów i nie czekam na żadne dziwne sytuację. Za to szybko się tym na forum dzielisz. _________________ fac fideli sis fidelis mors certa hora incerta fac te ipse felicem |
5 Lis 2016, o 15:05 |
|
Pogromca Valdaroga
|
Dzielę się tak jak inni, którzy mówią o otrzymanych atakach np na 3%
Wysłane z mojego E2003 przy użyciu Tapatalka _________________ Łucznik 124lvl Larkas - OFF Rycerz 64lvl Larkas - OFF 27-12-2016 Koniec przygody z The Pride of Taern. |
5 Lis 2016, o 15:26 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Miło że w końcu się przyznałeś że jesteś trollem. Jednakże łączę się z Tobą w bólu że masz teraz kogoś nad sobą kto to ukróca. Więc nie rozpędzaj się za bardzo, bo będzie reprymenda
_________________ fac fideli sis fidelis mors certa hora incerta fac te ipse felicem |
5 Lis 2016, o 15:49 |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 24 Sty 2016, o 23:19 Posty: 0 Podziękowano: 1 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: ManiekBb Serwer: HardCore |
Dostałem kory od dr na 4% w pvp, mialem jakieś 100-200hp i bym go ubil gdyby nie weszly, jestem bb...
|
5 Lis 2016, o 15:52 |
|
Pogromca Valdaroga
|
Wilkor napisał(a): Miło że w końcu się przyznałeś że jesteś trollem. Jednakże łączę się z Tobą w bólu że masz teraz kogoś nad sobą kto to ukróca. Więc nie rozpędzaj się za bardzo, bo będzie reprymenda Jak zacznie ktoś cenzurować moje wypociny to poznasz to po kolorze mojego nicku. Jak na razie sam Drygu tego nie robi. Wiem, że uwiera Was "kolorowy" , który nie bawi się z Wami w uprzejmości. Ale mam to głęboko w nosie, a swoim postem nie wniosłeś nic do tematu. Wysłane z mojego E2003 przy użyciu Tapatalka _________________ Łucznik 124lvl Larkas - OFF Rycerz 64lvl Larkas - OFF 27-12-2016 Koniec przygody z The Pride of Taern. |
5 Lis 2016, o 17:56 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Darkhen napisał(a): Jak zacznie ktoś cenzurować moje wypociny to poznasz to po kolorze mojego nicku. Jak na razie sam Drygu tego nie robi. Wiem, że uwiera Was "kolorowy" , który nie bawi się z Wami w uprzejmości. Ale mam to głęboko w nosie, a swoim postem nie wniosłeś nic do tematu No to jest dramat że Drygu nie cenzuruje Twoich postów, tylko robią to "mniejsi" od niego. Fajnie że masz jakiś cel w tym trollowaniu "być ocenzurowanym przez najwyższego", no to faktycznie będzie powód do dumy. A tak na marginesie, to który Twój post wnosi cokolwiek do któregokolwiek tematu? _________________ fac fideli sis fidelis mors certa hora incerta fac te ipse felicem |
5 Lis 2016, o 18:13 |
|
Strona 1 z 3 |
[ 28 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2, 3 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 71 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |