![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
to bylo dawno
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uczeń Simona
Rejestracja: 17 Sie 2011, o 09:22 Posty: 45 Podziękowano: 33 razy Otrzymanych podziękowań: 7 razy Nick w grze: GHOSTpap Serwer: HardCore ![]() |
Mialem nick podobny do dryga choc nie mialem ojecia ze taki typek istnieje, jakis otumaniony typek GM dal mi knebla na 48 dni I powiedzial ze jak nie zmienie nicku to ban XD pisalem do typa kilkunastokrotnie, ignorowal mnie. Ej no Bo jak ja mialem Sam sobie nick zmienic XD nie no chyba ze ziomek zastosowal chwyt marketingowy zebym platyne kupil
na szczescie pomogl mi jakis mily tester a gostek ktory mnie nekal dzisiaj juz nie istnieje jaki z tego moral? jak chcecie pomoc finansowo taerniakom to robcie se Nicki podobne do adminow, bedziecie zmuszeni kupic platyne pozdrawiam wszystkich dobrych chlopcow I dziewczynki _________________ Już nie gram. |
27 Kwi 2017, o 14:47 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach
Rejestracja: 8 Mar 2016, o 15:54 Posty: 88 Podziękowano: 43 razy Otrzymanych podziękowań: 13 razy Nick w grze: Demonite Serwer: HardCore ![]() |
Twój nauczyciel od ortografi też nie istnieje
|
27 Kwi 2017, o 15:00 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach ![]() Rejestracja: 7 Wrz 2016, o 10:46 Posty: 143 Podziękowano: 49 razy Otrzymanych podziękowań: 143 razy Serwer: HardCore ![]() |
Temat tak bezsensowny, że leci do SZ.
|
27 Kwi 2017, o 15:13 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Simona
Rejestracja: 17 Sie 2011, o 09:22 Posty: 45 Podziękowano: 33 razy Otrzymanych podziękowań: 7 razy Nick w grze: GHOSTpap Serwer: HardCore ![]() |
No to juz jakieś 45 lat temu, w 2012, mialem wtedy 3 lata, dzis juz mam 8 8)
_________________ Już nie gram. |
28 Lip 2017, o 20:59 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |