Strona 1 z 1 |
[ 3 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Piękna i Bestia
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
|
Sprzedam:
Dooominisia: Gnaty Reffa 42% 1kk "Smoczy Gnat" 44% 1.4kk "Wzorek" 49% 4kk Rękawice Haugara (set RYC na 50) 40% oferty +7kk Nov 400k 2x Scroll expa 500k/szt 87 Esencji 40k/szt PrimaSort: "Promuris" 50% 5kk "Smoczy Gnat" 48% 1.5kk 30 Esencji 40k/szt Gildie 27.8k presta - oferty Kupię: WF Mocy 50k/szt PrimaSort Pas Trucizny Dooominisia Kotki 15k/szt Zamienię: Gold na HC za Gold na Larkas Dooominisia Rękawice Haugara na Pas Trucizny Dooominisia/PrimaSort _________________ Kiedyś grałem w kapsle, na nich miałem fajne flagi. Już wtedy inni gracze byli dla mnie słabi. Ostatnio edytowany przez PrimaSort 16 Lip 2018, o 15:39, edytowano w sumie 124 razy |
26 Lut 2018, o 01:13 |
|
Uciekinier Taernijczyk
|
.
_________________ Kiedyś grałem w kapsle, na nich miałem fajne flagi. Już wtedy inni gracze byli dla mnie słabi. |
26 Lut 2018, o 01:35 |
|
Uciekinier Taernijczyk
|
up
_________________ Kiedyś grałem w kapsle, na nich miałem fajne flagi. Już wtedy inni gracze byli dla mnie słabi. |
30 Cze 2018, o 14:02 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 3 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 8 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |