Strona 1 z 2 |
[ 13 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Cennik rarów - Larkas
Autor | Wiadomość |
---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 12 Wrz 2015, o 21:52 Posty: 14 Podziękowano: 1 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: Terrqu Serwer: Tolnor |
WARTO WIEDZIEĆ: Przy rarach ten znak (???) oznacza, że nie znam ceny danego rara, jeśli orientujesz się w cenie tych rarów proszę o wysłanie na kopertę do Terrqu. Błędy w cenach proszę też zgłaszać.
Na w stępie chciałbym podziękować graczom za pomoc DreamDavid Młłoody BaaviS Szaałwia Cennik Surowców: Platyna (paczki po 50) - 17k/szt Platyna (paczki po 10) - 20k/szt Esencje - 30k/szt Świeże mięcho - 60k/szt Dielektryk - 350k/szt / 400k/szt Kamień Tresera - 50k/szt / 80k/szt Ogniwo - 140k/szt Młody Sabeltig - 25k/szt Mapka na modle - 350k Klucz na Valdaroga - 300k WF Niszczenia - 30k/szt SF Niszczenia - 20k/szt MF Niszczenia - 15k/szt WF Mocy - ??? SF Mocy - 35k/szt MF Mocy - 25k/szt WF Zręczności - 60k/szt SF Zręczności - 35k/szt MF Zręczności - 25k/szt WF Wiedzy - ??? SF Wiedzy - 35k/szt MF Wiedzy - 25k/szt WF Życia - ??? SF Życia - ??? MF Życia - ??? WF Mocy - ??? SF Mocy - 35k/szt MF Mocy - 20k/szt WF Niszczenia - ??? SF Niszczenia - 35k/szt MF Niszczenia - 25k/szt WF Życia - ??? SF Życia - ??? MF Życia - ??? WF Many - ??? SF Many - ??? MF Many - ??? WF Kondycji - ??? SF Kondycji - ??? MF Kondycji - ??? Nov - ??? Vii - ??? Voe - ??? Eov - ??? Herszt "Derengil" - 120k "Maiarot" - 100k "Sturprang" - 30k Krzyżak "Martumal" - 100k "Arcanscape" - 500k "Ayol" - 100k Ichtion "Czengsvesy" - 250k "Fiscorl" - 350k "Rolrak" - 150k Ropucha "Grzebień" - 550k "Basileus" - 400k "Moczary" - 1,5kk "Fraxy" - 2kk Babadek "Anabolik" - 350k "Bartaur" - 800k "Tasak" - 100k Geomorph "Davgretor" - ??? "Geomorph Core" - 800k "Markahn" - 1kk / 1,3kk Duch Ognia "Brassary" - 1,5kk "Piroklast" - 1kk / 1.kk "Uguns" - 2kk Duch Zimna "Ishelm" - 1kk / 1,2kk "Isthrimm" - ??? "Isverd" - ??? Duch Energii "Fulgur" - 2kk "Radius Electricum" - 700 "Spharea" - 450k Gregorius "Karlder" - 500k "Khalam" - 500k "Tężec" - 500k Ghadira "Brunnle" - 800k "Lysmary" - 600k / 700k "Sidun" - ??? Niedźwiedź "Irkamale" - 600k "Jeroszki" - 600k "Ostolbin" - 600k Władca Marionetek "Gest Władcy" - ??? "Obroża Władcy" - ??? "Promuris" - ??? "Koriatula" - ??? Garthmog "Caratris" - 2,5kk / 3kk "Smocze Skrzydło" - 1,5kk / 2kk "Smoczy Gnat" - ??? Konstrukt v.1 "Tangnary" (1*) - 500k (2*) - 1kk (3*) - 1,5kk (4*) - 2kk (5*) - 2,5kk / 3kk "Danthum" (1*) - ??? (2*) - ??? (3*) - ??? (4*) - ??? (5*) - ??? "Valazan" (1*) - ??? (2*) - ??? (3*) - ??? (4*) - ??? (5*) - ??? Komandor Utoru "Pancerz Komandorski" - 10kk / 15kk "Bryza" - ??? "Balast" - ??? "Nit" - 5kk / 8kk "Navigon" - 4kk Duch Zamku "Gathril" - 5kk / 5,5kk "Nurthi" - 4kk "Tirhel" - 1kk / 1,5kk "Virthil" - 1kk / 1,5kk Fyodor "Czacha" - 3kk / 4kk "Diabolo" - 10kk / 12kk "Wzorek" - 3kk / 4kk Gmo "Obdartus" - 5kk "Ognisty Młot" - ??? "Opoka Bogów" - 5kk / 5.5kk Modliszka "Sentrion" - 6kk "Vaekany" - 5kk "Virral" - ??? "Xenothor" - ??? "Urntsul" (1*) - ??? (2*) - ??? (3*) - ??? (4*) - ??? (5*) - ??? Tygrys "Biltabandury" - 15kk "Debba" - 15kk / 20kk "Ghaitarog" - 8kk / 10kk Wendiego "Buoriany" - ??? "Dagorlim" - 10kk "Lawina" - 50kk / 70kk "Thorimmy" - ??? Valdarog "Dracorporis" - 4kk "Istav" - 5kk / 6kk "Varrvy" - 5kk "Virveny" - 25kk Jaskółka "Fanga" - ??? "Vogurun" - ??? "Yurugu" - ??? "Griv" - ??? "Zadry" - 30kk / 40kk Konstrukt v.2 "Sigil" (1*) - ??? (2*) - ??? (3*) - ??? (4*) - ??? (5*) - ??? "Harrtraum" (1*) - ??? (2*) - ??? (3*) - ??? (4*) - ??? (5*) - ??? "Smuga" (1*) - 10kk (2*) - ??? (3*) - ??? (4*) - ??? (5*) - ??? "Otwieracz" (1*) - ??? (2*) - ??? (3*) - ??? (4*) - ??? (5*) - ??? Aqua Regis "Tsunami" Magiczne - ??? Dystansowe - ??? "Aquariusy" Fizyczne - ??? Dystansowe - ??? "Nurt" - ??? "Aqueniry" - ??? Nidhogg "Exuvium" - ??? "Pysk" - 5kk "Pazury" - ??? Vidvar "Skogan" - 30kk / 33kk "Gjolmar" - ??? "Skiilfy" - ??? Vough "Mauremys" - 30kk / 33kk "Batagur" - ??? "Karapaks" - ??? Angwalf-Htaga "Vorleah" - 5kk "Dmorlung" - ??? "Angwallion" - 5kk "Htagan" - 5kk Selena "Mallus Selenorum" - 40kk + "Serce Seleny" (1*) - ??? (2*) - ??? (3*) - ??? (4*) - ??? (5*) - ??? "Groza Seleny" (1*) - ??? (2*) - ??? (3*) - ??? (4*) - ??? (5*) - ??? "Hańba Seleny" (1*) - ??? (2*) - ??? (3*) - ??? (4*) - ??? (5*) - ??? Jastrzębior "Taehal" - ??? "Szpony" - ??? "Erbaile" (1*) - ??? (2*) - ??? (3*) - ??? (4*) - ??? (5*) - ??? "Alendry" (1*) - ??? (2*) - ??? (3*) - ??? (4*) - ??? (5*) - ??? Lugus "Cierpiętniki" - 200kk "Udręki" - 200kk "Cierń" - ??? "Ból" - ??? Admirał Utoru "Trójząb Admiralski" - ??? "Szpony Seimhi" - ??? "Admiralski Gronostaj" - ??? "Skry Utoru" - ??? "Kil" - ??? Morana "Miłość Morany" - ??? "Pamięć Morany" - ??? "Aeterus Passio" - ??? "Objęcia Morany" - ??? Ostatnio edytowany przez koxeł 5 Lis 2016, o 16:31, edytowano w sumie 46 razy |
11 Sie 2016, o 23:05 |
|
Błądzący w Tunelach
|
11 Sie 2016, o 23:11 |
|
Współpracownik Gnarla
|
Szkoda że to akurat Larkas a nie Ostlor albo Duneb, bo na Oarkas jak już pokazał Nerthar jest:). Ponadto uważam ceny Nashville za dokładniejsze.
_________________ "Nie ważne jest w moich oczach, Czy człowiek będzie mniej, Czy więcej posiadał. Ważne jest, czy będzie mniej, Czy więcej człowiekiem W Taern gram od: 2012-05-05 |
12 Sie 2016, o 07:25 |
|
Rejestracja: 12 Wrz 2015, o 21:52 Posty: 14 Podziękowano: 1 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: Terrqu Serwer: Tolnor |
Jeżeli tak uważasz to korzystaj z jego poradnika. A na Ostrol nie gram więć nie orientuje się w cenie rarów na tamtym serwerze. Pozdrawiam.
|
12 Sie 2016, o 11:10 |
|
Współpracownik Gnarla
|
koxeł napisał(a): Jeżeli tak uważasz to korzystaj z jego poradnika. A na Ostrol nie gram więć nie orientuje się w cenie rarów na tamtym serwerze. Pozdrawiam. Oczywiście, że korzystam z jego poradnika. Spokojnie, przecież to tylko moje zdanie. Rozumiem, że nie grasz na Ostlorze/Dunebie i rozumiem, że nie masz jak zrobić cennika z tych serwów, tak samo jak ja, ale po co dublować temat z Larkasu? _________________ "Nie ważne jest w moich oczach, Czy człowiek będzie mniej, Czy więcej posiadał. Ważne jest, czy będzie mniej, Czy więcej człowiekiem W Taern gram od: 2012-05-05 |
12 Sie 2016, o 12:05 |
|
Twoje zdanie które mnie w ogóle nie obchodzi, zachowaj sobie twoje zdania dla siebie i proszę bądź taki miły i więcej nie komentuj tego posta bo twoje prowokacje mnie nie ruszają. Z góry dziękuje.
|
12 Sie 2016, o 20:12 |
|
Współpracownik Gnarla
|
Nie mogłem się powstrzymać, by nie odpowiedzieć Nie moja wina, że moje wrażenia, które nie są takie jakie ty byś chciał uważasz od razu za prowokację. Tym bardziej, tak jak już pisałem , forum jest od wyrażania swojego zdania, podawania pomysłów udzielania pomocy, zasięgania pomocy. Wyrażania swojego zdania. I ja wyrażam zdanie. A to że ci się nie podoba moje zdanie to uważasz już za prowokację?
Mimo to zrobię Ci przyjemność i pewnie nie będę już odpowiadał _________________ "Nie ważne jest w moich oczach, Czy człowiek będzie mniej, Czy więcej posiadał. Ważne jest, czy będzie mniej, Czy więcej człowiekiem W Taern gram od: 2012-05-05 |
13 Sie 2016, o 09:26 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Po co piszesz coś co już ktoś napisał? Bądź kreatywny i wymyśl coś sam
_________________ Qomb rycerz 132 lvl ►Attawa◄ Assda voodoo 110 lvl |
16 Sie 2016, o 09:38 |
|
Voliene napisał(a): Nie mogłem się powstrzymać, by nie odpowiedzieć Nie moja wina, że moje wrażenia, które nie są takie jakie ty byś chciał uważasz od razu za prowokację. Tym bardziej, tak jak już pisałem , forum jest od wyrażania swojego zdania, podawania pomysłów udzielania pomocy, zasięgania pomocy. Wyrażania swojego zdania. I ja wyrażam zdanie. A to że ci się nie podoba moje zdanie to uważasz już za prowokację? Mimo to zrobię Ci przyjemność i pewnie nie będę już odpowiadał Tak jak napisałem "mam gdzieś twoje zdanie" |
17 Sie 2016, o 00:30 |
|
Współpracownik Gnarla
|
koxeł napisał(a): Voliene napisał(a): Nie mogłem się powstrzymać, by nie odpowiedzieć Nie moja wina, że moje wrażenia, które nie są takie jakie ty byś chciał uważasz od razu za prowokację. Tym bardziej, tak jak już pisałem , forum jest od wyrażania swojego zdania, podawania pomysłów udzielania pomocy, zasięgania pomocy. Wyrażania swojego zdania. I ja wyrażam zdanie. A to że ci się nie podoba moje zdanie to uważasz już za prowokację? Mimo to zrobię Ci przyjemność i pewnie nie będę już odpowiadał Tak jak napisałem "mam gdzieś twoje zdanie" Skoro masz gdzieś moje zdanie to po co do mnie piszesz? Po co mi odpowiadasz? _________________ "Nie ważne jest w moich oczach, Czy człowiek będzie mniej, Czy więcej posiadał. Ważne jest, czy będzie mniej, Czy więcej człowiekiem W Taern gram od: 2012-05-05 |
17 Sie 2016, o 11:52 |
|
Strona 1 z 2 |
[ 13 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 8 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |