Strona 36 z 36 |
[ 353 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1 ... 32, 33, 34, 35, 36 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Serwer HC
Autor | Wiadomość |
---|---|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Toxic napisał(a): Na HC jedynymi atrakcyjnymi rzeczami jest jedynie to, że jest mało ludzi i ta 'szansa na drop x3'. Tylko gdzie ci się Opiat ta szansa przydaje, na geo czy smoku? Z tego co wiem, to po wypuszczeniu 3D ma powstać nowy serwer, na którym wielu prawdopodobnie będzie chciało zacząć od zera. Myślisz, że po 3D serwer HC stanie się zatem atrakcyjniejszy? No to rozwieję twoje wątpliwości - nie, nie stanie się, a zmarnują się jedynie dobre postacie. Obecnie nikt nie ma pomysłu na balans HC przy jego obecnych założeniach i przez dłuższy czas się to nie zmieni. Wobec tego czekanie na zmiany jest tylko stratą czasu. Dlatego więc, widzę proste rozwiązanie. Kto chce, niech sobie pójdzie na normal, a kto chce zostać niech zostanie. NIE DLA MERGa. _________________ http://prntscr.com/lujegx skin Kaishi |
21 Sty 2020, o 18:30 |
|
Uciekinier Taernijczyk
|
Toxic napisał(a): Na HC jedynymi atrakcyjnymi rzeczami jest jedynie to, że jest mało ludzi i ta 'szansa na drop x3'. Tylko gdzie ci się Opiat ta szansa przydaje, na geo czy smoku? Z tego co wiem, to po wypuszczeniu 3D ma powstać nowy serwer, na którym wielu prawdopodobnie będzie chciało zacząć od zera. Myślisz, że po 3D serwer HC stanie się zatem atrakcyjniejszy? No to rozwieję twoje wątpliwości - nie, nie stanie się, a zmarnują się jedynie dobre postacie. Obecnie nikt nie ma pomysłu na balans HC przy jego obecnych założeniach i przez dłuższy czas się to nie zmieni. Wobec tego czekanie na zmiany jest tylko stratą czasu. P. S. Drop epików nie świadczy o regularności gry zdziwię Cie ale mam mało geo zabitych i jeszcze mniej smoków, to już wiecej mam zabitych jask i gorzo od geo ... no ale co tam _________________ HC: Opiatheart 110+ i rośnie (ryc) HC: Sylphren 100+ i rośnie (dr) HC: ZaanxSirius 85+ i rośnie (sh) Epik: Gorthdar zdobyty2019 Allenor do zdobycia Latarnia Życia do zdobycia Żmij do zdobycia Washi zdobyty2019 Imisindo zdobyty2019 Attawa do zdobycia |
22 Sty 2020, o 00:18 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Tyle tego farmisz i nadal siedzisz na 113 poziomie? Trudne musi być to hc.
_________________ KulawyBb 140lvl HC KulawyDr 127lvl Tolnor |
22 Sty 2020, o 23:11 |
|
Strona 36 z 36 |
[ 353 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1 ... 32, 33, 34, 35, 36 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 7 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |