Strona 12 z 36 |
[ 353 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 36 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Serwer HC
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Błądzący w Tunelach
|
MiniVer napisał(a): A epikow na tym HACE ile macie? Tych nie na banie? Już liczę : 3latarki,2allenory,3washi, 2attawy,5imi,4washi,4gorty, Edit. 4zmije a nie 4washi Edit2. Tyle ile wy w miesiąc macie w przybliżeniu A nawet w mniej skoro na tolku ostatnio w 1 dzień spadły 4 epole. "3x większa szansa pewnie śpiom na epigach, ja to na krzyżaku nigdy nie widziałem" _________________ Demony zrywają się , kiedy dobry człowiek idzie na wojnę. W poszukiwaniu epika od 2012roku |
|
14 Sty 2020, o 21:30 |
|
|
Uczeń Simona
|
Chmiu napisał(a): MiniVer napisał(a): A epikow na tym HACE ile macie? Tych nie na banie? Już liczę : 3latarki,2allenory,3washi, 2attawy,5imi,4washi,4gorty, Edit. 4zmije a nie 4washi Edit2. Tyle ile wy w miesiąc macie w przybliżeniu A nawet w mniej skoro na tolku ostatnio w 1 dzień spadły 4 epole. "3x większa szansa pewnie śpiom na epigach, ja to na krzyżaku nigdy nie widziałem" Dopisz że chodzi o te ubrane :l _________________ Rycerz 140lvl [ON] |
|
14 Sty 2020, o 21:37 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
NavX napisał(a): Chmiu napisał(a): MiniVer napisał(a): A epikow na tym HACE ile macie? Tych nie na banie? Już liczę : 3latarki,2allenory,3washi, 2attawy,5imi,4washi,4gorty, Edit. 4zmije a nie 4washi Edit2. Tyle ile wy w miesiąc macie w przybliżeniu A nawet w mniej skoro na tolku ostatnio w 1 dzień spadły 4 epole. "3x większa szansa pewnie śpiom na epigach, ja to na krzyżaku nigdy nie widziałem" Dopisz że chodzi o te ubrane :l A no tak, zapomniałem, chodzi o te ubrane i depo łącznie, żeby nie było że każda osoba tyle w depo mam lub ja mówie ile ja mam, bo pewnie i takie osoby by były i tak myślały Dodam że epik spada średnio raz na 2 miesiące _________________ Demony zrywają się , kiedy dobry człowiek idzie na wojnę. W poszukiwaniu epika od 2012roku |
|
14 Sty 2020, o 21:43 |
|
|
Uczeń Simona
|
Już pal licho o te inne zasady, ja nie chciałbym grać ze zwierzem z serwera gdzie 3/4 graczy miało bany za oszustwa - w tym członkowie administracji
_________________ Mag Ognia 140 |
|
15 Sty 2020, o 00:58 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
|
My na 42 PA nie latamy :S
|
|
15 Sty 2020, o 01:16 |
|
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Z modliszką na gawrę też nie :l
|
|
15 Sty 2020, o 01:17 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Tak was widze hace
Nie posiadasz wymaganych uprawnień, by zobaczyć pliki załączone do tej wiadomości. Ostatnio edytowany przez stalqer22, 15 Sty 2020, o 03:35, edytowano w sumie 1 raz |
|
15 Sty 2020, o 03:25 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Normal gurom
Nie posiadasz wymaganych uprawnień, by zobaczyć pliki załączone do tej wiadomości. |
|
15 Sty 2020, o 03:27 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Na normalu było więcej afer niż u nas, ale że nikt nigdy na siebie nie patrzy to tak już bywa.
Ten twój argument pokazuje jedno, nie masz innych argumentów to szukaj w szambie, ja też może niechce grać na 42pa, modliszka w pt i generowanymi żmijami w eq, ostatnio wróciłem na chwilę do waszej oazy sprawiedliwości oraz honoru, zabiłem kilka osób i tak zwyzywano mi matkę że się podorapalem po głowie, a jak wszedłem z tymi osobami w dyskusję to słyszałem jedno "i tak mi nic nie zrobią, beke mam z ciebie jeśli tak sądzisz". Raj, prawdziwy raj _________________ Demony zrywają się , kiedy dobry człowiek idzie na wojnę. W poszukiwaniu epika od 2012roku |
|
15 Sty 2020, o 07:23 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
stalqer22 napisał(a): Normal gurom Mam rozumieć że ta homoseksualna wersja mema skoro w taki sposób podpisana odnosi się do was? _________________ Demony zrywają się , kiedy dobry człowiek idzie na wojnę. W poszukiwaniu epika od 2012roku |
|
15 Sty 2020, o 07:25 |
|
|
Strona 12 z 36 |
[ 353 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 36 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |