Strona 13 z 36 |
[ 353 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 36 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Serwer HC
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Chmiu napisał(a): Na normalu było więcej afer niż u nas, ale że nikt nigdy na siebie nie patrzy to tak już bywa. Ten twój argument pokazuje jedno, nie masz innych argumentów to szukaj w szambie, ja też może niechce grać na 42pa, modliszka w pt i generowanymi żmijami w eq, ostatnio wróciłem na chwilę do waszej oazy sprawiedliwości oraz honoru, zabiłem kilka osób i tak zwyzywano mi matkę że się podorapalem po głowie, a jak wszedłem z tymi osobami w dyskusję to słyszałem jedno "i tak mi nic nie zrobią, beke mam z ciebie jeśli tak sądzisz". Raj, prawdziwy raj na normalu wiecej afer niz na hc?XD o czym ty czlowieku mowisz przeciez wiemy jak sie konczyl wojny na sojuszu i kazdy wszystko wiedzial w porownaniu do hcka na normalu nie rozmawiaja o takich rzeczach na globach hc jest i byl syfem tylko nikt sie do tego przyznac nie chce |
|
15 Sty 2020, o 07:56 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Skioppai napisał(a): na normalu wiecej afer niz na hc?XD o czym ty czlowieku mowisz przeciez wiemy jak sie konczyl wojny na sojuszu i kazdy wszystko wiedzial w porownaniu do hcka na normalu nie rozmawiaja o takich rzeczach na globach hc jest i byl syfem tylko nikt sie do tego przyznac nie chce Ty mówisz o łatwiejszym dostępie do takich informacji, w społeczeństwie gdzie jest kilka naście a nie kilka tysięcy osób logicznym jest że przepływ informacji wśród ludzi jest bardzo dobry. Sugerujesz że nigdy nie zdarzają się takie sytuacje na normalu, zawsze były i są osoby które tam wywołują takie emocje, na hc tak samo, różnica jest tak że tam 99% społeczeństwa to zagłusza, na hc takiej wygody nie ma, innym czynnikiem jest zżycie ludzi, moim zdaniem na hc ludzie są ze sobą blisko, trzymają się swojej ekipy i każdy zgrzyt itd prowokuje kolejny przepływ informacji, o wiele łatwiej się tam wypowiadać bo nie ma takich konsekwencji w opinii publicznej to muszę przyznać, gdyby takowe były pewnie mniej osób by coś takiego pisało, ale tak jak mówiem ktoś ma swoją ekipy to ona go nie zostawi, ty tak samo miałeś, ale afer z tobą było a dalej się jej trzymałeś i ona ciebie też. To co opisujesz to normalne zjawisko społeczne, były nawet ku temu badania, ludzie jeśli wiedzą że ich działa nie pociągnie konsekwencji częściej decydują się na coś zlego/skrajnego. _________________ Demony zrywają się , kiedy dobry człowiek idzie na wojnę. W poszukiwaniu epika od 2012roku |
|
15 Sty 2020, o 08:15 |
|
|
Uczeń Simona
|
Drygu na zlocie i w grze powtarzał to:
https://prnt.sc/qlcxhx Widać, że w dzisiejszych czasach rzucanie słów na wiatr to norma |
|
15 Sty 2020, o 12:01 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
ten ss, który ma z 3 lata, a na globie jest co sekundę przez was dawany, nie mogło go zabraknąć
_________________ Demony zrywają się , kiedy dobry człowiek idzie na wojnę. W poszukiwaniu epika od 2012roku |
|
15 Sty 2020, o 12:05 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
Figod napisał(a): Drygu na zlocie i w grze powtarzał to: https://prnt.sc/qlcxhx Widać, że w dzisiejszych czasach rzucanie słów na wiatr to norma Ktoś w dzisiejszych czasach jeszcze wierzy w takie bajeczki? Tu nie liczy się kto co mówi tylko kto z kim się ugada. Wierzyliście w obietnice ekipy a tu z buta wbiła rzeczywistość i pozamiatała. _________________ "Zmiany bez pośpiechu, zgodnie z planem, konkretne. Potrafię zaskoczyć życie, biorę z niego co najlepsze. Choć pomysły miało wredne, jestem niewygodnym graczem, zawsze do celu biegnę własnym wytyczonym szlakiem." |
|
15 Sty 2020, o 12:30 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Chmiu napisał(a): ostatnio wróciłem na chwilę do waszej oazy sprawiedliwości oraz honoru, zabiłem kilka osób i tak zwyzywano mi matkę że się podorapalem po głowie Chmiu napisał(a): wszedłem z tymi osobami w dyskusję xD Chmiu napisał(a): homoseksualna wersja mema Wiedziałem że to powiesz, bardziej chodzi o to, że jesteśmy piękni i zrównoważeni w przeciwieństwie do was. Swoje fiksacje zostaw dla siebie Chmiu napisał(a): kilka naście Pepega |
|
15 Sty 2020, o 14:17 |
|
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Chmiu napisał(a): Na normalu było więcej afer niż u nas, ale że nikt nigdy na siebie nie patrzy to tak już bywa. Ten twój argument pokazuje jedno, nie masz innych argumentów to szukaj w szambie, ja też może niechce grać na 42pa, modliszka w pt i generowanymi żmijami w eq, ostatnio wróciłem na chwilę do waszej oazy sprawiedliwości oraz honoru, zabiłem kilka osób i tak zwyzywano mi matkę że się podorapalem po głowie, a jak wszedłem z tymi osobami w dyskusję to słyszałem jedno "i tak mi nic nie zrobią, beke mam z ciebie jeśli tak sądzisz". Raj, prawdziwy raj a propo wyzywania rodzicow itd przeciez przez jakie nieporozumienie masz jednak tego moda to chyba powinienes znac zasady i wiedziec ze taka osoba zostanie ukarana bo chyba mi nie powiesz ze jakis gracz na 110 poziomie wyzej ci matke zwyzywa po to aby odpoczac 30 dni a jak tobie odpisze ze mu nic nie zrobisz i rzeczywiscie nie masz zamiaru nic z tym zrobic zglosic czy cos to ta wypocina z twojej strony nie ma zadnego sensu bo sam sobie zawiniles |
|
15 Sty 2020, o 15:14 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Skioppai napisał(a): a propo wyzywania rodzicow itd przeciez przez jakie nieporozumienie masz jednak tego moda to chyba powinienes znac zasady i wiedziec ze taka osoba zostanie ukarana bo chyba mi nie powiesz ze jakis gracz na 110 poziomie wyzej ci matke zwyzywa po to aby odpoczac 30 dni a jak tobie odpisze ze mu nic nie zrobisz i rzeczywiscie nie masz zamiaru nic z tym zrobic zglosic czy cos to ta wypocina z twojej strony nie ma zadnego sensu bo sam sobie zawiniles Wiem że zostanie ukarany, tu chodzi o sam fakt i powtarzalność jaką widziałem _________________ Demony zrywają się , kiedy dobry człowiek idzie na wojnę. W poszukiwaniu epika od 2012roku |
|
15 Sty 2020, o 15:21 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Ohh ty biedny płatku śniegu, pierwsze kroki w internecie ?
|
|
15 Sty 2020, o 17:03 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
xx
_________________ https://www.youtube.com/c/Pogrro 140Lv VD Tolnor ~ Pogrro 140Lv MO Tolnor ~ Postrach https://prnt.sc/qns0gv - 2,8k mięsek / 3,1k prestiżu w 24h. Ostatnio edytowany przez CzaRus, 21 Sty 2020, o 13:43, edytowano w sumie 1 raz |
|
15 Sty 2020, o 18:30 |
|
|
Strona 13 z 36 |
[ 353 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 36 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |