Strona 23 z 36 |
[ 353 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 36 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Serwer HC
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Uczeń Simona
|
Avad ty byś 80lvla na tym hc nie wbił, ale ok, można zmienić nazwe jak zrobią coś z tym beirn
|
|
17 Sty 2020, o 16:01 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
Figod napisał(a): Avad ty byś 80lvla na tym hc nie wbił, ale ok, można zmienić nazwe jak zrobią coś z tym beirn Ale to nie jest kwestia jaki level bym wbił u Was, to wy się chcecie nazywać HardCore, więc bądźcie hardcore lub zmieńcie nazwę. _________________ "Zmiany bez pośpiechu, zgodnie z planem, konkretne. Potrafię zaskoczyć życie, biorę z niego co najlepsze. Choć pomysły miało wredne, jestem niewygodnym graczem, zawsze do celu biegnę własnym wytyczonym szlakiem." |
|
17 Sty 2020, o 16:06 |
|
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
O ja ale jestem hardkorowy bo wiecie wy 80lvla nie wbijecie
Nie posiadasz wymaganych uprawnień, by zobaczyć pliki załączone do tej wiadomości. |
|
17 Sty 2020, o 16:39 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Może dobrze, że jednak Avad tam na HC nie gra, bo codziennie byśmy widzieli na globalu hardkorowy płacz po codziennej orce.
Nie wiem to się wypowiem - twoja wciąż szlifowana, najlepsza umiejętność. _________________ Bedessy [140] Voodoo [ON] #Free_JanekHc #Free_KacperekHc #Free_TakaDruidka #Free_ZjaraanyMis #Free_ZłyŁuczek #Free_SexyPlayboj |
|
17 Sty 2020, o 16:47 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
Toxic napisał(a): Może dobrze, że jednak Avad tam na HC nie gra, bo codziennie byśmy widzieli na globalu hardkorowy płacz po codziennej orce. Nie wiem to się wypowiem - twoja wciąż szlifowana, najlepsza umiejętność. W przeciwieństwie do Was przynajmniej wiem co oznacza słowo Hard Core i dodatkowo w tym co robię jestem profesjonalistą. _________________ "Zmiany bez pośpiechu, zgodnie z planem, konkretne. Potrafię zaskoczyć życie, biorę z niego co najlepsze. Choć pomysły miało wredne, jestem niewygodnym graczem, zawsze do celu biegnę własnym wytyczonym szlakiem." |
|
17 Sty 2020, o 17:21 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
AvadKevadra napisał(a): Toxic napisał(a): Może dobrze, że jednak Avad tam na HC nie gra, bo codziennie byśmy widzieli na globalu hardkorowy płacz po codziennej orce. Nie wiem to się wypowiem - twoja wciąż szlifowana, najlepsza umiejętność. W przeciwieństwie do Was przynajmniej wiem co oznacza słowo Hard Core i dodatkowo w tym co robię jestem profesjonalistą. Czyli jeste _________________ Bedessy [140] Voodoo [ON] #Free_JanekHc #Free_KacperekHc #Free_TakaDruidka #Free_ZjaraanyMis #Free_ZłyŁuczek #Free_SexyPlayboj |
|
17 Sty 2020, o 17:32 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
AvadKevadra napisał(a): Toxic napisał(a): Może dobrze, że jednak Avad tam na HC nie gra, bo codziennie byśmy widzieli na globalu hardkorowy płacz po codziennej orce. Nie wiem to się wypowiem - twoja wciąż szlifowana, najlepsza umiejętność. W przeciwieństwie do Was przynajmniej wiem co oznacza słowo Hard Core i dodatkowo w tym co robię jestem profesjonalistą. Czyli jesteś dumny z bycia farmazoniarzem? Gratuluję osiągnięcia. _________________ Bedessy [140] Voodoo [ON] #Free_JanekHc #Free_KacperekHc #Free_TakaDruidka #Free_ZjaraanyMis #Free_ZłyŁuczek #Free_SexyPlayboj |
|
17 Sty 2020, o 17:35 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
To uczucie gdy muszą cie dwukrotnie cytować bo nie ogarniają edycji postu. https://prnt.sc/qp4hpz
Nie ta liga chłopcze, potrenuj jeszcze troche. _________________ "Zmiany bez pośpiechu, zgodnie z planem, konkretne. Potrafię zaskoczyć życie, biorę z niego co najlepsze. Choć pomysły miało wredne, jestem niewygodnym graczem, zawsze do celu biegnę własnym wytyczonym szlakiem." |
|
17 Sty 2020, o 17:38 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Racja, nie ta liga. Siedź sobie dalej w B-Klasie
_________________ Bedessy [140] Voodoo [ON] #Free_JanekHc #Free_KacperekHc #Free_TakaDruidka #Free_ZjaraanyMis #Free_ZłyŁuczek #Free_SexyPlayboj |
|
17 Sty 2020, o 18:17 |
|
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
,,Oficjalne info HC będzie połączone z Ostlorem "
_________________ Pozdrawiam |
|
17 Sty 2020, o 18:32 |
|
|
Strona 23 z 36 |
[ 353 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 36 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |