Strona 25 z 36 |
[ 353 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 36 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Serwer HC
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 3 Cze 2018, o 19:19 Posty: 1 Podziękowano: 1 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: ReeeEwet |
Nikt was nie chce na Ostlorze
|
|
17 Sty 2020, o 20:44 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Nevades napisał(a): Na TS Sokół prosił o pytania związane z mergem, a zmiany na HC mogłyby być wprowadzone dopiero po 3D, więc do tego czasu pewnie inne spotkania/testy by były na temat zmian xD To było tylko zwykłe przedstawienie statystyki, z mojej strony mogę obiecać że poświęcę te 20-30 minut i zrobię statystykę następnego spotkania, o ile będzie to wyglądało tak jak w tym przypadku to jest zostały zadane pytania do Dryga i mi nadal brakuje pytania związanego czy gracze z innego serwera otrzymają prawo głosu. Edit. Co jest poniekąd związane z Mergem _________________ ŁesHores-Sh 124lvl Gildia:Świnki Morskie "Łes, po prostu Łes" |
|
17 Sty 2020, o 20:47 |
|
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 22 Lip 2016, o 00:13 Posty: 17 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 5 razy Nick w grze: Renly Serwer: HardCore |
wzheroes napisał(a): Nevades napisał(a): Na TS Sokół prosił o pytania związane z mergem, a zmiany na HC mogłyby być wprowadzone dopiero po 3D, więc do tego czasu pewnie inne spotkania/testy by były na temat zmian xD To było tylko zwykłe przedstawienie statystyki, z mojej strony mogę obiecać że poświęcę te 20-30 minut i zrobię statystykę następnego spotkania, o ile będzie to wyglądało tak jak w tym przypadku to jest zostały zadane pytania do Dryga i mi nadal brakuje pytania związanego czy gracze z innego serwera otrzymają prawo głosu. Edit. Co jest poniekąd związane z Mergem Nie dostaniecie prawa głosu, bo takie prawo mają admini, a nie wy To nasz serwer prawdopodobnie będzie usunięty, nie wasz. Płaczecie tak nad tym, a jak się skończy na połączeniu to nawet nie odczujecie różnicy, tylko teraz wszystko wyolbrzymiacie. |
|
17 Sty 2020, o 20:54 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Nevades napisał(a): Nie dostaniecie prawa głosu, bo takie prawo mają admini, a nie wy W koncu ktoś z hacekow napisał jakąś prawde W końcu dotarło, że Drygu zrobi to co mu będzie się będzie podobało, bez żadnej demokracji (no bo po co ) Teraz tylko pytanie, do jakiego europejskiego serwera was połączy. _________________ https://www.youtube.com/c/Pogrro 140Lv VD Tolnor ~ Pogrro 140Lv MO Tolnor ~ Postrach https://prnt.sc/qns0gv - 2,8k mięsek / 3,1k prestiżu w 24h. |
|
17 Sty 2020, o 21:02 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
CzaRus napisał(a): Teraz tylko pytanie, do jakiego europejskiego serwera was połączy. Na szczęście nie tolnor - nie będziemy musieli codziennie czytać twoich wypocin na globie _________________ KulawyBb 140lvl HC KulawyDr 127lvl Tolnor |
|
17 Sty 2020, o 21:15 |
|
|
Uczeń Simona
|
Dlaczego od razu zakładacie, że jest to ostlor? my was nie chcemy wtf
|
|
17 Sty 2020, o 21:16 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
RusekLeczy napisał(a): Dlaczego od razu zakładacie, że jest to ostlor? my was nie chcemy wtf Na przykład dlatego, że po łączeniu z Dunebem Tolnor jest nieźle przeludniony. _________________ VooDoo Nie pytaj o sens życia, tylko mu go nadaj ~ Arystoteles W poszukiwaniu Epika od 26.05.2012r. |
|
17 Sty 2020, o 21:18 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
RusekLeczy napisał(a): Dlaczego od razu zakładacie, że jest to ostlor? Sokół wspominał o tym na rozmowie, innej opcji nie ma. RusekLeczy napisał(a): my was nie chcemy wtf Mało mnie to obchodzi jeśli mam być szczery. _________________ KulawyBb 140lvl HC KulawyDr 127lvl Tolnor |
|
17 Sty 2020, o 21:22 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
RusekLeczy napisał(a): Dlaczego od razu zakładacie, że jest to ostlor? my was nie chcemy wtf Jedni chcą, drudzy nie chcą. Swoją drogą dostałem info, że niektórzy z waszych serwerów wracają na HC żeby dopóki jest czas nadropić sobie rarków. Hipokryzja lvl expert _________________ Bedessy [140] Voodoo [ON] #Free_JanekHc #Free_KacperekHc #Free_TakaDruidka #Free_ZjaraanyMis #Free_ZłyŁuczek #Free_SexyPlayboj |
|
17 Sty 2020, o 21:23 |
|
|
Uczeń Simona
|
Kulawy napisał(a): RusekLeczy napisał(a): my was nie chcemy wtf Mało mnie to obchodzi jeśli mam być szczery. Mnie mało obchodzi, że nie dajecie sobie rady na tym waszym "HARD" i chcecie się łączyć z normalem. Nikt was nie zmuszał do gry na hc więc mało nas obchodzi, że teraz sobie poradzić nie potraficie z beirn |
|
17 Sty 2020, o 21:24 |
|
|
Strona 25 z 36 |
[ 353 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 36 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |