Strona 26 z 36 |
[ 353 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 36 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Serwer HC
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Błądzący w Tunelach
|
Ale administrację już obchodzi, pionku.
Z góry w większym stopniu ADMINISTRACJA założyła merge i chcieli otrzymywać pytania głównie z nim związane. Nie tylko gracze z HC byli na spotkaniu, więc ktoś tam mógł pytanie zadać czy wasze zdanie będzie się liczyć Larkasu też nikt o zdanie nie pytał. _________________ Bedessy [140] Voodoo [ON] #Free_JanekHc #Free_KacperekHc #Free_TakaDruidka #Free_ZjaraanyMis #Free_ZłyŁuczek #Free_SexyPlayboj |
|
17 Sty 2020, o 21:27 |
|
|
Uczeń Simona
|
Toxic napisał(a): Larkasu też nikt o zdanie nie pytał. Tylko normal + normal =/= normal + hc Czego nie rozumiecie? btw. Sokolisko napisał(a): chciałbym zaprosić Graczy z serwera HC którzy osiągnęli poziom 80+ na rozmowę odnośnie przyszłości HC. Nie gram na hc ani nie mam 80+, więc nie wiem czy spotkanie było dla każdego |
|
17 Sty 2020, o 21:31 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
A co złego się stanie jak połączą normal z hc?
edit Na spotkaniu byli na pewno Szymdaro i Galajus, którzy nie mają 80+ na HC. Po drugie nie pisałem, że było dla każdego _________________ Bedessy [140] Voodoo [ON] #Free_JanekHc #Free_KacperekHc #Free_TakaDruidka #Free_ZjaraanyMis #Free_ZłyŁuczek #Free_SexyPlayboj |
|
17 Sty 2020, o 21:32 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
|
Zapraszam, ale każde Wasze wyjście na moranę będzie utrudnione. Nie pozdrawiam (:
_________________ W poszukiwaniu epika... |
|
17 Sty 2020, o 21:35 |
|
|
Uczeń Simona
|
Jak dla mnie łączenie ostlor z hc ok, pod warunkiem wyczyszczenia wam całego konta
|
|
17 Sty 2020, o 21:37 |
|
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 22 Lip 2016, o 00:13 Posty: 17 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 5 razy Nick w grze: Renly Serwer: HardCore |
RusekLeczy napisał(a): Jak dla mnie łączenie ostlor z hc ok, pod warunkiem wyczyszczenia wam całego konta Za co mają moje postacie na zwykłym serwie czyścic, za grę na HC? |
|
17 Sty 2020, o 21:39 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Kulawy napisał(a): Na szczęście nie tolnor - nie będziemy musieli codziennie czytać twoich wypocin na globie przeciez masz tam dr, to co klamiesz, a z checia pogram sobie na ostlor, zeby wam czas umilic na globie, jak tak bardzo prosisz @wroc, pomyleczka, nie ostlor tylko europejski* ale nw do jakiego was jeszcze wcisna. _________________ https://www.youtube.com/c/Pogrro 140Lv VD Tolnor ~ Pogrro 140Lv MO Tolnor ~ Postrach https://prnt.sc/qns0gv - 2,8k mięsek / 3,1k prestiżu w 24h. Ostatnio edytowany przez CzaRus, 17 Sty 2020, o 21:45, edytowano w sumie 1 raz |
|
17 Sty 2020, o 21:41 |
|
|
Uczeń Simona
|
Nevades napisał(a): RusekLeczy napisał(a): Jak dla mnie łączenie ostlor z hc ok, pod warunkiem wyczyszczenia wam całego konta Za co mają moje postacie na zwykłym serwie czyścic, za grę na HC? No po prostu debil xd No ale w sumie czego spodziewać się po hc. żegnam pajace obyście gnili tam dłużej na tym marnym hc |
|
17 Sty 2020, o 21:41 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
|
CzaRus napisał(a): Kulawy napisał(a): Na szczęście nie tolnor - nie będziemy musieli codziennie czytać twoich wypocin na globie przeciez masz tam dr, to co klamiesz, a z checia pogram sobie na ostlor, zeby wam czas umilic na globie, jak tak bardzo prosisz Zapraszamy chętnie pomożemy Ci się wyexpić, eq też żaden kłopot _________________ W poszukiwaniu epika... Ostatnio edytowany przez VodDevil, 17 Sty 2020, o 21:42, edytowano w sumie 1 raz |
|
17 Sty 2020, o 21:42 |
|
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 22 Lip 2016, o 00:13 Posty: 17 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 5 razy Nick w grze: Renly Serwer: HardCore |
RusekLeczy napisał(a): Nevades napisał(a): RusekLeczy napisał(a): Jak dla mnie łączenie ostlor z hc ok, pod warunkiem wyczyszczenia wam całego konta Za co mają moje postacie na zwykłym serwie czyścic, za grę na HC? No po prostu debil xd No ale w sumie czego spodziewać się po hc. żegnam pajace obyście gnili tam dłużej na tym marnym hc Wypowidzieć się nie potrafisz i odrazu obrażasz? |
|
17 Sty 2020, o 21:42 |
|
|
Strona 26 z 36 |
[ 353 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 36 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |