Strona 27 z 36 |
[ 353 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 36 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Serwer HC
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Uczeń Simona
|
@Up
bo jesteś imbecylem |
|
17 Sty 2020, o 21:44 |
|
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 22 Lip 2016, o 00:13 Posty: 17 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 5 razy Nick w grze: Renly Serwer: HardCore |
RusekLeczy napisał(a): @Up bo jesteś imbecylem To właśnie ty jesteś, zobacz sobie jaka jest różnica pomiędzy definicją "konto", a "postać". |
|
17 Sty 2020, o 21:45 |
|
|
Uczeń Simona
|
czepiasz sie slówek, pondro widze uczysz sie od najlepszych
|
|
17 Sty 2020, o 21:48 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
_________________ Bedessy [140] Voodoo [ON] #Free_JanekHc #Free_KacperekHc #Free_TakaDruidka #Free_ZjaraanyMis #Free_ZłyŁuczek #Free_SexyPlayboj |
|
17 Sty 2020, o 21:52 |
|
|
Uczeń Simona
|
przecież napisałem, że uczysz się od najlepszych (że ode mnie jakbyś dalej nie ogarnął imbecylu) więc...
|
|
17 Sty 2020, o 21:53 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Nevades napisał(a): Wypowidzieć się nie potrafisz i odrazu obrażasz? tak apropo waszej kultury Cytuj: Brak ci klasy, hipokryto na pełen etat Cytuj: Widzę, że bycie prostakiem i gburem sprawia ci wielką radość wystarczy sie troszke cofnac w temaciku :] / wiecej mi sie szukac nie chcialo. RusekLeczy napisał(a): @Nevades @Toxic Pierw mnie zniżyliście do swego poziomu, teraz próbujecie pokonać doświadczeniem My bad Mówiłem że tak będzie, w tym są lepszi nawet od potrójnego dropu na swoim hard serwerku, pondro _________________ https://www.youtube.com/c/Pogrro 140Lv VD Tolnor ~ Pogrro 140Lv MO Tolnor ~ Postrach https://prnt.sc/qns0gv - 2,8k mięsek / 3,1k prestiżu w 24h. Ostatnio edytowany przez CzaRus, 17 Sty 2020, o 22:01, edytowano w sumie 1 raz |
|
17 Sty 2020, o 21:57 |
|
|
Uczeń Simona
|
@Nevades @Toxic
Pierw mnie zniżyliście do swego poziomu, teraz próbujecie pokonać doświadczeniem My bad |
|
17 Sty 2020, o 21:58 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Ależ oczywiście przyjmiemy graczy z HC!! Nie ma problemu. Pod warunkiem
- usunięte całe eq z eventów (również te na postaci) - dp wyczyszczone z wszystkich rarów/setów (tyczy się to również skinów) (npc skupujący rary przed merage jak najbardziej jestem za) - usunięte całkowicie ulepszenia eq lub 50% obecnej wartości - poziom psycho czyli wasze 8 (100k exp) czyli u nas 50% z tego (na 7 by było ) Oczywiście Wy widzicie w tym straszne rzeczy itp. Ja widzę w tym sprawiedliwość Nie wspomnę o epikach Chcecie zrównać wielkie HC do normal? OK ale bez jaj że cyrk se tam urządziliście i myślicie że na normal to przejdzie. |
|
17 Sty 2020, o 21:59 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
@Czarus
Z tym, że ja umiem się wypowiadać, ale z niektórymi niestety trzeba króciutko. @ElCApone Jak to dobrze, że to jednak nie ty jesteś od ustalania warunków. _________________ Bedessy [140] Voodoo [ON] #Free_JanekHc #Free_KacperekHc #Free_TakaDruidka #Free_ZjaraanyMis #Free_ZłyŁuczek #Free_SexyPlayboj |
|
17 Sty 2020, o 22:00 |
|
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 22 Lip 2016, o 00:13 Posty: 17 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 5 razy Nick w grze: Renly Serwer: HardCore |
ElCApone napisał(a): Ależ oczywiście przyjmiemy graczy z HC!! Nie ma problemu. Pod warunkiem - usunięte całe eq z eventów (również te na postaci) - dp wyczyszczone z wszystkich rarów/setów (tyczy się to również skinów) (npc skupujący rary przed merage jak najbardziej jestem za) - usunięte całkowicie ulepszenia eq lub 50% obecnej wartości - poziom psycho czyli wasze 8 (100k exp) czyli u nas 50% z tego (na 7 by było ) Oczywiście Wy widzicie w tym straszne rzeczy itp. Ja widzę w tym sprawiedliwość Nie wspomnę o epikach Chcecie zrównać wielkie HC do normal? OK ale bez jaj że cyrk se tam urządziliście i myślicie że na normal to przejdzie. Ok, to niech będzie ten NPC skupujący rary/sety, ale w zamian chcę wszystkie itemy, które straciłem w dedach (sporo tego było) i chętnie mu sprzedam za normalną cene. |
|
17 Sty 2020, o 22:01 | ||
Strona 27 z 36 |
[ 353 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 36 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |