![]() |
Strona 33 z 36 |
[ 353 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Serwer HC
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Błądzący w Tunelach
Rejestracja: 8 Mar 2015, o 14:06 Posty: 91 Podziękowano: 6 razy Otrzymanych podziękowań: 41 razy Nick w grze: Bedessy Serwer: HardCore ![]() |
Cytuj: Wcale na hc nie jest trudniej z hajsem, wystarczy pofarmić odpowiednie bossy. Trochę dziwne, że mówi to osoba, która gdzieś tam chwaliła się ilenaście tysięcy wydała na platynę. _________________ Bedessy [140] Voodoo [ON] #Free_JanekHc #Free_KacperekHc #Free_TakaDruidka #Free_ZjaraanyMis #Free_ZłyŁuczek #Free_SexyPlayboj |
|
18 Sty 2020, o 14:37 |
![]() |
|
![]() |
||
Uczeń Simona ![]() Rejestracja: 26 Gru 2018, o 11:20 Posty: 52 Podziękowano: 14 razy Otrzymanych podziękowań: 24 razy Nick w grze: Pawlinczi Serwer: HardCore ![]() |
Toxic napisał(a): Cytuj: Wcale na hc nie jest trudniej z hajsem, wystarczy pofarmić odpowiednie bossy. Trochę dziwne, że mówi to osoba, która gdzieś tam chwaliła się ilenaście tysięcy wydała na platynę. Też farmiłem boski ok, mam np najwiecej smokuf na serwie ubite, a caraty po 1kk schodziły jak świeże bułeczki, szczegółnie, że dziennie min. 5 caratów dropiłem p;s tak wygląda resp skrzynek na hc https://prnt.sc/qpgver |
|
18 Sty 2020, o 14:49 |
![]() |
|
![]() |
||
Błądzący w Tunelach ![]() Rejestracja: 5 Sie 2018, o 12:49 Posty: 110 Podziękowano: 11 razy Otrzymanych podziękowań: 31 razy Nick w grze: Bulgarczyk Serwer: HardCore ![]() |
Figod napisał(a): Resp skrzynek z eventu takiego jak każdy serwer miał po ev świątecznym, ale jak widać u nas gra tyle osób że skrzynki zostają aż znikną _________________ Demony zrywają się , kiedy dobry człowiek idzie na wojnę. W poszukiwaniu epika od 2012roku |
|
18 Sty 2020, o 15:44 |
![]() |
|
![]() |
||
Błądzący w Tunelach
Rejestracja: 14 Kwi 2013, o 15:12 Posty: 102 Podziękowano: 18 razy Otrzymanych podziękowań: 12 razy Nick w grze: Xxardasz Serwer: Ostlor ![]() |
Ogólnie ten post jest coraz śmieszniejszy xD
Najpierw wojna Hc vs Zwykłe serwery, teraz wojna HC vs HC ![]() _________________ Po co czytasz podpis? Skup się na tym co na górze! |
|
18 Sty 2020, o 16:03 |
![]() |
|
![]() |
||
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 21 Mar 2013, o 19:58 Posty: 9 Miejscowość: Olsztyn Podziękowano: 8 razy Otrzymanych podziękowań: 8 razy Nick w grze: Yua Serwer: HardCore ![]() |
LordKuba napisał(a): Ogólnie ten post jest coraz śmieszniejszy xD Najpierw wojna Hc vs Zwykłe serwery, teraz wojna HC vs HC ![]() Ja czytam dla śmiechu ![]() |
|
18 Sty 2020, o 16:05 |
![]() |
|
![]() |
||
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 31 Sie 2018, o 03:29 Posty: 13 Podziękowano: 5 razy Otrzymanych podziękowań: 4 razy Nick w grze: SkiOppai Serwer: Tolnor ![]() |
Toxic napisał(a): Może dlatego, że wypisujecie jakie są realia tego serwera bez żadnego doświadczenia na nim? @up Udręki wydropiłem ze zwykłego Lugusa i co teraz? Nie wspominam tutaj o wyexpionym Vorleahu, Tsunami, Aquenirach. Cytuj: Z regóły Cytuj: zchodzimy Szkoda, że twój łeb nie jest tak pełny pod względem ortografii. @CzaRus Ale niestety te karty nie są wykluczone ![]() z normalnego lugusa (tego w instancji) nie spadly zadne udreki swoje udreki ktore nosisz teraz i ktore nosiles wczesniej sa z eventu dropowego |
|
18 Sty 2020, o 17:17 |
![]() |
|
![]() |
||
Błądzący w Tunelach
Rejestracja: 8 Mar 2015, o 14:06 Posty: 91 Podziękowano: 6 razy Otrzymanych podziękowań: 41 razy Nick w grze: Bedessy Serwer: HardCore ![]() |
Spoko.
_________________ Bedessy [140] Voodoo [ON] #Free_JanekHc #Free_KacperekHc #Free_TakaDruidka #Free_ZjaraanyMis #Free_ZłyŁuczek #Free_SexyPlayboj |
|
18 Sty 2020, o 17:36 |
![]() |
|
![]() |
||
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 31 Sie 2018, o 03:29 Posty: 13 Podziękowano: 5 razy Otrzymanych podziękowań: 4 razy Nick w grze: SkiOppai Serwer: Tolnor ![]() |
hmm to skoro ja wbilem 140 poziom i bylem "topka" na tym hcku sie wypoiwam co nieco o nim? server HC kiedys rzeczyscie byl hardkorowym ale przez pierwsze 2 lata? no i teraz najlepsze cos co doprowadzilo do tego ze hc stal sie izi pizi i gracze z normalnych serverow go wysmiewaja uwierzcie mi ten server kiedys mial potencjal tak bylo
![]() ![]() |
|
18 Sty 2020, o 17:37 |
![]() |
|
![]() |
||
Błądzący w Tunelach
Skomentuję to tak:
XD Wyzerowałeś całą postać, bo popaliłeś sobie mosty z każdej możliwej strony i teraz piszesz bajeczki jak Lajk. _________________ Bedessy [140] Voodoo [ON] #Free_JanekHc #Free_KacperekHc #Free_TakaDruidka #Free_ZjaraanyMis #Free_ZłyŁuczek #Free_SexyPlayboj |
|
18 Sty 2020, o 17:57 |
![]() |
|
![]() |
||
Jedną nogą w Haligardzie
Rejestracja: 20 Lip 2018, o 10:05 Posty: 31 Miejscowość: Opole Podziękowano: 38 razy Otrzymanych podziękowań: 10 razy Nick w grze: Sanctuary Serwer: HardCore ![]() |
Skioppai napisał(a): hmm to skoro ja wbilem 140 poziom i bylem "topka" na tym hcku sie wypoiwam co nieco o nim? server HC kiedys rzeczyscie byl hardkorowym ale przez pierwsze 2 lata? no i teraz najlepsze cos co doprowadzilo do tego ze hc stal sie izi pizi i gracze z normalnych serverow go wysmiewaja uwierzcie mi ten server kiedys mial potencjal tak bylo ![]() ![]() Szkoda, że nie wspominałeś o tym, że sam się na tych eventach ubrałeś, a jak miałeś ból dupy, że inni mają itemy których ty nie, to skakałeś po gildiach, łudząc się, że dany item dostaniesz. Gdy "sojusznicy" się skończyli, twoja gra na tym serwie także. edit. NIE DLA MERGa. _________________ http://prntscr.com/lujegx skin Kaishi |
|
18 Sty 2020, o 20:03 |
![]() |
|
![]() |
||
![]() |
Strona 33 z 36 |
[ 353 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 7 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |